2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BEBİŞ ÇEKTİRİO BANA VALLA:icecream:

KIZLAR HANGİ İLAÇLARI KULLANIOSUNUZ?

Aşılamayla mı kaldın hamile canım inşallah o zaman kalp atışlarını da görürsün burdan haber verirsin bizede bende o zamana göre giderim kalp atışlarını görmeye gerçi herkezde aynı olmaya biliyor ama neyse kısmet

EVET 2 KEZ AŞILAMA OLDUM 2.DE TUTTU artık bende bu sayfanın takipçisiym tüm yaşadıklarımı yazarım

Ben Antibiotik Ve Parol Kullanıyorum Hasta Olduğum İçin Maleseeefff bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar.
şükürler olsun ki bende bu topiğe katıldım. bugün ilk muayenemiz vardı.henüz bebeği göremedik ama inşallah 10 gün sonra ki muayene de göreceğiz.bugün kese ile yetindik.
ben sadece folic asid içiyorum zonoxcum. başka da birşey içmiyorum. deren canım sen doktorun kontrolunde içiyorsun değil mi antibiotik ve parolu

kızzzzlaaaarrrrr müjjjjdeee hamiiilleeeeyyiiiimmmm dr 10 gün sonra gel keseyi görürüz dediiii.6 dan 24 e yükselmiş düzenli yükseliş var dedi hayırlı olsun hamilesin dedi şok oldumm yaa ayyy bebegim annene sıkı sıkı tutun.

kızzzzlaaaarrrrr müjjjjdeee hamiiilleeeeyyiiiimmmm dr 10 gün sonra gel keseyi görürüz dediiii.6 dan 24 e yükselmiş düzenli yükseliş var dedi hayırlı olsun hamilesin dedi şok oldumm yaa ayyy bebegim annene sıkı sıkı tutun.

Hayırlı olsun canım.Allah'ım tamamına erdirsin inş..

Zonnetje ve blue-sky sağolun canım ya İnşallah herkesin muayenelri güzel geçer güzel haberler paylaşırız.

Amin baharnazcim insallah

salı gidip gitmemeye karar veremedim, daha mı geç gitsem ki salıya 7+0 olacam. Benim SAT 3 ağustostu ama 2 ay öncesine kadar 24günde bir olurken temmuz ve ağustosta 27 güne çıktı düzenim, dr geç yumurtlama da olabilir diyor ama benim aksine kısa kısaydı. Belki bu aya özeldir ne bileyim, zonnetje senin son kontrolün ne zamandı da görülememişti bebiş?

felisim,ben daha hic gitmedim, bu ilk randevum olucak hayirlisiyla keseyi de kalp atislarinida anca gorup duyucaz. Burda yasadigim yerde 8 haftaliktan once ultrason yapmiyorlar, prosedur geregi:1no2:

Hayrlisi olur insallah. Seninde 7 haftalik oluyorsa sali gidebilirsin bence, ama kalp atislarini kesin duyabilirmisiniz bisiy diyemicem ben canim, herkezde okadar farkli olabiliyorki.

TEBRIK EDERIMMM. Rabbim vermis bak mujdeni, o istesin yeterki! Insallah bebegin bir sarilicak sana birdaha birakmicak annesi:))):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar.
şükürler olsun ki bende bu topiğe katıldım. bugün ilk muayenemiz vardı.henüz bebeği göremedik ama inşallah 10 gün sonra ki muayene de göreceğiz.bugün kese ile yetindik.
ben sadece folic asid içiyorum zonoxcum. başka da birşey içmiyorum. deren canım sen doktorun kontrolunde içiyorsun değil mi antibiotik ve parolu

Hosgeldin arkadasima.s., Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah. Guzel seyleri paylasmak umuduyla.:1hug:

saolun arkadaşlar benim için dua eden herkesten allah razı olsun çok mutluyum hemen takvimide ekledim bakalım ilk muayneden sonra yenilerim bi degişiklik olursa ayy allahıma çok şükür rabbim kimseyi aratmasın

X