- 20 Aralık 2008
- 2.552
- 2
gezgin benimde gelmişti. Bişi olmadı kalbi atıyo çok şükür.
İnşallah dediğin gibidir canım...Çgu kiişi yasadı burda,ben ilk defa karsılastım ondan tedirginim...bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gezgin benimde gelmişti. Bişi olmadı kalbi atıyo çok şükür.
evet düşük tehlikesi yaşatıyormuş yememeliİnşallah...
Ya bazen görüyorum giriyor,sanırım hamile değildi,yani bir yazıya rastlamadımCADIARZU
Listeyi de ara sayfalarda düzeltti,ilk sayfada yapamıyor malesef,sitede yeni kural var,edit butonu kaldırıldı,onun için düzenliyemiyordu en son...
evet öyle olmuş edit kaldırılmış tekrar koymayacaklarmı ki acaba böyle kötü oluyor yanlış yazıyorum değiştiremiyorum
Ya canım ben yemek yemeyi özledim inan,ne kadar tiksinsem de,eşimle beraber yemeklerimiz çok güzel geçerdi,aklımıza ne esse yerdik doya doya...bilmiyorumkismile
Şimdi garibim ben yiyemiyorum diye oda yemiyor çok.... :gitme:
İnşallah istahlar düzene girerde bizde düzene gireriz...
o zaman sen yemeye başlayınca oda başlar benim koca gibi
Bu arada maydonoz dediğin gibi düşük tehlikesi yaşatabilir,Allah korusun...
Hamileyken maydonozun ilk aylar az yenmesi gerektiğini duyardım hep...
Dikkat etmekte fayda var...kaydirigubbakcemile5
haklısın su ve süt içmek lazım sadece sütü de hiç sevmem ne yapcam bilmiyorumBence hamileyken her türlü ot kökten uzak duralım, sebze meyve dışında. Örneğin adaçayı KESİNLİKLE UZAK DURUN, meğer ne mendebur bir bitkiymiş, düşüğe gebelik zehirlenmesine erken doğuma sebep olabildiği gibi, erkeklerin uzun dönem tüketmesi halindeyse spermleri öldürüyormuş. En iyisi su bence bol bol içelim şifa olsun.
evet az yemek lazım aradayaa ben dün başladım daha kokoreçi çook severim eşime dedim ben acıktım canım kokoreç istedi oda gidip hemen aldı ohh afiyetle yedim ama artık eskisinden daha az yemek zorundayım bebegim için malum bunlar biraz zararlı olabiliyo gerçi çig degil ama olsun riske atamam :CüvCüv::CüvCüv:
ayy ben şimdiden başlamak istiyorum örgülere yaa çok heveslendim
canım sen her ihtimale karşı doktoruna söyle kırmızı olursa hemen söyle doktora herkezde aynı olmaya bilir belki ilaç falan verir gözünü korkutmak istemem amaYa kızlar korktum şimdi yaaaaa....bilmiyorumkismile
İlk defa kahverengi leke gelmiş,şimdi gördüm...
Normalmidir bu durum? Ne yapmam lazımmm??????eyvahedigeldismile
Ya kızlar korktum şimdi yaaaaa....bilmiyorumkismile
canım sen her ihtimale karşı doktoruna söyle kırmızı olursa hemen söyle doktora herkezde aynı olmaya bilir belki ilaç falan verir gözünü korkutmak istemem ama
Korkma canim, sadece kahverengi lekeyse tasa yapma lutfen, ara ara bak bakalim nasil seyredicek durum. Bendede birkac kez oldu,hatta rengi kan renginede dondu ama cok sukur kesildi. Bu tur lekelenme/hafif kanama tarzi seyler normalmis. Sen korkma ve kontrol et bakalim durumunu.
İnşallah dediğin gibidir canım...Çgu kiişi yasadı burda,ben ilk defa karsılastım ondan tedirginim...bilmiyorumkismile
Evet sadece kahverengi leke,az miktarda...
Korkudan uzandım şimdi,:1ninca: İnşallah dediğiniz gibi olur...
Rabbim korusun bebişlerimizi....
Durumu kontrol edicem inşallah....bilmiyorumkismile
canım tam kahverengimi yoksa yagrengi gibimi demin bende gördüm benimki daha çok yag rengi gibi ama ben zaten her ihtimale karşı drumun verdigi progestan ve hafta 1 igne vuruncam dün ilk ignemi vurundum.inş bişi olmaz bende görünce tedirgin oldum ama rabbim bilir ne yapayım canım yaa korkunun faydası yok allahımıza emanet bebeklerimiz.Ya kızlar korktum şimdi yaaaaa....bilmiyorumkismile
Aaa orgu isi bu hemde, simdi baslarsan anca bitiriverirsin herbiseyi:))) Gonlunden geciyorsa ne engel olabilirki canim sana, basla gitsin:)) Ilk once ne ormeyi dusunuyorsun? Minim minik patiklermi?
Ben orgu ormeyi bilmiyorum, hic egilimim olmadi yani buzamana dek:asigim:
Hayatim boyunca ya okula gittim yada calistim:))) evhanimi tipi degilim yanii
ama bundan sonra yavas yavas alissam iyi olucak sanirimvereliniortak
canım tam kahverengimi yoksa yagrengi gibimi demin bende gördüm benimki daha çok yag rengi gibi ama ben zaten her ihtimale karşı drumun verdigi progestan ve hafta 1 igne vuruncam dün ilk ignemi vurundum.inş bişi olmaz bende görünce tedirgin oldum ama rabbim bilir ne yapayım canım yaa korkunun faydası yok allahımıza emanet bebeklerimiz.
gülceza sıcak duş alma ılık al o da zararlıymış ne kadar zarar şeyler var yahu
canım sen hiç doktora gittin mi doktormu söyledi sana yoksa şu zaman gel kalp atışalrını görürsün diye ben kalp atışları olunca gitmek istiyorumda ne zaman görülür karından ultrasonlar o zaman gitcemooo sabah güzelleri hemencecik uyanıp açmışsınız sayfayı maşallah:)
turşular falan yiyin bakalım anacım ben hariç hepiniz ekşi tuzlu yiyorsunuz ben tatlı yiyorum gerçi ne varsa yiyorum:)
maydanozu bende duymuştum düşüğe sebep olabiliyor diye hatta hiç ummadığım otlarda vardı bence aratın öyle kullanın ya da kullanmayın bolca su için en iyisi bu :)
kalp atışlarını duyanlar olmuş ne güzel, ya nasıl özeniyorum varya iyice merak etmeye başladım ben ne zaman gelecek salı yasanki zaman geçmiyor inşallah bende güzel haberlerle dönerim :)
canım ilk battaniye düşünüyorum annemle bi görüşüp örnek bulursam elimde ipim var zaten ama bakalımannem ne dicek bizde pek bukadar erken dönemde bişi yapılmaz ama annem bişi demezse başlıcam.:sm_cool: