Bu video muthis bisiymis,inanin soluksuz izledim en sonuna kadar. Sonunda anne bebegini dogurup kucagina aliyorya cok duygulandim:2:
Tulincim canim, paylasimin icin cok tesekkurler, super bi videoydu canim:lepi:
bi arkadaşın dudağında uçuk çıkmıştı galiba şuna baksın http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...cuk-cikti.html (11 haftalık hamileyim dudağımda uçuk çıktı)
kızlar elim ayagım titriyor kendimi çok kötü hissediyorum eşimde işte kızımla bile ilgilennemiyorum ter boşalıyor benden bu mesajıda elim titreyerek yazıyorum gidip yatacam çok kötü oldum kaç haftadır ilkkez bukadar kötüyüm
ellememeye çalış mikrop kapmasın boşver takma geçer daha büyük sorunun yok ya boşver
rabiacım canım tülinin dediği gibi fazla elleme dağılır valla.... dr a sor uçuk için kullanabileceğin bir şey verebilir canım...
canım hiç açlık hissetmiyorum ben ama mutfaga girdim ne yiyecegimi şaşırdım ama ben zorla yürüyorum elim bacagım titriyor ilk defa böyle açlık hisettim mutfaga girince benden bir terler boşalıyor çok garip zorla zor bişeyler atıştırdım ama atletim yamyaş olmuş yedim yataga kendimi zor attım bu defada bir üşütme ama ben bir üşüyorum iki kat kışlık battanıye aldım hala üşüyorum kalkacak dermanım olsa bir battaniye daha alacam üstüme elim ayagım buz kesti zorla üşüye üşüye zarzor uyumuşum kızım uyandırdı üşümem geçmiş yine ateşim var başım çatlıyor suyun altına girdim dr verdiği parol hapı içtim hala başımda agrı varda bayılacakmışım gibi durumu atlattım biraz şükür 7 haftadır ilkkez böyle oldumcanım karnın acıkmıştır belki bişeyler ye banada öyle oluyor ben yiyorum geçiyor
saol canım kimseyi aramadım rahattsız etmek istemedim canımhay allahım arkadasım allah yardımcın olsun canım. yokmu yardım edecek akraba kardes falan? keske yanında bırılerı olsaydıbilmiyorumkismile
neyse kızlar bende cıkıyorum daha sonra tekrar gorusuruz. hadı allaha emaet olun.
saol canımturkocumm gecmıs olsun noldu yaaa
valla açlıgı hissetmesen bile yenmesi gerekiyormuş onu anladım biirden bire oldu bana ilkkez böyle bir açlık hissettim mutfaga girince garipti ama nasıl titriyorum kendi durumuma şaşırdım inanıngeçmiş olsun turko birşeyler atıştır canım aç değilsin değil mi aman dikkat et kendine...
hayirdir turko neoldu merak ettim simdi
yok canim hic ellemiyorum zaten kendi gidiyor tekrardan geliyor ,sonunda cizelgeyi basarbildim ama ben daha 7 haftama girdim bunda biraz büyük gösteriyor
turko bol bol su iç canımbende de oluyor acıkmıyorum ama senin gibi oluyor bişeyler yiyorum geçiyor sonra bide su içiyorum sürekli
canım bu çizelge dogmuş bebeklere yapılıyor sen hafta hafta hesaplayanı yapacaksın
turko ates iyi degil canim acile gitsen esini cagirip,acliktan titreme bendede oluyor ama sen ates yüzünden titremissin sanirim vede terlemeler hamilelinden henüz cok ufak canim kendine cok dikkat et ve gecmis olsun
onu nasil yapacagim canim bu konularda cok acemiyim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben şimdi yürüyüşe çıkacam biraz görüşürüz kızlar çok oturdum nette belim ağrıdı valla