2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gezgincimm, turkiyenin tursularini bilmem ammaa benim annemde cok guzel tursu kurar. Tursularimiz hazir walla cesit cesit begen ye:))) hemide bu sene bende yardim ettim kurmasina ayy elcazlarimizla yaptik:)) Ve urunlerin tatami kendi bahcemizden ve organik:sm_cool:
Ha birde ben tursuyu kavurupta yemesinede bayilirim, bol soganli hmmmmmm
ahanda canim cekti benimde simdinaniknanik

Tadarım Bitanem Merak Etme Sen
Söylediğimede Pişman Oldum Şimdi
Canının Çekeceği Hiç Aklıma Gelmemişti:1no2:

Anladım Canım Hayırlısı Muyaneden Sonra Görürüz Bizde Tıckerini :jeyyar:
Ne Zaman Snn Muayene CADIARZU

Evet Canım Kozalak Mozalak Ne Ararsan Var
Üretici Benim Türk Halkımm :lepi:

Oyy bilmem mi,kavurma dedin aklıma şimdide o girdi...kaydirigubbakcemile3
Bir abla fasulye tursusunu kavururdu,birde lahana,oyy öyle güzel oluyordu ki...
Doyamıyordum...
Şimdi gene anımsadım....cokacimcoook

Bu arada ellerinize saglıııkk,benim içinde ye olur mu...:lepi:

Bu gidişle hepinizi tek tek gezicem,bir tursu için...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Bilmiyorumki hangi ulkedesin, komsu ulke olsan belki ulastirabilirim sana:))

Ayrica boyle yazip ediyoruzya, umarim kimsein cani gercekten cekmiyordur:sinifsinif:

Bilmiyorumki hangi ulkedesin, komsu ulke olsan belki ulastirabilirim sana:))

Ayrica boyle yazip ediyoruzya, umarim kimsein cani gercekten cekmiyordur:sinifsinif:

Belçikaya gelsem zorlanmam eminim ulasmakta...:lepi:
Şuan bulundugum yer kiminize farklı gelebilir..
Ama benim için mükemmel yerler...:asigim:
Ben medinedeyim...
Rasulullahın kabrine,mescidine yakın oturuyorum....:asigim:
Buralarda olmak bambaska...Elhamd...

Ama tabi zorluklarıda var...
Araplar çok garip insanlar...
Adetleri bize göre değil,yani çok soguk insanlar...
Ve bazı yemekleride aynı sekil imkansız çekmiyor beni...
Sadece plavları hoşuma gidiyor...:lepi:

Ayrıca hiç gelişmemiş bir ülke,o yönden zorlanıyorum....bilmiyorumkismile
Neyse sabır...

yaa ben dün başladım daha kokoreçi çook severim eşime dedim ben acıktım canım kokoreç istedi oda gidip hemen aldı ohh afiyetle yedim ama artık eskisinden daha az yemek zorundayım bebegim için malum bunlar biraz zararlı olabiliyo gerçi çig degil ama olsun riske atamam :CüvCüv::CüvCüv:

Ah canim, su an nekadar sanslisin farkindamisin? Belki sartlarin zordur orda suan evet ama bulundugun yerlerin tadini cikar bol bol, bende birgun mutlaka gitmek istiyorum, kismet nezamana olur bakalim.

Yemekleri cok cazip degilmis malesef evet, annem ve babamdan biliyorum, seneler evvel hacca gitmislerdi de anlatirdilar. Sende napican artik idare edicen mecburen nekadar kalicaksaniz artik. Belcikaya nezaman donmeyi planliyorsunuz? Dondugunuzde beklerim komsu ulkeye:)) Daha 6 hafta once gittik bizde belcikaya ve ordanda parise. Haftasonu gezdik geldik. Cok uzak bir mesafe diil yani canim beklerim, bizde bi tursu fasli yapariz seninlealkisalkisalkis

Gülceza sende yazmışsın genital temizlik olayını bende dün bunu araştırdım internetten çünkü ağda kullanan biriyim şimdi nolcak diye ağda çok acıtırmış o bölgede kan dolaşımı çok fazla olduğu için. Tehlikeli olduğunuda şimdi burda okudum .O yüzden bu süreçte jilet kullanmaya karar verdim istemeyerekte olsa [/QUOTE]
canım ben zaten alt bölgeye jilet kullanıyorum ama kasık bölgemde hoşlanmadıgım için epilatör kullanıyodum hiç acı hissettigimi bilmem ama genede korkuyorum işteya çogalmasına izin vermicem haftada çıkanları hemen alıcam o zaman en azından daha az acı olur.:kedi::kedi:

Çok Çok Çooookkkk Sevindimmmmm Allah Tamamına Erdirsin kaydirigubbakcemile2
Bak Senin Nasibinde Mayıs Annesi Olmakmışş Tebrikleri Arkadaşımmm :1hug:
Dikkat Et Kendine Emi kaydirigubbakcemile5
sOL canım evet nasibimde varmış şükür çok mutluyum bende bi sabaha anne adayı olarak uyanmak çok daha güzelmiş.:teytey:

Şükrediyorm ablacım...Bazen bırakıp gidemem bile diyorum buraları,6 ay oldu ama çok alıstım...Belkide maneviyat dolu olması beni bagladı buralara...:asigim:
2 senem var inşallah burada,sonra belçika....
Tabi Rabbimin takdiri....
Bakalım zaman ne göstericek...
Ayrıca Rabbim sizede gelmeyi nasip etsin buralara,bambaşka bir duygu...:asigim:

Ben inşallah belçikaya geleyim sağ selim,seni bulurum ablacım...:lepi:
Bu kadar gurbet,hasretten sonra direk türklere koşucam...kaydirigubbakcemile3

Ve...Yemekleri buranın yaglı oluyor genelde..Bu yönden şuan rahatsızlık duyuyorum..
İnan dışarı çıkamıyorum,lokanta görücem diye....
Fena oluyorum yani...bilmiyorumkismile

Gulceza, sanada afiyet seker olsun canim. Bu tur seyleri arada yemenin bir sakincasi olmaz. Sonucta gunluk tuketmiyoruz degilmi. Ayrica ne demisler: Canin istedigi, bedene sifadir:)))
Caninin cok cok istedigi seylerden uzak kalmana luzum yok, kararinca yedigin taktirde.

Cok sanslisiniz hemde siz hanimlar..ben burda hollandada canim kokorec istese nerden bulucamki??? memleketimiz bir tanee..hersey var Allaha sukur eksikligini cekmiyorsunuz. Hepinize yarasin tatli hamisler:)):CüvCüv::CüvCüv:

yaa çok şükür canım herşeyi bulabiliyoz.bende öyle düşünüyorum çok canım çekerse yerim ama eskiden bazen nerdeyse 2 akşamda 1 istiyorum eşimden çok severim çünkü ama artık canım isteyince yani arada zemuszemus

Oralara giden birdaha geri donmek istemiyor zaten..cok muthis bi duygu olmali..
Bak hem sana nasip olmus esinle oralara gitmek..hemde Allahin izniyle bebeginde orda dogucak. 2 senenizde su gibi gecer insallah. Rabbim zorluk gostermesin size.

Elinizden geldigince disardan yememeye gayret edin canim siz, kendine gore sevdigin malzemelerle kendin yap yemeklerini, hersekilde daha iyi olur yani. Birde bu memleketin dili var tabii..ogren ogrenebilirsen:)) Her halukarda cok yabanci hissedersinkendini orda ama umarum bebegini kollarini aldiginda butun yanlizligin gecicektir.:1hug:

Ya kızlar korktum şimdi yaaaaa....bilmiyorumkismile
İlk defa kahverengi leke gelmiş,şimdi gördüm...
Normalmidir bu durum? Ne yapmam lazımmm??????
eyvahedigeldismile

İnşallah ablacım....

Evde yapmaya çalışıyorum yemekleri,ama inan burdaki hiçbir malzeme diğer ülkelerdekilere benzemiyor...Çok zor alıstım zaten...
Patlıcam patlıcan değil kaydirigubbakcemile3...
Her güzelliğin bir kusuru olur,artık idare edicez....

Diline gelince öğrenmeye gayret ediyorum,cat pat kaptım elhamd..
Ama derine inmem lazım...
Bir dil bir insan.... Her fırsatı değerlendirmemız lazım...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…