2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım valla biraz önce zorla 1.5 tabak makarna yedim salçalı. akşama yiyemicem çünkü

akşam hiiiç yiyemiyorum. bari şimdi doldurim dedim midemi:gitme:

canım valla biraz önce zorla 1.5 tabak makarna yedim salçalı. akşama yiyemicem çünkü

akşam hiiiç yiyemiyorum. bari şimdi doldurim dedim midemi:gitme:

seni anliyorum canim bende kizimda cok cekmistim resmen maf olmustum biyandan tembellik bulanti ha bire uyuma istegi dünyayi unutmusdum cok zor ALLAH yardimcin olsun ama gececek

kizlar yardim istemisdim kimse görmedi galiba hamilelik cetvelini yapmak icin cok ugrastim ama beceremedim yadim edermisiniz

bende 8 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim canım..o yüzden bu kadar tedirginim..inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız..

teşekkürler baharnaz...herkes için..:Saruboceq:keşke hiç bir problem olmasada varsın 10.hafta gidelim doktora..eskiden dr. mu varmışsırnaşık şey

teşekkürler baharnaz...herkes için..:Saruboceq:keşke hiç bir problem olmasada varsın 10.hafta gidelim doktora..eskiden dr. mu varmışsırnaşık şey

Allahın izniyle hiçbirimizde problem olmaz ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

rabia henüz çizelgeyi bende yapmadığım ve nasıl yapıldığını bilmediğim için yardımcı olamıycam canım (

yapanlar arkadaşımıza yardım edin

ya 16. haftaya kadar srüyomuş. bazılarınında doğumun sonuna kadar. Allah yardımcım olsun valla

canım cetvel için Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. a gir ve önce üye ol. sonra üye olduğun mail adresine gir üyeliğini onayla

sonra orda hangi cetveli yapmak istiyosan seç ilk cetvel annelik ve gebelik cetvelidir mesela.

seç onu ordan seçenekler ile ilerleyebilirsinolumunekankayizsmile

rabia henüz çizelgeyi bende yapmadığım ve nasıl yapıldığını bilmediğim için yardımcı olamıycam canım (

yapanlar arkadaşımıza yardım edin

olsun canim yinede tskler belki arkadaslarin isleri vardi daha sonra yardimci olurlar :) sen kac haftaliksin canim ve nasil geciyor

cok tskler canim denicem ama nasil üye olcam buraya bilmiyorum ingilizcem yok sayilir kadar az :)

benim bi arkadasin 6 ayina kadar sürdü bulantilari cikarmalari ilk 4 ayi hep hastanede gecti öyle korkuyorduki bebegi zayif olcak diye MASALLAH 4 kiloya yakin oglusu oldu

CANIM O ZAMAN GOOGLE.COM A GİR google chrome yi yükle. Google sayfasının sağ üst köşesinde. sonra Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. sayfasına gir. ama google un arama sayfası ile gir, explorer ile değil. eğer google chrome ile o sayfaya girersen ekranın üstünde ingilizceyi türkçeye çevir die bi link çıkıcak otomatik çevirmene evet de. senin için çevirsin:icecream:

valla bu bulantılar bitmezse benim için çok kötü olur. çünkü 3. aysan sonra pilatese başlıcam başlayamam katiyen.

bebeğimin zayıf doğmasındanda korkmuo değlim:a015: şuan 53 kiloyum. 2. ayım haftaya bitio. şimdilik kilo almadım

rabia canım gebelik çizelgesi nasıl yapılır linki vercektim üye olmaya gerek yok ama msjlarım dolmadığı için veremiyorum sana özelden yolliyim sen topikten yapıştır istersen

rabia benim 6 + 6 canım ara ara sancılarım oluyor bulantılarım oluyor ama yiyorum tatlı türü şeyler hariç ekşiler benden sorulur :)

tülincim sende bana benziyorsun ha pimpiriğin önde gidenlerindeniz :)))
rabbim hayırlısıyla hepimize o güzel günleri göstersin inşallah....
evet sorma çok pimpirikliyiz inşallah amin cnaım
=nazo7;15215155]bende 8 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim canım..o yüzden bu kadar tedirginim..inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız
inşallah demek sende kimyasaldın bakalım bu sefer nolcak çokta ümitlendirmek istemiyorum kendimi yine olursa diye inşallah olmaz alırız canım

baharnaz sanada yolladım msjı aldınmı alınca biriniz topike yapıştırın dediğim gibi 100 msjı geçmeyince link veremiyorum burdan

baharnaz seninkini gönderemedim galiba üzgünüz 600 saniyede bir msj yollayabilirsiniz diyo hey yarappim yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…