Slm arkadaşlar...çok şükür kusmalarım durdu benim.Bulantılar aynen devam...Neyse ki az kaldı süre..Sanırım yani...
evet canım yaparda bitirirsem battaniyemi ilk cicilerim die yollarım resimnlerini sizede.Anliyorum canim seni., Genelde erken donemde insanlr herturlu cekiniyor bisiyler hazirlamaya, buyuklerimizde boyle ogutluyor yeni hamisleri. Ama insan cok arzuluyorsa bence yapmali!
Guzel bir ornek bulurda baslarsan bebisin battaniyesine, bittiginde bizede goster emi burdan:))
Ben daha evvelde dedigim gibi orgu islerinden hic anlamiyorum, eger cok istersem ablama yaptriveririm, masallah onun elinden gelmeyen yok. Zaten 4 gozle bekliyordu bizimbebisimiz olsun diye, simdi kim tutarki ablami:)))))doldurur tasirir hertarafi, ki orgu seyleri ben pek sevmedigim halde...
ayy çokta varmış 8 haftalığı nasıl beklicem ben neyse beklicez mecburen bi aksilik çıkmazsa tabitülincim canım ben dr a gittiğimde 6+0dık kesemizi gördük ama bebişi göremedik dr daha topluiğne başı kadardır dedi, vajinal bakılsa görülürdü ama karından bakılanda kesenin belli bir mmye ulaşması gerkiyormuş, 2 hafta sonra gel dediler salı ya da çrş gideceğim çrş 8+0 oluyoruz kısmetse:)))
kalp atışının 7.haftaya kadar alttan ,8. haftaya kadar karından alınması gerekiyormuş....
Canım inşallah bir sorun çıkmaz bebeğin daha önemliMerhaba herkese.. O kadar çok yazmışsınız ki maalesef hepsini okuyamadım, bir kısmını okuyabildim.. Doktora giden keselerini ve kalp atışlarını duyan tüm arkadaşları kutluyorum.. Henüz gitmemiş olanlara da güzel haberlerle dönmelerini bekliyorum..
Biz de eşimle dün doktora gittik. Doktor biraz tuhaftı yani, aslında söylediği şeylerin hepsi doğruydu ama biraz böyle dan dan söylüyo herşeyi..benneyaptımki Neyse alltan muayene yaptı, simir testi yaptırmadım diye biraz fırça yedim.. Keseyi, içinde embryoyu ve kalp atışlarını duyduk çok şükür...hihoyyyt Ancak aynı zamanda kese dışında kematom gördü, zaten lekelenmelerim de bu yüzden oluyormuş..mirmirmirmir 10 gün boyunca yatıp dinleneceksin ,bol su içeceksin, düşük tehditi var dedi.. Çalıştığımı söyleyince rapor verdi 10 günlük.. 10 gün sonra tekrar kontrol edecekmiş, duruma göre tekrar istirahat verecekmiş.. yalnız hamile olduğumu işyerindekilere söylememiştim, bugün şefimi arayıp mecburensöylücem, bakalım nasıl tepki verecek.. biraz anlayışsız biri çünkü.. mayıs ayında çok kötü sinüzit geçirmiştim, ateşlenmiştim.. 4 gün rapor vermişti doktor. arayıp söyleyince neeeee 4 gün rapor mu aldın.. neyse artık senin imzan gerekn bişi olursa eve yollarız filan demişti.. şimdi arayıp sesini duymak da hiç içimden gelimyo ama mecburen arıcaz.. çalışma hayatım aşırı yoğun, sabi,t bir yerim yok ve çok stresli bir işim var.. ve de bu lekelenmelerim çok ayakta klaınca artıyor, dinlenince yok denecek kadar azalıyor.. yani istirahat etmem de şart..
yalnış yazmışım kematom değil, hematom olacaktı.. yani kanbirikmesi gibi bişi..
evet canım yaparda bitirirsem battaniyemi ilk cicilerim die yollarım resimnlerini sizede.
Gezgin kahverengi lekenelenme olduğunu yazmışsın canım olabiliyor ama kırmızıya dönerse dikkat et hemen druna ulaş.
benimde sürekli sarı-yeşil kahveye yakın lekelenmelerim oluyor kullandığım jeldenmi nedir bilmiyorum hiç arayıp dr a sormadım çünkü bunların normal olduğunu söylemişlerdi bu jelden dolayı.
Rahatladığına sevindim ama bulantı ve kusma 16 haftaya kadar devam edebiliyor öyle okumuştum bir yerde.
Çok normal canım en şiddetlenecek haftaya girmek üzeresin...İdare eetmek zorundasın..Sabırkaydirigubbakcemilekızlr selam. bugün çılldırmak üzereyim bulantılarımdan. canım ne yemek ne içmek istiyo. napcam ben ya. herşeyden midem bulanıyo. bu saat oldu saha öğle yemeğimi yemedim bulantıdan:a015:
merhaba arkadaşlar. öncelikle hoşbulduk. dün doktor kontrolumuz vardı. şükür keseyi gördük. sağlıklı yere yerleşmiş. akıllı kesem benim:) şimdi sırada inşallah bebek ve kalp atışı var. inşallah onlarıda görür ve duyarız.benim mide bulantılarım var haliyle.doktorum yatak başına tuzlu kraker koy sabah yataktan kalkmadan 2-3 tane ye o seni rahatlatır dedi. sabahları kahvaltı da kuru kayısı ve ceviz yiyorum. gün içinde de badem ve fındık tüketiyrum. sizin yaptığınız özel şeyler var mı ??
Rezuacım çok tebrikler...Devamı sağlıkla gelir inş canım..İşyerini boşver...Şu an senin bebeğin herşeyden önemli....Şef ne dicek,terslenicek mi falan filan...Bak bunlara kulak asmamalısın.Raporlarını gönül rahatlığıyla kullan...Hakkın senin...Senden de çok,bebeğinin hakkı...iki üç knedini bilmez laf edicek diye sakın bebeğini tehlikeye atacak birşey yapma....Biz de eşimle dün doktora gittik. Doktor biraz tuhaftı yani, aslında söylediği şeylerin hepsi doğruydu ama biraz böyle dan dan söylüyo herşeyi..benneyaptımki Neyse alltan muayene yaptı, simir testi yaptırmadım diye biraz fırça yedim.. Keseyi, içinde embryoyu ve kalp atışlarını duyduk çok şükür...hihoyyyt Ancak aynı zamanda kese dışında kematom gördü, zaten lekelenmelerim de bu yüzden oluyormuş..mirmirmirmir 10 gün boyunca yatıp dinleneceksin ,bol su içeceksin, düşük tehditi var dedi.. Çalıştığımı söyleyince rapor verdi 10 günlük.. 10 gün sonra tekrar kontrol edecekmiş, duruma göre tekrar istirahat verecekmiş.. yalnız hamile olduğumu işyerindekilere söylememiştim, bugün şefimi arayıp mecburensöylücem, bakalım nasıl tepki verecek.. biraz anlayışsız biri çünkü.. mayıs ayında çok kötü sinüzit geçirmiştim, ateşlenmiştim.. 4 gün rapor vermişti doktor. arayıp söyleyince neeeee 4 gün rapor mu aldın.. neyse artık senin imzan gerekn bişi olursa eve yollarız filan demişti.. şimdi arayıp sesini duymak da hiç içimden gelimyo ama mecburen arıcaz.. çalışma hayatım aşırı yoğun, sabi,t bir yerim yok ve çok stresli bir işim var.. ve de bu lekelenmelerim çok ayakta klaınca artıyor, dinlenince yok denecek kadar azalıyor.. yani istirahat etmem de şart..
Sağol canım...Evet biliyorum..Hayırlısı diyorum napayım.Sağlıklı olsun da bebeğimiz...boshayallersmileRahatladığına sevindim ama bulantı ve kusma 16 haftaya kadar devam edebiliyor öyle okumuştum bir yerde.