Hoşbulduk Tatlım, kaydirigubbakcemile5
Ben Pro Kart Aldığım İçin İmzamıda Kullanabiliyorum Pro kartsızlar sdadece çizelge bölümünü Kullanabiliyorlar Çizelge Bölümü'de Bu Kodlu İmzaları Kabül Etmiyo Malesef boshayallersmile
canım merhaba bende üye olcam ona hamile yazıp 2222 ye mi üye olunuyordu nasıldı banada söylermisin
Ayy acaba doktora gittikten sonra mı başlatsam kaç haftalık olduğu değişirmi ki doktordan sonra ,acaba canım sat sonradan değiştirilebilir miki turkcellden sen nasıl yaptın doktordan sonra mı abone oldun orayaMerhaba canım.Ewet arkadaşım HAMILE yazıp 2222 ye yollıycan.Sonra SAT yaşını falan istiyo gelen mesajlara cevap verirsen üyeliğin başlıyo:lepi:
Merhaba canım.Ewet arkadaşım HAMILE yazıp 2222 ye yollıycan.Sonra SAT yaşını falan istiyo gelen mesajlara cevap verirsen üyeliğin başlıyo:lepi:
Hoşbulduk canım inşallah amin siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahtulin34 hoşgeldin inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
rainmistik başlangıçte benimde öyle şiddetli sancı ve bulantılarım olmuştu sonra geçti şimdi ara ara sancılarım oluyor panik olma canım olağan şeylermiş bunlar adet olucakmışın gibi sancılar, bulantım da arada bir oluyor halsizliğimde oluyor kafamı kaldıramıyorum. Bugün çok halsizim mesela başağrısı yaşayan varmı?
slm kızlar uzun süredir takip ediyorum sizi okurken yazılarınızı keşke bende bu ay hamile kalabilsemde size katılsam diyordum ve bugün test yaptım baya belirkin ikinci çizgi çıktı hamileyimmmminşallah bu sefer devam ederde bende sizinle devam ederim çünkü daha önce şubatta kimyasal gebelik yaşadım ,o yüzden doktora da 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum,bu sefer yaşamam inşallah herkezin gebeliği sağlıklı devam eder inşallah olmayanların benim gibi burayı takip edip bekleyenlerin de tez zamanda olur inşallah
yvonna beni de listeye eklersen çok sevinirim son sat:18 ağustos, tahmini doğum tarihi:25 mayıs,yaş :33 kilo:49
olumsuz düşünme canım vardır inş
ayy maşallahhh..inşallahh çok güzel gidecek hersey bu sefer..hoşgeldin canım
Ayy acaba doktora gittikten sonra mı başlatsam kaç haftalık olduğu değişirmi ki doktordan sonra ,acaba canım sat sonradan değiştirilebilir miki turkcellden sen nasıl yaptın doktordan sonra mı abone oldun oraya
merhaba kızlar doktordan geliyorum. Kalbi atıyor. Gördüm dinletmedi, 12 haftadan önce bebeğe yüksek ses dalgaları gönderiyormuş onun için önermiyorlarmış dinlemeyi. Ama öncekinde doktorum dinletmişti. Bu sefer farklı doktora gittim. Ve ayrıca 6 haftalık filan dedi.Sata göre 8. haftaya başladım.
Merhaba canım.Ewet arkadaşım HAMILE yazıp 2222 ye yollıycan.Sonra SAT yaşını falan istiyo gelen mesajlara cevap verirsen üyeliğin başlıyo:lepi:
bende olayım üye
ne üyeliği kızlar buu
betus hadi inş. dua etcem sana.
Ayrıca sadece turkcelli olan mı üye olabiliyor.