2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar... iyisiniz insallah?
Ben cok sukur iyiym..
O gun size lekelenmem var demistim ya,ertesi sabah azalmisti ve acilmisti rengi ama bende korku vardi,rahat olamadim ve doktora gittim...
Bebegime tekrar bakildi,bir haftada iki kez gordum:lepi: elhamd. hersey yolundaydi,bebekte kesede gayet saglam dedi doktor...Ve garip bebegim daha belli olmustu bir kac gunde,cok sukur...
Tabiii yedik yasaklarisempatiksalakcinni
Nerdeyse herseyi yasakladi doktorumuz,seyahat,is yapma,topuklu giyme,iliski vs vskaydirigubbakcemile
Yaticaksin bol bol dinleniceksin dedi...
Ve ilac verdi,bebegin daha saglam tutunup yerlesmesi icin.. Onu iciyorum 12 satte bir..
Eger artarsa gel dedi..Elhamd azaliyor rengide cok acildi cok sukur..
Zaten korkudan 24 saat yatiyorum,esime yemek yaptiriyorum... sempatiksalakcinni
Yarin testlerimin gunu... Diger gunde tekrar kontrol var,hemde sonuclar vs...;
Rabbim bebislerimizi korusun... Korktum cok ama dua etmekten baska caremiz yok...
Insallah sag selim buyuyecekler...
bebegim suan 7;3 olmus elhamd...:asigim:

Bu arada dun ruyamda erkek bebek gordum,yeni dogum yapmisim...
Kucagima aldim ve emzirdim subhanallah ayni gercek gibiydi,zaten etkisinden cikamadim kac saat oldu... Uyaninda yanima baktim bebisim nerd diye... O derece etkilenmisim...:asigim:
Rabbim hayir versn...

Simdlik boyle... Yazilarinizi okuyamadim,bir dahaki girisimde bakicam insallah...
Opuldunuzzz..:1hug:

Ben cok sukur iyiym..
O gun size lekelenmem var demistim ya,ertesi sabah azalmisti ve acilmisti rengi ama bende korku vardi,rahat olamadim ve doktora gittim...
Bebegime tekrar bakildi,bir haftada iki kez gordum:lepi: elhamd. hersey yolundaydi,bebekte kesede gayet saglam dedi doktor...Ve garip bebegim daha belli olmustu bir kac gunde,cok sukur...
Nerdeyse herseyi yasakladi doktorumuz,seyahat,is yapma,topuklu giyme,iliski vs vskaydirigubbakcemile
Ve ilac verdi,bebegin daha saglam tutunup yerlesmesi icin.. Onu iciyorum 12 satte bir..
Rabbim bebislerimizi korusun... Korktum cok ama dua etmekten baska caremiz yok...

Kucagima aldim ve emzirdim subhanallah ayni gercek gibiydi,zaten etkisinden cikamadim kac saat oldu... Uyaninda yanima baktim bebisim nerd diye... O derece etkilenmisim...:asigim:
Rabbim hayir versn...

Simdlik boyle... Yazilarinizi okuyamadim,bir dahaki girisimde bakicam insallah...

canım benim çok sevindim allahım kucağımıza almayıda nasip eder inş.a.s.

bir yastığın altına bıçak diğer yastığın altına makas koyuyor biri sende gidip birine oturyorsun bıçak çıkarsa erkek makas çıkarsa kız oluyor

Canim boyle hurafelere inanmiyalim artik...boshayallersmile
Rabbim ne dilerse o olucak...
Suan gaybi kimse bilemez..

Ben cok sukur iyiym..

Rabbim hayir versn...

Gelmiş Geçmiş Olsun Bitanem Senin İçin Biraz Zorlu Bir Dönem Olacak Ama Katlanacaksın Meleğin İçin :1hug:
Yarında Bizim Randevumuz Var İnşallah Kalp Atışlarını Görürüm Meleğimin :emir_bebek:

gezgin geçmiş olsun canım. umarım sorunsuz geçer bu stresli gnlerin. deren ben de perşembeyi iple çekiyorum. bayadır dr kontrolüne gitmediğim için tedirginim aslında. en son 2 eylülde kese görmüştüm

tesekkur ederim canlarim...opuyorumnanaktan
Rabbim size en guzel haberleri almayi nasip etsin...:emir_bebek:

Günaydın kızlar

Gezgin çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.

Vertigo İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım çok panik olmamaya çalış Çok şükür bebişin senle.Tedavi süreci zordur bende tedaviyle olduğum için anlıyorum ama bol bol dua et rahat ol.

Bugün dr randevum var herşeyi bugün öğrencez İnşallah herşey sağlıkla yolunda gidiyordur.

deren ben de perşembeyi iple çekiyorum. bayadır dr kontrolüne gitmediğim için tedirginim aslında. en son 2 eylülde kese görmüştüm

Uzun Zaman Olmuş Sen Gitmeyeli Canım
Ben En Son Geçen Hafta Salı Gitmeme Rağmen Deli Gibi Merak Ediyorum
Hatta Bugün mü Gitsem Diye Düşünüyorum Çok Merak Ediyorum Kalbimizin Atıp Atmadığını opuyorumnanaktan

tesekkur ederim canlarim...opuyorumnanaktan
Rabbim size en guzel haberleri almayi nasip etsin...:emir_bebek:

Amin Canım İnşallah :emir_bebek:
Günaydın kızlar.

Günaydın Baharnazcımm a.s.

Günaydın Turko Geçmiş Olsun Neyin Var benneyaptımki

ya dün kötüydüm bir üşüyordum bir ateşim çıkıyordu elim ayagım titredi şimdide başım fena agrıyor ama bebegimiz için katlanıyoruz ne yapalım hayırlısıyla kucagımıza alırsak inşallah unutucaz bende kalp atışını gördüm gözümün önünden gitmiyor nasılda belliydi atışlar maşalah:nazar:

teşekkürler arkadaşlar bişi sorucam ben 5 hafta 4 günlükken öğrendim keseyi gördü 10 gün sonra çağırdı bu normal mi?

Günaydın kızlar bende kismetse Mayıs annesi olucam bebeğimiz suanda 5 hafta 6 günlük

Günaydın Canım Hoşgeldin Aramıza
Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Tamamına Erdirsin İnşallah :emir_bebek:

ya dün kötüydüm bir üşüyordum bir ateşim çıkıyordu elim ayagım titredi şimdide başım fena agrıyor ama bebegimiz için katlanıyoruz ne yapalım hayırlısıyla kucagımıza alırsak inşallah unutucaz bende kalp atışını gördüm gözümün önünden gitmiyor nasılda belliydi atışlar maşalah:nazar:

Dikkat Et Kendine Bende Hastalandım felaket bir şekilde giribla enfeksion geçirdim
başımı duvarlara vuracaktım ağrıdan en son çare antibiotiğe başlamak zorunda kaldık
parol varsa parol iç vitaminlerinide ihmal etme ve bol bol c vitamini al tekrar geçmiş olsun :teselli:

Günaydın Deren nerelerdesin bi görünüp bi kayboluyorsun

Buralardayım Canım İş Yerinde Olduğumdan Dolayı Arada Çıkmak Zorunda Kalıyorum :1closedeyes:

X