teşekkürler arkadaşlar bişi sorucam ben 5 hafta 4 günlükken öğrendim keseyi gördü 10 gün sonra çağırdı bu normal mi?
Günaydın Canım Hoşgeldin Aramıza
Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Tamamına Erdirsin İnşallah
Dikkat Et Kendine Bende Hastalandım felaket bir şekilde giribla enfeksion geçirdim
başımı duvarlara vuracaktım ağrıdan en son çare antibiotiğe başlamak zorunda kaldık
parol varsa parol iç vitaminlerinide ihmal etme ve bol bol c vitamini al tekrar geçmiş olsun :teselli:
saol canım ewet parol içtim inşallah bugünde öyle olmam
Günaydın Canım Hoşgeldin Aramıza
Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Tamamına Erdirsin İnşallah
Dikkat Et Kendine Bende Hastalandım felaket bir şekilde giribla enfeksion geçirdim
başımı duvarlara vuracaktım ağrıdan en son çare antibiotiğe başlamak zorunda kaldık
parol varsa parol iç vitaminlerinide ihmal etme ve bol bol c vitamini al tekrar geçmiş olsun :teselli:
saol canım ewet parol içtim inşallah bugünde öyle olmam
bu arada sanada geçmş olsun neyin varddı canım
Geçmiş olsun canım bak korkacak bişey yokmuş bakSelam kizlar... iyisiniz insallah?
Ben cok sukur iyiym..
O gun size lekelenmem var demistim ya,ertesi sabah azalmisti ve acilmisti rengi ama bende korku vardi,rahat olamadim ve doktora gittim...
Bebegime tekrar bakildi,bir haftada iki kez gordum:lepi: elhamd. hersey yolundaydi,bebekte kesede gayet saglam dedi doktor...Ve garip bebegim daha belli olmustu bir kac gunde,cok sukur...
Tabiii yedik yasaklarisempatiksalakcinni
Nerdeyse herseyi yasakladi doktorumuz,seyahat,is yapma,topuklu giyme,iliski vs vskaydirigubbakcemile
Yaticaksin bol bol dinleniceksin dedi...
Ve ilac verdi,bebegin daha saglam tutunup yerlesmesi icin.. Onu iciyorum 12 satte bir..
Eger artarsa gel dedi..Elhamd azaliyor rengide cok acildi cok sukur..
Zaten korkudan 24 saat yatiyorum,esime yemek yaptiriyorum... sempatiksalakcinni
Yarin testlerimin gunu... Diger gunde tekrar kontrol var,hemde sonuclar vs...;
Rabbim bebislerimizi korusun... Korktum cok ama dua etmekten baska caremiz yok...
Insallah sag selim buyuyecekler...
bebegim suan 7;3 olmus elhamd...:asigim:
Bu arada dun ruyamda erkek bebek gordum,yeni dogum yapmisim...
Kucagima aldim ve emzirdim subhanallah ayni gercek gibiydi,zaten etkisinden cikamadim kac saat oldu... Uyaninda yanima baktim bebisim nerd diye... O derece etkilenmisim...:asigim:
Rabbim hayir versn...
Simdlik boyle... Yazilarinizi okuyamadim,bir dahaki girisimde bakicam insallah...
Opuldunuzzz..:1hug:
Tabi canım bunlar hurafe ama öylesine bakıyoruz şimdiCanim boyle hurafelere inanmiyalim artik...boshayallersmile
Rabbim ne dilerse o olucak...
Suan gaybi kimse bilemez..
Canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun buyrunnnnnnnnnGünaydın kızlar bende kismetse Mayıs annesi olucam bebeğimiz suanda 5 hafta 6 günlük
bu arada sanada geçmş olsun neyin varddı canım
Sağol Canım a.s.
Ben Şiddetli Grip Geçirdim Tatlımm Nefes Bile Alamıyordum Kaçkere Doktora Gittim
Hiçbişey Veremeyiz Dediler En Son Acile Gidince Antibiotik Verdiler
Hala Kendime Gelemedim Dikkat Edin Bu Aralar Griplerle Aynı Ortamda Bulunmayın
Bize Babamızdan Geçti akannehir
Canim gecmis olsun...
Bende bayramda fena kapilmistim gribe..
Burayada yazmistim,doktora gitmedim ben bebis oldugu icin tedirgin oldum,guvenemedim burdakilere...
Bitkisel iciceklerle halletmeye calistim elhamd atlattim ama hayla kirginlik var ustumde...
Heryerde fena yayimis,kime sorsam gribim diyor..
Rabbim sifa versin hepimize...
Sanada Geçmiş Olsun Canım
Grip Felaket Bişey Yaa
Ne Elin Tutuyo Ne Ayağın :1no2:
Benim İçmediğim Hiçbişey Kalmadı Nane - Limon- Bal - Ihlamur vs Ama Geçirmedim O Yüzden Antibiotik Başlandı Çok Şükür Şimdi Daha İyiyim Bende
Gerçi Bu Seferde Miğde Bulantılarım Başladı :çok üzgünüm:
Rabbim Hepimizi Korusun Hastalıklardan İnşallah
Normal Canım Keseyi Gördükten Sonra 1 Hafta - 10 Gün İçinde Tekrar Çağrıyorlar boshayallersmile
Tekrar geçmiş olsun deren inşallah tamamen geçer hemen gribin
Amin Canim...
Saglik ne kadar onemli bir kez daha anladim bu surecte....
Insan elinden gidince kiymetini anliyor o anlarin...
Hamilelik surecimiz insallah hafif gecer,bizi zorlamaz...:1ninca:
Rabbim yardim etsin hepimize..
kızlar ben pimpirikliğimden 3 tane testim var bugün ikincisini yaptım tabi yine pozitif şükür 1 tane testim kaldı fazladan almıştım 3 tane onu da sonra yapıcam doktora gidene kadar şaşırdım galiba ne yapacağımı şu akıntımın gelmemesine taktım kafayı
teşekkürler canım benim ilk hamileliğim olucak ve biz 2.5 senedir istiyoduk artık olmasaydı şubatta aşılama yaptırıcaktım !!
benim durumlar çok karışıktı ameliyat oldum polip aldırdım tam 3 tane ocakta oldum ameliyat bu zamana kadar kalamamıştım ama şükürler olsun Allahım bana da nasip etti Allah bütün olmayanlara versin!!
kızlar bir pc başındayım hop tv karşısında bir mutfağa gidiyorum napıcamı şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum saat 15.30 da randevum