bende yemek yiyemiyorum
butun dinlenmek ve yatmam gerekiyormuş
dr. bile gidince kanamam başlamıştı
bugun çok şükür yok
ama bayramdan beri kanama lekenlenme
günlerim yıl geçti sanki
9 ay içinde hepimiz sabırla ve sağlıkla bitirriz inş.
Ben sana demedim mi canım hemen umutsuzluğa kapılma diye seninkiyle benim ki aynı gibi sat inşallah kalp atışlarını da görüceksin çok mutlu oldum senin adına:teytey:kızzzzlaaaarrrrr müjjjjdeee hamiiilleeeeyyiiiimmmm dr 10 gün sonra gel keseyi görürüz dediiii.6 dan 24 e yükselmiş düzenli yükseliş var dedi hayırlı olsun hamilesin dedi şok oldumm yaa ayyy bebegim annene sıkı sıkı tutun.
Hoşgeldin canım aramıza inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar.
şükürler olsun ki bende bu topiğe katıldım. bugün ilk muayenemiz vardı.henüz bebeği göremedik ama inşallah 10 gün sonra ki muayene de göreceğiz.bugün kese ile yetindik.
ben sadece folic asid içiyorum zonoxcum. başka da birşey içmiyorum. deren canım sen doktorun kontrolunde içiyorsun değil mi antibiotik ve parolu
Benim daha yeni olduğu için göğüslerim şiş dokununca çok acıyor birde hasta olacakmışım gibiyim hala diğer belirtiler daha başlamadı bende bir acıkınca başım döüyor tansiyoum düşüyor heralde o kadar
benim göğüslerim önceden sızlıyordu ama şimdi yok ...
benimde acıkınca başım felaket dönüyor tansiyonum düşüyor sanırım...
evet ya şu 3 ayı hayırlısıyla bir atlatabilsek günler gerçekten geçmiyor sanki:) rabbim kolaylık versin bize inşallah...
şükürler olsun benim öyle çok bir belirtim yok anlık şeyler o da daha sonra geçiyor ...
Demek bende 2 hafta çekcem hasta olacakmışım gibi ağrıları o zaman
Benim hayla acıyor...
Adet oluyormusum gibi agrılar bu hafta yok elhamd,ilk iki hafta çok hissettim...
Sonra geçti çok şükür...
Demek bende 2 hafta çekcem hasta olacakmışım gibi ağrıları o zaman
İnşallah uzun sürmez canım seninki..
Ben her agrı oldugunda korkuyla geçiriyordum,tamam şimdi kesin oluyorum dedim hep,çok şükür şimdi yok elhamd...
Zaten bir dönemmiş o agrılar,ve adet günlerinde olabiliyormus sadece,alısma süresinde...
Gelip gecici inşallah hepsi...kaydirigubbakcemile5
benim göğüslerim önceden sızlıyordu ama şimdi yok ...
benimde acıkınca başım felaket dönüyor tansiyonum düşüyor sanırım...
evet ya şu 3 ayı hayırlısıyla bir atlatabilsek günler gerçekten geçmiyor sanki:) rabbim kolaylık versin bize inşallah...
şükürler olsun benim öyle çok bir belirtim yok anlık şeyler o da daha sonra geçiyor ...
Benim daha yeni olduğu için göğüslerim şiş dokununca çok acıyor birde hasta olacakmışım gibiyim hala diğer belirtiler daha başlamadı bende bir acıkınca başım döüyor tansiyoum düşüyor heralde o kadar
Bu arada göğüs agrılarınız ne durumda?...
Benim uykudan kalktıgımda özellikle fena bir agrı oluyor,zaten sızlaması hayla devam ediyor...
Canım acıyor açıkçası bazen....:1ninca:
Ben sana demedim mi canım hemen umutsuzluğa kapılma diye seninkiyle benim ki aynı gibi sat inşallah kalp atışlarını da görüceksin çok mutlu oldum senin adına:teytey:
saol canım bende çok mutluyum.evet benim sat 15 agustos yumurtlamamda 15 yada 16.gün canım inş görürüm bebegimi asıl sevinç o zman:teytey::sm_cool:delikafaduldenhihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
gülceza canım hayırlı olsun gözün aydın , 10 gün sonra hem bebişi hem keseyi görürsün inşallah...