2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım ben adet olucam galiba diyip epey uzulmustum..meğersem bebişmiş o..o yüzden test sonucu bekle bence de

kızlarr çok şükür şimdi kalp atışlarını gördüm geliyorum bebegimin darısıda tüm isteyen bekleyen arkadaşlara inşallahh

valla çok saçma ben kızıma hamileykende gittim kestirdim bundadad gittim bayramda kestirdim böyle hurafelere kafa yorma

ya canım bende şimdi gördüm geliyorum dr banada dinletmedi aslında hoşuma gitmedi kızımda dinletmşti ama eşim bile o sesi dinlemek için gitmşti dinletmedi görüyorsun sesine ne gerek dedi sinir oldum dr degişecem sinirlendim ama o atışı görmek bile çok güzeldi şükr

Gözünaydın turkocuummm alttanmı ultrason yaptılar :?? darısı başımızaaa...saç olayında katılıyorumm :))

turko gözünaydın canım darısı bizlerin başına Nasıl neden alttan bakmıyor artık daha önce kese görmeye filan gitmişmiydin ?

Benim saçlarımda acayip dökülüyor eşim evi temizlerken bıktım senin şu saçlarından artık diyor
hamilelikte saçların dökülmesi normal mi?

turkocuummm tebrik ederimm güzelim..pazartesiye inşallahh ben de yaşarım bu güzel duyguyu

turkocum gözünaydın canım ayy ne güzel ya darısı başımıza inşallah....

çılgınkız sen duymamış mıydın ya ben seni kimle karıştırdım şimdi :)))
inşallah duyacaksın canım benim, bende salı ya da çrş gideceğim ve bebeğimi görüp pıtpıtlarını duyacağım:)

yok ben değilim ama kızlar birer birer güzel haberlerle geliyorlar..:teytey:
inşallah haftaya da bizler sırasıyla güzel haberlerle geleceğiz

TURKOCUM,seninde gözün aydın.... opuyorumnanaktan Darısı diğer bekleyenlere inşallaah....

Bu arada kızlar yarından sonra belki ben bir iki hafta nete gelemiyebilirim....
Net sıkıntım sona erince direk sizinle olucam inşallah...
Bu süre zarfında doktora randevuları olanlar için duacıyım,hayırlı haberlerle gelin inşallah..kaydirigubbakcemile2

Ve bana doktorn verdiği testleri inşallah yaptırıcam,karar verdim....:mymeka:
Oda haftaya cumartesi yapılıcakmıs,hayırlı haberlerle dönerim bu sürectede ve döneriz inşallah...

Saç konusunda konusmussunuz kızlar,ben nerdeyse etrafımdaki bütün hamilelerden bu problemi duydum...Genelde dökülme her hamilelikte yasanıyor...
Onun için daha dikkatli bakım yapmak gerekiyor...
Benimkilerde çok güçsüz,önünü açarsam dökülürde dökülür...kafamçokkarıştı
Bitkisel yağlar işimizi görücektir inşallah....:lepi:

Ay uzun yazdım ama sormadan çıkmayım,ayakta durunca çok halsiz kalıyorum kızlar,direk gelip yatıyorum 10 dk sonra tekrar kalkıp işlerime devam ediyorum...
Sizce vitamin eksikliğim mi var?... Eşim bugün onu söyledi,yoksa migdem de bulanmıyor o esnalarda,düşesim geliyor adeta halsizlikten....bilmiyorumkismile

kızlar merhaba hepinize sağlıklı hamilelikler bende aranıza katıldım bugün öğrendim Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olucam inşallah

kızlar merhaba hepinize sağlıklı hamilelikler bende aranıza katıldım bugün öğrendim Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olucam inşallah

Canım aramıza hoşgeldin...Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...opuyorumnanaktan
Ayrıca masallah mayıs 2011 anne adayları çoğaldı,Rabbim sag selim tamamlamamızı nasip etsin...

canım halsizlik oluyor başlarda..benim kan değerlerim iyi olmasına rağmen bende de olduu..

nehircim hoşgeldin..
inşallahh mayıs ayında istisnasız hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canım

Hoşgeldin nehirciimm aramızaa hayırlı olsunnn..

Gezgincimm çok uzak kalmaa özletmeee kendinii..Tahlillerinde çıkar eksiklik varsa ona göre alırsın vitamin bu durumu dr anlatt.Dün dışarı çıktım yürürken dizlerim titriyoo halsizliktenn görenler zayıflamışsın dedii bu lafa ilk defaa moralim bozulduu..yarın tahliller olcak bakalım bi eksiklik varmıı??Şimdiden böyle halsizlik oluyosaa ilerde bebek büyüyüp gelişimi için ihtiyaçları artınca nolcak merak ediyorummm ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…