zonox sen ne çok çekiyorsun bu bulantıları böyle ya allah kolaylık versin, benimde ilk gebeliğimde öyleydi ama yinede senin kadar yoğun değildi ömrüm peynir ekmekle geçiyordu, bebeğimi kaybettiğimde hep kendimi suçlamıştım, sende bebeğin zayıf falan doğarsa kendini suçlarsın yiyebileceğin şeyleri denemeye çalış canım... yoğurt falan tüket ama ne olur birşeyler ye olmaz böyle.. çıkarırsan çıkar önemli değil sen bebişi beslemek zorundasın onu düşün lütfen.....
canım valla biraz önce zorla 1.5 tabak makarna yedim salçalı. akşama yiyemicem çünkü
akşam hiiiç yiyemiyorum. bari şimdi doldurim dedim midemi:gitme:
nazo aramıza hoşgeldin canım:)))
o zaman 8 haftaya doğru görülür demekki arkadaş demişti ama erken gözükenler varmı diye dedim karından ultrasonla
Evet canım aynı sayılırız ben 6ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için hiç doktora gitmemeyi düşünüyorum kalp atışını duyana kadar 7,8 hafta da duyuluyomuş o da nasıl dayancam bilmiyorum zaman geldikçe ,gerçi şu an relaxım
nazo7 Allah tamamına erdirsin canım Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım
7.haftasında olup hiç muayeneye gitmeyen arkadaşlar var 8.haftayı bekliyoruz o zaman kese, bebiş, kalp atışı gözüküyormuş genelde
sana da sabırlı bekleyişler canım.
teşekkürler baharnaz...herkes için..:Saruboceq:keşke hiç bir problem olmasada varsın 10.hafta gidelim doktora..eskiden dr. mu varmışsırnaşık şey
rabia henüz çizelgeyi bende yapmadığım ve nasıl yapıldığını bilmediğim için yardımcı olamıycam canım(
yapanlar arkadaşımıza yardım ediniz
seni anliyorum canim bende kizimda cok cekmistim resmen maf olmustum biyandan tembellik bulanti ha bire uyuma istegi dünyayi unutmusdum cok zor ALLAH yardimcin olsun ama gececek
kizlar yardim istemisdim kimse görmedi galiba hamilelik cetvelini yapmak icin cok ugrastim ama beceremedim yadim edermisiniz
rabia henüz çizelgeyi bende yapmadığım ve nasıl yapıldığını bilmediğim için yardımcı olamıycam canım(
yapanlar arkadaşımıza yardım edin
ya 16. haftaya kadar srüyomuş. bazılarınında doğumun sonuna kadar. Allah yardımcım olsun valla
canım cetvel için Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. a gir ve önce üye ol. sonra üye olduğun mail adresine gir üyeliğini onayla
sonra orda hangi cetveli yapmak istiyosan seç ilk cetvel annelik ve gebelik cetvelidir mesela.
seç onu ordan seçenekler ile ilerleyebilirsinolumunekankayizsmile
evet sorma çok pimpirikliyiz inşallah amin cnaımtülincim sende bana benziyorsun ha pimpiriğin önde gidenlerindeniz :)))
rabbim hayırlısıyla hepimize o güzel günleri göstersin inşallah....
inşallah demek sende kimyasaldın bakalım bu sefer nolcak çokta ümitlendirmek istemiyorum kendimi yine olursa diye inşallah olmaz alırız canım=nazo7;15215155]bende 8 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim canım..o yüzden bu kadar tedirginim..inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız