2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Rezua, sen nasil oldun canim? Lekelenmelerin kesildimi? Baya merak ettim seni umarim iyisindir hersey yolundadir canim.

oğluma hamileyken kestirdim hiç bişi olmadı sadece çok yaramaz oldu, bilmem bunla bir alakası var mıdır???

Zonnetje senle ayniyiz canim benimde sat 31 temmuz bende dün kalp atisini gördüm sükürler olsun

Zonnetje senle ayniyiz canim benimde sat 31 temmuz bende dün kalp atisini gördüm sükürler olsun

Rabia, gozun aydin canimmm...darisi basima, benimde az kaldi gidicem doktora, cok merak ediyorum insallah hersey yolunda giderde bende duyarim pitpitlarini bebisin:)

evet benim SAT ta 31 temmuz, hadi bakalim hayirlisi olsun arkadasim, Allah kucaklarimizada almayi nasip etsin bebeciklerimizi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

amin canim doktordan gelince güzel haberlerini bekliyorum a.s.

peki mayis hamisleri hamileliniz nasil geciyor :CüvCüv:

selam kızlar.....bugun fasulyemızı gorduk rabbım herkese nasıp etsın ıns....kalp atısları ıcın 15 gun sonra gıdecegız ıns hersey yolunda gıder

selam kızlar.....bugun fasulyemızı gorduk rabbım herkese nasıp etsın ıns....kalp atısları ıcın 15 gun sonra gıdecegız ıns hersey yolunda gıder

Hayırlı olsun özlemcim..keseyi gördünüz sadece sanırım..öyle mi?İnş kalp atımlarını da görürsünüz...kaydirigubbakcemile2

selam kızlar , bende mayıs annesımı olucam yoksa hazıranmı anlamadım bır turlu:) sat 31 temmuz bu gun sat a gore 7 haftaya gırdık ama usg ye gore 6 haftalık olduk. sanırım usg ye olanı kabul edıcez. 5 haftalıkken en son gıtmıstım dr. bu konuda bıraz endıselerım var. dr cok tersti, 5. haftada fetusu goremedık, kalp atıslarını duyamadık dıye epey bı korkuttu benı. ama okuduğum kadarıyla 8. haftaya kadar yolu varmıs fetusu gormek ıcın. bende cok uzun yıllardır uğrasıyorum. bu kadar uzun zamandan sonra doğal yolla hamıle kaldım. rabbım ınsallah bos bırakmaz kesemı.
topikinizin hepsini okumaya çalıştım ama yınede sormak ıstıyorum. sızler yolk kesesı , kalp atışı ve fetusukaçıncı haftalarda gorebıldınız.??
hım bırde bendede hıc bır belırtı yok. anladığım kadarıyla topikte coüğu kısıde bulantılar tam baslamamıs.
hepinize sağlıklı hamılelıkler dılerım arkadaslar.

Kızlar bu saatte inanırmısınız ıslak hamburger yedim ben kafayı yedim galiba eşime söyledim hemen sipariş verdi ben mi hamileyim omu bilmiyorum ben yerken oda yiyor ikimizde davul gibi olcaz böyle gidişle birde daha ben yolun başındayım

Hosgeldin canim, tebrik ederim senide. Insallah hersey diledigin gibi olur.
Cogu arkadasimiz burda gordu bebeklerini, kalp atislarini duyan arkadaslarimizda var. ben henuz gitmedim doktora, haftaya insallah kismetse bende gorucem bebisimi ve umarim kalp atislarinida duyariz.
Bende 7 ci haftama girdigim halde henuz hicbir bulanti vs sikayetlerim yok, olmayacak diyede dusunuyorum. Tabii bu kisiden kisiyede degisiyor. Umarim sende saglikli bir gebelik gecirirsin.

Afiyet seker olsun canim, hadi sen neysende esine nooldu anlamadim:)))) oda seninle gobus buyutmeye niyetli galiba 9 ay:))) hayirlisi olsun bakalim

Hayırlı olsunnnnn:)inş. ben de görürümbir an önce keseyi ve kalp atışını.
:Saruboceq:

arkadaşlar bende idrar yolları enfeksiyonu var şu an.Hamilelikten önce de tedavi gördüm.şimdi tekrarladı.ne yapcam bilmiyorum.doktor ilaç vermedi su içerek atlat dedi ama geçmiyo

Selam canim hosgeldinn

Evet 7 ci haftamizdayiz. haftaya sali kontrolum var canim, ilk kontrolumuz daha hic gitmedik. a.s

benimde haftaya carsamba.senden 1 gun sonra.ben 4.5 haftalikken gitmistim.dr um yunan iletisimimiz biraz zor oldu.heyecandan hicbisey soramadan döndüm.tecrübesiylik dizboyu maalesef.biz keseyi gördük.ama fetus varmiydi görünüyormuydu sormayi unuttum.tek sordugum *hersey normalmi* normal dedi ama.icim icimi yedi eve gelince.insallah iyi haberlerle döneriz.

arkadaşlar bende idrar yolları enfeksiyonu var şu an.Hamilelikten önce de tedavi gördüm.şimdi tekrarladı.ne yapcam bilmiyorum.doktor ilaç vermedi su içerek atlat dedi ama geçmiyo

merhaba sale..bende nisan ayindan beri her ay idrar yollari yuzunden hastanelik oldum.ve her defasinda antibiyotik kullandim.hatta hamile oldugumu bilmeden yine kullandim.ama erken donemde oldugu icin zararsiz dedi doktor.gunde en az 2 litre icmen lazim daha cok icebilirsen daha iyi.birde maydonoz ye bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…