2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah...
Ya bazen görüyorum giriyor,sanırım hamile değildi,yani bir yazıya rastlamadımCADIARZU
Listeyi de ara sayfalarda düzeltti,ilk sayfada yapamıyor malesef,sitede yeni kural var,edit butonu kaldırıldı,onun için düzenliyemiyordu en son...

evet öyle olmuş edit kaldırılmış tekrar koymayacaklarmı ki acaba böyle kötü oluyor yanlış yazıyorum değiştiremiyorum

Ya canım ben yemek yemeyi özledim inan,ne kadar tiksinsem de,eşimle beraber yemeklerimiz çok güzel geçerdi,aklımıza ne esse yerdik doya doya...bilmiyorumkismile
Şimdi garibim ben yiyemiyorum diye oda yemiyor çok.... :gitme:
İnşallah istahlar düzene girerde bizde düzene gireriz...
o zaman sen yemeye başlayınca oda başlar benim koca gibi
Bu arada maydonoz dediğin gibi düşük tehlikesi yaşatabilir,Allah korusun...
Hamileyken maydonozun ilk aylar az yenmesi gerektiğini duyardım hep...
Dikkat etmekte fayda var...kaydirigubbakcemile5
evet düşük tehlikesi yaşatıyormuş yememeli
Bence hamileyken her türlü ot kökten uzak duralım, sebze meyve dışında. Örneğin adaçayı KESİNLİKLE UZAK DURUN, meğer ne mendebur bir bitkiymiş, düşüğe gebelik zehirlenmesine erken doğuma sebep olabildiği gibi, erkeklerin uzun dönem tüketmesi halindeyse spermleri öldürüyormuş. En iyisi su bence bol bol içelim şifa olsun.
haklısın su ve süt içmek lazım sadece sütü de hiç sevmem ne yapcam bilmiyorum
yaa ben dün başladım daha kokoreçi çook severim eşime dedim ben acıktım canım kokoreç istedi oda gidip hemen aldı ohh afiyetle yedim ama artık eskisinden daha az yemek zorundayım bebegim için malum bunlar biraz zararlı olabiliyo gerçi çig degil ama olsun riske atamam :CüvCüv::CüvCüv:
evet az yemek lazım arada

ayy ben şimdiden başlamak istiyorum örgülere yaa çok heveslendim

Aaa orgu isi bu hemde, simdi baslarsan anca bitiriverirsin herbiseyi:))) Gonlunden geciyorsa ne engel olabilirki canim sana, basla gitsin:)) Ilk once ne ormeyi dusunuyorsun? Minim minik patiklermi?
Ben orgu ormeyi bilmiyorum, hic egilimim olmadi yani buzamana dek:asigim:
Hayatim boyunca ya okula gittim yada calistim:))) evhanimi tipi degilim yanii
ama bundan sonra yavas yavas alissam iyi olucak sanirimvereliniortak

Ya kızlar korktum şimdi yaaaaa....bilmiyorumkismile
İlk defa kahverengi leke gelmiş,şimdi gördüm...
Normalmidir bu durum? Ne yapmam lazımmm??????
eyvahedigeldismile
canım sen her ihtimale karşı doktoruna söyle kırmızı olursa hemen söyle doktora herkezde aynı olmaya bilir belki ilaç falan verir gözünü korkutmak istemem ama

eyvahedigeldismile

Korkma canim, sadece kahverengi lekeyse tasa yapma lutfen, ara ara bak bakalim nasil seyredicek durum. Bendede birkac kez oldu,hatta rengi kan renginede dondu ama cok sukur kesildi. Bu tur lekelenme/hafif kanama tarzi seyler normalmis. Sen korkma ve kontrol et bakalim durumunu.

canım sen her ihtimale karşı doktoruna söyle kırmızı olursa hemen söyle doktora herkezde aynı olmaya bilir belki ilaç falan verir gözünü korkutmak istemem ama

Korkma canim, sadece kahverengi lekeyse tasa yapma lutfen, ara ara bak bakalim nasil seyredicek durum. Bendede birkac kez oldu,hatta rengi kan renginede dondu ama cok sukur kesildi. Bu tur lekelenme/hafif kanama tarzi seyler normalmis. Sen korkma ve kontrol et bakalim durumunu.

Evet sadece kahverengi leke,az miktarda...
Korkudan uzandım şimdi,:1ninca: İnşallah dediğiniz gibi olur...
Rabbim korusun bebişlerimizi....

Durumu kontrol edicem inşallah....
bilmiyorumkismile

Evet sadece kahverengi leke,az miktarda...
Korkudan uzandım şimdi,:1ninca: İnşallah dediğiniz gibi olur...
Rabbim korusun bebişlerimizi....

Durumu kontrol edicem inşallah....
bilmiyorumkismile

Dinlen bakalim biraz, hersey yolunda gidicek Allahin izniyle, telaslanma canim.

kızlar ilerde çatlamamak için krem falan ne kullancaz ne zaman başlıcaz kullanmaya bilen varmı

eyvahedigeldismile
canım tam kahverengimi yoksa yagrengi gibimi demin bende gördüm benimki daha çok yag rengi gibi ama ben zaten her ihtimale karşı drumun verdigi progestan ve hafta 1 igne vuruncam dün ilk ignemi vurundum.inş bişi olmaz bende görünce tedirgin oldum ama rabbim bilir ne yapayım canım yaa korkunun faydası yok allahımıza emanet bebeklerimiz.
Aaa orgu isi bu hemde, simdi baslarsan anca bitiriverirsin herbiseyi:))) Gonlunden geciyorsa ne engel olabilirki canim sana, basla gitsin:)) Ilk once ne ormeyi dusunuyorsun? Minim minik patiklermi?
Ben orgu ormeyi bilmiyorum, hic egilimim olmadi yani buzamana dek:asigim:
Hayatim boyunca ya okula gittim yada calistim:))) evhanimi tipi degilim yanii
ama bundan sonra yavas yavas alissam iyi olucak sanirimvereliniortak

canım ilk battaniye düşünüyorum annemle bi görüşüp örnek bulursam elimde ipim var zaten ama bakalımannem ne dicek :KK70:bizde pek bukadar erken dönemde bişi yapılmaz ama annem bişi demezse başlıcam.:sm_cool:

Kızlar hepinizden geliyormu kavrengi leke ay bende korktum şimdi gelirse diye doktorada 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum

canım tam kahverengimi yoksa yagrengi gibimi demin bende gördüm benimki daha çok yag rengi gibi ama ben zaten her ihtimale karşı drumun verdigi progestan ve hafta 1 igne vuruncam dün ilk ignemi vurundum.inş bişi olmaz bende görünce tedirgin oldum ama rabbim bilir ne yapayım canım yaa korkunun faydası yok allahımıza emanet bebeklerimiz.

Ya kahverengi ama dediğin gibi de duruyor...
Bir araştırayım ya,olmadı doktora gitsem abartırmıyım ?
bilmiyorumkismile

canım bnimki tam yag rengi kahverengi degilyani ama ben zaten kullandıgım için progestan ve igne çok agır bi durum olmadan dra gitmem heralde.bide duş falan alcam bugün ondan sonra bidaha bakıcam bakalım gelcekmi öyle bişi.

gülceza sıcak duş alma ılık al o da zararlıymış ne kadar zarar şeyler var yahu

gülceza sıcak duş alma ılık al o da zararlıymış ne kadar zarar şeyler var yahu

biliyorum canım ama hatırlattıgın için saol.eşim işe gitmeden almak istiyom artık yanlızken gitmek istemiyom en azından evde biri varken giricem allah korusun bişi olursa yanlız olmıyayım evde.eyvahedigeldismile

ooo sabah güzelleri hemencecik uyanıp açmışsınız sayfayı maşallah:)

turşular falan yiyin bakalım anacım ben hariç hepiniz ekşi tuzlu yiyorsunuz ben tatlı yiyorum gerçi ne varsa yiyorum:)

maydanozu bende duymuştum düşüğe sebep olabiliyor diye hatta hiç ummadığım otlarda vardı bence aratın öyle kullanın ya da kullanmayın bolca su için en iyisi bu :)

kalp atışlarını duyanlar olmuş ne güzel, ya nasıl özeniyorum varya iyice merak etmeye başladım ben ne zaman gelecek salı yasanki zaman geçmiyor inşallah bende güzel haberlerle dönerim :)

lekelenmeler yerleşirken oluyor diye biliyorum ben ama sizinkiler zaten yerleşti bence dr a sorun ...

ooo sabah güzelleri hemencecik uyanıp açmışsınız sayfayı maşallah:)

turşular falan yiyin bakalım anacım ben hariç hepiniz ekşi tuzlu yiyorsunuz ben tatlı yiyorum gerçi ne varsa yiyorum:)

maydanozu bende duymuştum düşüğe sebep olabiliyor diye hatta hiç ummadığım otlarda vardı bence aratın öyle kullanın ya da kullanmayın bolca su için en iyisi bu :)

kalp atışlarını duyanlar olmuş ne güzel, ya nasıl özeniyorum varya iyice merak etmeye başladım ben ne zaman gelecek salı yasanki zaman geçmiyor inşallah bende güzel haberlerle dönerim :)
canım sen hiç doktora gittin mi doktormu söyledi sana yoksa şu zaman gel kalp atışalrını görürsün diye ben kalp atışları olunca gitmek istiyorumda ne zaman görülür karından ultrasonlar o zaman gitcem

canım ilk battaniye düşünüyorum annemle bi görüşüp örnek bulursam elimde ipim var zaten ama bakalımannem ne dicek :KK70:bizde pek bukadar erken dönemde bişi yapılmaz ama annem bişi demezse başlıcam.:sm_cool:

Anliyorum canim seni., Genelde erken donemde insanlr herturlu cekiniyor bisiyler hazirlamaya, buyuklerimizde boyle ogutluyor yeni hamisleri. Ama insan cok arzuluyorsa bence yapmali!
Guzel bir ornek bulurda baslarsan bebisin battaniyesine, bittiginde bizede goster emi burdan:))

Ben daha evvelde dedigim gibi orgu islerinden hic anlamiyorum, eger cok istersem ablama yaptriveririm, masallah onun elinden gelmeyen yok. Zaten 4 gozle bekliyordu bizimbebisimiz olsun diye, simdi kim tutarki ablami:)))))doldurur tasirir hertarafi, ki orgu seyleri ben pek sevmedigim halde...

X