Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım ben adet olucam galiba diyip epey uzulmustum..meğersem bebişmiş o..o yüzden test sonucu bekle bence de
yarın büyük gün anne olup olmayacagımın kesinleşecegi dönüm noktası olucak inş bebegim benimledir
kızlaarr saçlarım çookk dökülüyodu yazın deniz güneş üstüne hamilelik dün kestirmek zorunda kaldımm kuaförümde dahil hamilelikte kesilmez dedi bunun biyolojik bi dayanağı yok bildiğim kadarıyla sizin fikirleriniz ne nolur rahatlatın beniii
merhaba kızlar doktordan geliyorum. Kalbi atıyor. Gördüm dinletmedi, 12 haftadan önce bebeğe yüksek ses dalgaları gönderiyormuş onun için önermiyorlarmış dinlemeyi. Ama öncekinde doktorum dinletmişti. Bu sefer farklı doktora gittim. Ve ayrıca 6 haftalık filan dedi.Sata göre 8. haftaya başladım.
Gözünaydın turkocuummm alttanmı ultrason yaptılar :?? darısı başımızaaa...saç olayında katılıyorumm :))
çılgınkız sen duymamış mıydın ya ben seni kimle karıştırdım şimdi :)))
inşallah duyacaksın canım benim, bende salı ya da çrş gideceğim ve bebeğimi görüp pıtpıtlarını duyacağım:)
kızlar merhaba hepinize sağlıklı hamilelikler bende aranıza katıldım bugün öğrendim Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olucam inşallah