Selam kizlar... iyisiniz insallah?
Ben cok sukur iyiym..
O gun size lekelenmem var demistim ya,ertesi sabah azalmisti ve acilmisti rengi ama bende korku vardi,rahat olamadim ve doktora gittim...
Bebegime tekrar bakildi,bir haftada iki kez gordum:lepi: elhamd. hersey yolundaydi,bebekte kesede gayet saglam dedi doktor...Ve garip bebegim daha belli olmustu bir kac gunde,cok sukur...
Tabiii yedik yasaklarisempatiksalakcinni
Nerdeyse herseyi yasakladi doktorumuz,seyahat,is yapma,topuklu giyme,iliski vs vskaydirigubbakcemile
Yaticaksin bol bol dinleniceksin dedi...
Ve ilac verdi,bebegin daha saglam tutunup yerlesmesi icin.. Onu iciyorum 12 satte bir..
Eger artarsa gel dedi..Elhamd azaliyor rengide cok acildi cok sukur..
Zaten korkudan 24 saat yatiyorum,esime yemek yaptiriyorum... sempatiksalakcinni
Yarin testlerimin gunu... Diger gunde tekrar kontrol var,hemde sonuclar vs...;
Rabbim bebislerimizi korusun... Korktum cok ama dua etmekten baska caremiz yok...
Insallah sag selim buyuyecekler...
bebegim suan 7;3 olmus elhamd...:asigim:
Bu arada dun ruyamda erkek bebek gordum,yeni dogum yapmisim...
Kucagima aldim ve emzirdim subhanallah ayni gercek gibiydi,zaten etkisinden cikamadim kac saat oldu... Uyaninda yanima baktim bebisim nerd diye... O derece etkilenmisim...:asigim:
Rabbim hayir versn...
Simdlik boyle... Yazilarinizi okuyamadim,bir dahaki girisimde bakicam insallah...
Opuldunuzzz..:1hug:
bir yastığın altına bıçak diğer yastığın altına makas koyuyor biri sende gidip birine oturyorsun bıçak çıkarsa erkek makas çıkarsa kız oluyor
canım benim çok sevindim allahım kucağımıza almayıda nasip eder inş.a.s.
Selam kizlar... iyisiniz insallah?
Ben cok sukur iyiym..
O gun size lekelenmem var demistim ya,ertesi sabah azalmisti ve acilmisti rengi ama bende korku vardi,rahat olamadim ve doktora gittim...
Bebegime tekrar bakildi,bir haftada iki kez gordum:lepi: elhamd. hersey yolundaydi,bebekte kesede gayet saglam dedi doktor...Ve garip bebegim daha belli olmustu bir kac gunde,cok sukur...
Tabiii yedik yasaklarisempatiksalakcinni
Nerdeyse herseyi yasakladi doktorumuz,seyahat,is yapma,topuklu giyme,iliski vs vskaydirigubbakcemile
Yaticaksin bol bol dinleniceksin dedi...
Ve ilac verdi,bebegin daha saglam tutunup yerlesmesi icin.. Onu iciyorum 12 satte bir..
Eger artarsa gel dedi..Elhamd azaliyor rengide cok acildi cok sukur..
Zaten korkudan 24 saat yatiyorum,esime yemek yaptiriyorum... sempatiksalakcinni
Yarin testlerimin gunu... Diger gunde tekrar kontrol var,hemde sonuclar vs...;
Rabbim bebislerimizi korusun... Korktum cok ama dua etmekten baska caremiz yok...
Insallah sag selim buyuyecekler...
bebegim suan 7;3 olmus elhamd...:asigim:
Bu arada dun ruyamda erkek bebek gordum,yeni dogum yapmisim...
Kucagima aldim ve emzirdim subhanallah ayni gercek gibiydi,zaten etkisinden cikamadim kac saat oldu... Uyaninda yanima baktim bebisim nerd diye... O derece etkilenmisim...:asigim:
Rabbim hayir versn...
Simdlik boyle... Yazilarinizi okuyamadim,bir dahaki girisimde bakicam insallah...
Opuldunuzzz..:1hug:
gnaydın baharnaz
deren ben de perşembeyi iple çekiyorum. bayadır dr kontrolüne gitmediğim için tedirginim aslında. en son 2 eylülde kese görmüştüm
tesekkur ederim canlarim...opuyorumnanaktan
Rabbim size en guzel haberleri almayi nasip etsin...
Günaydın kızlar.
günaydın arkadaşlar tüm çok kötüydümde şimdi biraz iyiyim şükür
Günaydın kızlar bende kismetse Mayıs annesi olucam bebeğimiz suanda 5 hafta 6 günlük
Günaydın Turko Geçmiş Olsun Neyin Var benneyaptımki
Günaydın kızlar bende kismetse Mayıs annesi olucam bebeğimiz suanda 5 hafta 6 günlük
ya dün kötüydüm bir üşüyordum bir ateşim çıkıyordu elim ayagım titredi şimdide başım fena agrıyor ama bebegimiz için katlanıyoruz ne yapalım hayırlısıyla kucagımıza alırsak inşallah unutucaz bende kalp atışını gördüm gözümün önünden gitmiyor nasılda belliydi atışlar maşalah
Günaydın Deren nerelerdesin bi görünüp bi kayboluyorsun