bizim 2. aşılamız ve tuttu çok şükür bi heycanla gıttım doktora kalp atısı için doktor 15 gün sonra gel dedı bgn sadece kese var haftaya da ancak bebeği görebiliriz dedi bgn çok ufakmış
bizim 2. aşılamız ve tuttu çok şükür bi heycanla gıttım doktora kalp atısı için doktor 15 gün sonra gel dedı bgn sadece kese var haftaya da ancak bebeği görebiliriz dedi bgn çok ufakmış
SELAM KIZLAR. BNİM KONTROLE AZ KALDI. HAFTAYA 8. HAFTAMIZA GİRCEZ. KALP ATIŞLARINI DİNLİCEM:icecream:
İnşallah hepimiz görürüz kalp atışlarını
öylemi kaç haftalıktın sen, çok güzel duygudur eminiminş. cnm ben dün gördüm çokgüzel bişey
Bende Tam Msnden Topiğe Gel Diyecektim kaydirigubbakcemile5
Kalp Kalbe Karşıymışa.s.
Bu Topik Diğerlerine Göre Sessiz Sakin Sanki Biraz Yada Bana Öyle Geliyo kafamçokkarıştı
öylemi kaç haftalıktın sen, çok güzel duygudur eminim
bende haftaya salı ya da çrş giderim diyorum bakalım rabbim hayırlsısıyla hepimize dinletsin o pıtpıtları inşallah...
ne güzel kalp atışlarını görenler olmuş darısı başımıza, allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ayy ne zormuş bu beklemeler herkes derdi de inanamazdım aman bebeği var neyi bekleyemiyor ki derdim şimdi her hafta ayrı heyecan ,hayırlısıyla kalp atışını alacağız ardından 2li, 3lü testle başka kimbilir neler doğurana kadar bitmez bence bu merak ,rabbim hepimize sabır versin bu konuda :)
BİZ BİZE EDERİZ SOHBETİMİZİ CANIM BENİMaydirigubbakcemile5