2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar. öncelikle hoşbulduk. dün doktor kontrolumuz vardı. şükür keseyi gördük. sağlıklı yere yerleşmiş. akıllı kesem benim:) şimdi sırada inşallah bebek ve kalp atışı var. inşallah onlarıda görür ve duyarız.benim mide bulantılarım var haliyle.doktorum yatak başına tuzlu kraker koy sabah yataktan kalkmadan 2-3 tane ye o seni rahatlatır dedi. sabahları kahvaltı da kuru kayısı ve ceviz yiyorum. gün içinde de badem ve fındık tüketiyrum. sizin yaptığınız özel şeyler var mı ??
canım merhaba vajinal ultrasonlamı baktırdın kalp atışlarını dinlemek için yine vajinallamı bakcak doktorun

kızlar benide ekleyin listenize..Allah tamamına erdirirse bende mayıs annesi olacağım..

yaaa kızlar benim akıntım sarı gelmeye devam ediyo agrı kaşıntı koku falan yok ignemi olana kadar şeffaftı bugün sarı neden oluyoki.acaba progestan ve proluton depottanmıkii.

canım merhaba vajinal ultrasonlamı baktırdın kalp atışlarını dinlemek için yine vajinallamı bakcak doktorun

canım karından baktı ama göremedi. kese küçük dedi. o yüzden vajinal baktı.öyle gördü. kalp atışı zamanına kese karından gözükecek kadar büyür inşallah. o zaman gerek duymazlar.ama idrara sıkışık olmak faydalıymış..

blue_sky

bende de o kraker meselesi hiiiiç mi hiç işe yaramadı. ölüorum bulantıdan. mide geçti yeminle yiyemiyorum aç dolanıyorum ya:bbo:
Tahmin ediyorum canım...Aç dolandığını da anlıyorum...Ama bak genelde şöyle oluyormuş,iştahsızlıktan aç kalıyorsun,aç kaldıkça da iştahın azalıyor.Tetikliyorlar birbirlerini yani...O yüzden zorla da olsa birşeyler yemeye çalış.Meyve yemeyi dene.Bak bana göbek marul bol limonlu ve tuzlu çok ii geliyor..1 saat bile olsa azaltıyor bulantımı.Sen de dene bir istersen tatlım...
blue canım bende daha çok yeni. o yüzden bişiler yiyince geçiyor. ama ileriki haftalarda ne olur bilemicem :)) yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun bunlar gecici diyip rahatlıyorum..
Evet geçici canım inş...Ama insanın yaşam kalitesi düşünce az da olsa bir sıkıntı oluyor...9.haftadan itibaren azalır diyorlar...Ben de ona güveniyorum bakalım...Rabbim yardımcımız olsun...Sağlıkla bebeklerimize kavuşunca unutacağız bunları inş...Yani herkes öyle diyo...:eek:

Evet geçici canım inş...Ama insanın yaşam kalitesi düşünce az da olsa bir sıkıntı oluyor...9.haftadan itibaren azalır diyorlar...Ben de ona güveniyorum bakalım...Rabbim yardımcımız olsun...Sağlıkla bebeklerimize kavuşunca unutacağız bunları inş...Yani herkes öyle diyo...:eek:

inşallah canım doktorum bana böyle durumlarda kendini zorlama ne yersen o kârdır dedi. özellikle ceviz fındık badem ve kuru kayısıya özen göstermeye çalışıyorum.bende daha şiddetli başlamadı ama bakalım. ne de olsa hamilelik hastalık değil

yaaa kızlar benim akıntım sarı gelmeye devam ediyo agrı kaşıntı koku falan yok ignemi olana kadar şeffaftı bugün sarı neden oluyoki.acaba progestan ve proluton depottanmıkii.

Gulceza, kullandigin ilaclar yapiyor canim, lutfen panikleme gayet normal akintinin olmasi. Ilac kullanmasan dahi akintinin olmasi cok dogal. Anliyorum seni en ufak birsey bile yeterikadar endiselendirebiliyor insani ama biraz rahatlamaya calis. Onunde daha cook uzun zaman var ve stres hic iyi degil canim>:):1hug:

canım karından baktı ama göremedi. kese küçük dedi. o yüzden vajinal baktı.öyle gördü. kalp atışı zamanına kese karından gözükecek kadar büyür inşallah. o zaman gerek duymazlar.ama idrara sıkışık olmak faydalıymış..
o zaman 8 haftaya doğru görülür demekki arkadaş demişti ama erken gözükenler varmı diye dedim karından ultrasonla
hoşbulduk tülincim...aynı sayılırız senle..doktora gittin mi? ya da herkese sorayım ne zaman gitmeli..kese ne zaman görülüyo..kalp atışı ne zaman?

Evet canım aynı sayılırız ben 6ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için hiç doktora gitmemeyi düşünüyorum kalp atışını duyana kadar 7,8 hafta da duyuluyomuş o da nasıl dayancam bilmiyorum zaman geldikçe ,gerçi şu an relaxım

nazo7 Allah tamamına erdirsin canım Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım
7.haftasında olup hiç muayeneye gitmeyen arkadaşlar var 8.haftayı bekliyoruz o zaman kese, bebiş, kalp atışı gözüküyormuş genelde
sana da sabırlı bekleyişler canım.

zonox sen ne çok çekiyorsun bu bulantıları böyle ya allah kolaylık versin, benimde ilk gebeliğimde öyleydi ama yinede senin kadar yoğun değildi ömrüm peynir ekmekle geçiyordu, bebeğimi kaybettiğimde hep kendimi suçlamıştım, sende bebeğin zayıf falan doğarsa kendini suçlarsın yiyebileceğin şeyleri denemeye çalış canım... yoğurt falan tüket ama ne olur birşeyler ye olmaz böyle.. çıkarırsan çıkar önemli değil sen bebişi beslemek zorundasın onu düşün lütfen.....

tülincim sende bana benziyorsun ha pimpiriğin önde gidenlerindeniz :)))
rabbim hayırlısıyla hepimize o güzel günleri göstersin inşallah....

Gulceza, kullandigin ilaclar yapiyor canim, lutfen panikleme gayet normal akintinin olmasi. Ilac kullanmasan dahi akintinin olmasi cok dogal. Anliyorum seni en ufak birsey bile yeterikadar endiselendirebiliyor insani ama biraz rahatlamaya calis. Onunde daha cook uzun zaman var ve stres hic iyi degil canim>:):1hug:

saol canım cvbın için ama dedigin gibi insanın elinde degil korkup endişe ediyo bide daha önceden bi düşügüm oldugu için dahada üstünde duruyom sanki neyse drumu falan ararsam sorarım canım saol tekrar biraz uyucam ben uykum geldi.

saol canım cvbın için ama dedigin gibi insanın elinde degil korkup endişe ediyo bide daha önceden bi düşügüm oldugu için dahada üstünde duruyom sanki neyse drumu falan ararsam sorarım canım saol tekrar biraz uyucam ben uykum geldi.

Anliyorum canim endiselerini. Yinede biraz daha rahat olmaya calis, faydasini goruceksin insallah.
Tamam cnm hadi iyi uykucuklar:KK66:)

Benimde uykum geldi ama mecburen mutfagin yolunu tutmaliyim..yemek pisirmeliyimcokacimcoook
Karnimda tok ama esim icin artik yapicam bisiyler. Ben az evvel 5-6 tane diyet kraker yedim..kasarpeynirli.mmmm yanindada 2 bardak ayran ...tok mideyle nekadar istahli yemek pisirebiliceksem artik bakicamm:)):teytey:

X