2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım son adet tarihine göre hesaplanıyo biz biliyoruz nezaman kaldığımızı ama hesaplama farklı işte

canım benim hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsinopuyorumnanaktan:1hug:

tülin hayırlı olsun. meraklanma bu dönemi sorunsuz atlatırsın :)

İnşallah canım şubattan beri deniyorum inşallah bu sefer tutar belkide ramazan uğurlu geldi bana çalışmalar çok zor oldu ama sonu belki iyi biter

gülceza canım ben de beklenen adet günümden 1 gün önce yaptım ve hassas test de değildi,en ucuzlarındandı, ikinci çizgi o kadar silikti ki anlatamam, var mı yok mu karar bile verememiştim,bir de hayatımda yaptığım ilk testti terübe de yoktu ama üçi gün üst üste yaptığım testlerde ikici çizginin koyulaştığı anlaşılıyordu:) hamilelik belirtileri diye bir başlık vardı burda ikinci çizginin silik hali başlklarında epey vakit geçirdim,özetle&95 hamilesin bence[/QUOTE]

inş canım inş ama ben kuruntu yapmaya başladım bile sanki yarın sonucumda yükselme olmıcak gibi gelmeye başladı

Hoşgeldin Canım Aramıza Rabbim Tamamına Ersirsin İnşallah opuyorumnanaktan

inş canım inş ama ben kuruntu yapmaya başladım bile sanki yarın sonucumda yükselme olmıcak gibi gelmeye başladı[/QUOTE]

olumsuz düşünme canım vardır inş

Çok rahatladımm teşekkürler nazocummmm,

Rezuacım bu zamanlarda transfer kanamaları olabilir diye bişey okumuştum .Doktorun sana herşeyi anlatır kötü şeyleri düşünmeee

Sarissacım başın sağolsun o acıyı biliyorum ne yazıkkii Allah sabır versin arkadaşımm:çok üzgünüm:
Tülinn hoşgeldinn aramızaaa.Bugün kontrole giden betüş ve gülüm12 hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz...

gunaydın sekerler nasılsınız......benım yarın ılk usg varrrr ve cok heyecanlıyım ıns hersey yolunda gıderrrrrr....dua edın lutfennnn....fasulyem bıze merhaba dıyecek...

Kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallaah.Rabbim bebişlerinizi korusun...opuyorumnanaktan

İşte geldim burdayımmmmmmmmmm. kızlar bende hayırlısı ile mayıs annesi olucam. 6+4 hamileyim. tahmini doğumum 8 mayıs :) Allah hepimize kolaylık versin

Kızlar hoşgeldiniz aramıza,Rabbim beraberce kucagımıza alacagımız günleride göstersin...opuyorumnanaktan

olumsuz düşünme canım vardır inş[/QUOTE]

inş canım inş yarın saat 10:30 da randevum kan verdikten 3 saat sonrada sonucu almaya gidicem şimdiden sabırsızlanıyorum rabbim duy sesimi ne olur allahım bebegim benimle olsun saglıklı olsun ne olur eli ayagı düzgün aklı bütün saglıgı yerinde bebek olsun allahım ....AMİİİİNNNNN

hoşbulduk canım inşallah hepimizin sağlıkla devam ettirsinopuyorumnanaktan

Kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallaah.Rabbim bebişlerinizi korusun...opuyorumnanaktan

Kızlar hoşgeldiniz aramıza,Rabbim beraberce kucagımıza alacagımız günleride göstersin...opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım amin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırızopuyorumnanaktan
olumsuz düşünme canım vardır inş

inş canım inş yarın saat 10:30 da randevum kan verdikten 3 saat sonrada sonucu almaya gidicem şimdiden sabırsızlanıyorum rabbim duy sesimi ne olur allahım bebegim benimle olsun saglıklı olsun ne olur eli ayagı düzgün aklı bütün saglıgı yerinde bebek olsun allahım ....AMİİİİNNNNN[/QUOTE]
İnşallah bir sorunun çıkmaz ve sağlıkla devam eder gebeliğin dualarımız seninle Allah yardım etsin

Canım sende aramıza hoşgeldin..
Bu arada imzanı nasıl yaptın ? ... Yani bende o tickers,den yaptım ama ekleme yerini bulamadım kaydirigubbakcemile

gezgincim çok teşekkür ederim canım :) sorunsuz atlatırız inşallah hamileliklerimizi

Canım sende aramıza hoşgeldin..
Bu arada imzanı nasıl yaptın ? ... Yani bende o tickers,den yaptım ama ekleme yerini bulamadım kaydirigubbakcemile

Hoşbulduk Tatlım, kaydirigubbakcemile5

Ben Pro Kart Aldığım İçin İmzamıda Kullanabiliyorum Pro kartsızlar sdadece çizelge bölümünü Kullanabiliyorlar Çizelge Bölümü'de Bu Kodlu İmzaları Kabül Etmiyo Malesef boshayallersmile

Turkcellin ücretsiz hamilelik servisine üyeyimmm.Şuan gelen mesajı yazıcamm çok etkilendimmm heyecanlandıımmm..

Hamileliğinizin 8.haftasındasınız.Bebeğinizin ilk vücut hareketleri başladı.İskelet sisteminin taslağıda hazır.El ve ayak parmakları oluştu.Bebeğiniz artık kollarını hareket ettirebiliyor.yeriimm seninnn o minikkk elleriniiiii

canım merhaba bende üye olcam ona hamile yazıp 2222 ye mi üye olunuyordu nasıldı banada söylermisin

İşte geldim burdayımmmmmmmmmm. kızlar bende hayırlısı ile mayıs annesi olucam. 6+4 hamileyim. tahmini doğumum 8 mayıs :) Allah hepimize kolaylık versin

Sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.
Bende 6 + 4 üm tahmini doğum benimde öyle yazıyor ama tabi henüz dr a gitmedim bakalım pazartesi ilk gidicem dr ne diycek sen gittinmi? belirtilerin neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…