tülincim benimde gögüslerim acayip sızlıyo ve hafif hafif kasık sızılarım oluyo bide tabi akıntı demin ilk kez çok acıktıgım için heralde midem bulandı biraz.bide tam o sırada dışardan ızgara balık kokusu geldi zaten sevmem ızgara balık iyice içim kalktı.
Benim hiç midem bulanmadı hala, üstelik gastrit olduğum halde ama yüzm gözüm şişti sanki ödem olmuş gibi
İnşallah bizim de geçer bizde bişey anlamayız canım
inşallah bizde hiçbir şey anlamayız canım ya gelsin 2011 mayısııııııııııııııııııııı :)))
Gözümüzü korkutma kızzzzz zaten bi yandan da korkuyorum acaba devam ederse bebişe bakabilecem mi istediği hayatı sunabilecemmi diye
durucum canım farkındayım dah yolun çok başındayız hayırlısıyla şu 3 ayı atlatsak:)
her duyguyu tatmamız mümkün sonuçta koskoca 9 ay insan ne yaşamaz:)
ahhh ahhh şu atışları bir duysam daha ne isterim ki...
bunları düşünmeyin şimdiden.... ben gebeliğimin 9. haftasında depresyona girmiştim kocama aldıralım diye tutturmuştumeyvahedigeldismile eski hayatıma asla kavuşamayacağımı falan düşünüyordum. çok ağladım.. destek çok önemli tabi eşim destek oldu sonra geçtikaydirigubbakcemile5 moralinizi yüksek tutun şimdi diyorumki iyiki doğurmuşummm kızımı resimdeki benim kızım kucağınıza yavrularınızı aldığınızda yani bu nasıl anlatsam inanılmaz bir yürek bir sevgi anlatılmaz yaşayın hepiniz inşallahhh:Saruboceq:
merhaba kızlar doktordan geliyorum. Kalbi atıyor. Gördüm dinletmedi, 12 haftadan önce bebeğe yüksek ses dalgaları gönderiyormuş onun için önermiyorlarmış dinlemeyi. Ama öncekinde doktorum dinletmişti. Bu sefer farklı doktora gittim. Ve ayrıca 6 haftalık filan dedi.Sata göre 8. haftaya başladım.