2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hemen gitsen daha iyi olmaz mı canım neden cumayı bekleyesin ki?kötümer olma inşallah iyidir ama için rahat eder, beklerken stres yaparsın

iyiymiş valla benim telsim ama eşimin türkcell

cilginkız sağol. Teşekkür ederim.
Fdilek aynı o görünen gibi atıyo. Daha büyültmeden bile gördüm ben. Küçük kıpır kıpırdı. Süper bişi.İnş hareketlerini gördüğümüz günlerde gelcek.

oyyyy yesinlerrr onun minicik kalbini yaaaa ne güzel heyecanlarımızı paylaşıyoruz yaa burda olmaktan hamile olmaktan çookk mutluyuumm:CüvCüv:

slm herkese cümleten bende allah izin verirse mayıs annesi olacam
dün ultrasyona girdim bebişimin kesesi görüldü daha nohut kadarmış
10 yıl aradan sonra 2. cocuk daha farklıymış
ilkdinde hep mide bulantısı yaşamışdım bunda yaşamam sanıyordum
ama dün geceden beri içim dışıma çıkdı yemek yemeye korkuyom
yemesemde bulanıyo..

adet sancısı gibi kasılmalar erken dönemde daha çok oluyor zaten.ben gebelik testi almaya gittiğimde yolda o kadar sancılandım ki adet oldum diye koşa koşa geri döndüm ama yok:) bulantı da o dönemde pskolojiktir bence çünkü gebelikte bulantı 8-13.haftalar arasında olurmuş...yani bence bir sorun yok rahat ol ...benimde hiçbirşeyim yok henüz ne bulantı ne iştahsızlık hiçbirşey.. hamile olduğumu unutuyorum neredeyse:1rolleyes:

rainmistik, senin evhamların böyle giderse bebeğe zarar verirsin söylim.

hiç bişeyin yok arkadaşım. gayet normal belirtiler bunlar. kanaman olursa korkarsın. şimdiden böyle havadan şeylerden stras olma, ilerde boool boool olursun:CüvCüv:

gülüm gözünaydın canım darısı ben gibi henüz dr a gitmeyenlere bizlerde inşallah sağlıkla görürüz pıt pıtları

kızlaarr saçlarım çookk dökülüyodu yazın deniz güneş üstüne hamilelik dün kestirmek zorunda kaldımm kuaförümde dahil hamilelikte kesilmez dedi bunun biyolojik bi dayanağı yok bildiğim kadarıyla sizin fikirleriniz ne nolur rahatlatın beniii

fdilek, hamilelikte saçını çok kısa kestirirsen lousa döneminde yüzünde çıkan lekeleri silemezsin. lousa döneminde saçlarını yüzlerine sürerler lekeler için. benim 2 yengemde bu yolla geçirdi lekelerini.

bunu ilk defa duydumm hemen denedim şuan bile yüzüme değiyoo :))butür bilgileri etrafımızdaki tecrübeleri hep paylaşalım hayat kurtarcak ipuçlarııı tşk :)) inş. leke olmaz ben esmer tenliyim yani daha çok müsait.Şimdiden güneşten sakınıyorum ama şanslıyızki cildimizin en hassas dönemleri kışa gelcek

kızlar yaa ben eger hamileysem yani degerim artmışsa eger benim akıntım çok fazla bugün bi ara heh dedim gitti adet oldum hafifte agrılarım var ama çok hafif daha çok tam kasık dedigimiz bacaklarımızın katlandıgı yerde yani şimdi ılık bi duş aldım bide ben ürtiker hastasıyım yani kurdeşen bi azdı alerjim anlatamam ayaklarım kollarım şişti ilacımıda içemiyom sizce bu akıntılar ve hafif agrı normalmi hamilelikte yani adet oldum sanıcak kadar akıntı olması tedirgin etti benide

fdilek hiç bilmiyodum bende kesilir mi kesilmez mi benimde felaket dökülüyo ve yarın kestireyim diyordum. Kestirmesem mi ki. Kısa olcak çünkü.

normal canım akıntı benimde çok oluyo kasık ağrılarıda oluyo

fdilek hiç bilmiyodum bende kesilir mi kesilmez mi benimde felaket dökülüyo ve yarın kestireyim diyordum. Kestirmesem mi ki. Kısa olcak çünkü.

Arkadaşım 8 ay var aslında uzar biraz ama çok kısa kestirme ozaman bence.Hem doğumdan sonra saça taç takılıyoya oda hafif uzun saç olursa güzel oluyooo :asigim:

Arkadaşım 8 ay var aslında uzar biraz ama çok kısa kestirme ozaman bence.Hem doğumdan sonra saça taç takılıyoya oda hafif uzun saç olursa güzel oluyooo :asigim:

ensemde olur gene ama uzar sanırım ya demi. İşe gelirken zor oluyor zaten uyku durumu malum şu sıralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…