2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülincim benimde gögüslerim acayip sızlıyo ve hafif hafif kasık sızılarım oluyo bide tabi akıntı demin ilk kez çok acıktıgım için heralde midem bulandı biraz.bide tam o sırada dışardan ızgara balık kokusu geldi zaten sevmem ızgara balık iyice içim kalktı.

Benim hiç midem bulanmadı hala, üstelik gastrit olduğum halde ama yüzm gözüm şişti sanki ödem olmuş gibi

yaa kızlar şimdi bu özel bölgeye agda yada epilasyon aleti kullanmamalımıyız.merak ettimde yani ilk dönemlerde

Benim hiç midem bulanmadı hala, üstelik gastrit olduğum halde ama yüzm gözüm şişti sanki ödem olmuş gibi

benimde yüzüm sapsarı canım ama iyiyim şükür benim midem normaldede çok hassastır çok acıktıgımda duydugum herhangi bi koku mide bulantısı yapabilir:CüvCüv:

bazı doktorlar yapmayın diyor ama çocuğu bile düşürebiliyormuş doktora sorana kadar bence jiletle devam et ben test yapmadan önce yapmıştım epilasyon belki hamile kalırım diye iyi ki de yapmışım

Benimde gastritim var kronik oldu sürekli gaz birikir ama şimdi yapmıyor gaz maz bide sigara içtiğim için gaz oluyordu şimdi artık içemeiğimden iyiyim sigarayıda bıraktık bebek sayesinde

sizleri okudukça geçen sene aklıma geliyor ahh nasıl geçer koskoca 250 gün diyorduk hiçbirşey anlamadıkkboshayallersmile

zonnetje canım demek benziyoruz neyse bari benzeyelim buradakilerin çoğu belirti yaşıyor biz hariç :)

inşallah bizde hiçbir şey anlamayız canım ya gelsin 2011 mayısııııııııııııııııııııı :)))

inşallah bizde hiçbir şey anlamayız canım ya gelsin 2011 mayısııııııııııııııııııııı :)))

ahahaha opuyorumnanaktan önünüzdeeee upuzunnn bir macera varkaydirigubbakcemile2 bazen sıkılıcaksınız bazen çookkk seviniceksiniz bazende sinirleniceksinizopuyorumnanaktan aslında kalp atışlarını duyduğunuzda o hastane kapısından çıktığınızda dank edicek birşeyler işte ozman anneyim ben diceksinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gözümüzü korkutma kızzzzz zaten bi yandan da korkuyorum acaba devam ederse bebişe bakabilecem mi istediği hayatı sunabilecemmi diye

durucum canım farkındayım dah yolun çok başındayız hayırlısıyla şu 3 ayı atlatsak:)
her duyguyu tatmamız mümkün sonuçta koskoca 9 ay insan ne yaşamaz:)
ahhh ahhh şu atışları bir duysam daha ne isterim ki...

tulincim canım bakarsın neden bakamayasın onu dert eden tek biz varız zaten bak kimileri patır patır doğuruyor:) sokağa salıveriyor...

Gözümüzü korkutma kızzzzz zaten bi yandan da korkuyorum acaba devam ederse bebişe bakabilecem mi istediği hayatı sunabilecemmi diye

bunları düşünmeyin şimdiden.... ben gebeliğimin 9. haftasında depresyona girmiştim kocama aldıralım diye tutturmuştumeyvahedigeldismile eski hayatıma asla kavuşamayacağımı falan düşünüyordum. çok ağladım.. destek çok önemli tabi eşim destek oldu sonra geçtikaydirigubbakcemile5 moralinizi yüksek tutun şimdi diyorumki iyiki doğurmuşummm kızımı resimdeki benim kızım kucağınıza yavrularınızı aldığınızda yani bu nasıl anlatsam inanılmaz bir yürek bir sevgi anlatılmaz yaşayın hepiniz inşallahhh:Saruboceq:

özlem haklısın ya millet hiç umursamıyor sürekli doğuruyor bakacak durumları olmasa bile benim ilk çocuğum olduğu halde korkuyorum hayırlısı olsun hepimiz için ve bebeğimiz için

durucum canım farkındayım dah yolun çok başındayız hayırlısıyla şu 3 ayı atlatsak:)
her duyguyu tatmamız mümkün sonuçta koskoca 9 ay insan ne yaşamaz:)
ahhh ahhh şu atışları bir duysam daha ne isterim ki...

korkmayın dicem ama hiç bitmiyor şimdi 3 aylık olsak diceksiniz sonra şu 2li test bi temiz çıksa... aman şeker yüklemede bişey çıkmasa, vs vs hiç bitmiyorki hamilelikte anne hep böyle:)) umarım güzel bir hamilelik geçirin benim hiç mide bulantım olmamıştı tatlıyada çok düşkündüm ama kızım oldu. zaten içimede doğan oydu rabbim gönlünüzdekini versin inşallah hepinize :Saruboceq:

bunları düşünmeyin şimdiden.... ben gebeliğimin 9. haftasında depresyona girmiştim kocama aldıralım diye tutturmuştumeyvahedigeldismile eski hayatıma asla kavuşamayacağımı falan düşünüyordum. çok ağladım.. destek çok önemli tabi eşim destek oldu sonra geçtikaydirigubbakcemile5 moralinizi yüksek tutun şimdi diyorumki iyiki doğurmuşummm kızımı resimdeki benim kızım kucağınıza yavrularınızı aldığınızda yani bu nasıl anlatsam inanılmaz bir yürek bir sevgi anlatılmaz yaşayın hepiniz inşallahhh:Saruboceq:

İnşallah canım amin bizde o duyguyu tadarız

merhaba kızlar doktordan geliyorum. Kalbi atıyor. Gördüm dinletmedi, 12 haftadan önce bebeğe yüksek ses dalgaları gönderiyormuş onun için önermiyorlarmış dinlemeyi. Ama öncekinde doktorum dinletmişti. Bu sefer farklı doktora gittim. Ve ayrıca 6 haftalık filan dedi.Sata göre 8. haftaya başladım.

hayırlı olsun, inş hep pıtı pıtı atar meleğinin kalbi..yerimseniben

X