2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk Tatlım, kaydirigubbakcemile5

Ben Pro Kart Aldığım İçin İmzamıda Kullanabiliyorum Pro kartsızlar sdadece çizelge bölümünü Kullanabiliyorlar Çizelge Bölümü'de Bu Kodlu İmzaları Kabül Etmiyo Malesef boshayallersmile

Anladım canım...Aynı sayılırız,artık senden takip ederim gerçek görüntüler ile...olumunekankayizsmile

canım merhaba bende üye olcam ona hamile yazıp 2222 ye mi üye olunuyordu nasıldı banada söylermisin

Merhaba canım.Ewet arkadaşım HAMILE yazıp 2222 ye yollıycan.Sonra SAT yaşını falan istiyo gelen mesajlara cevap verirsen üyeliğin başlıyo :KK66::lepi:

Merhaba canım.Ewet arkadaşım HAMILE yazıp 2222 ye yollıycan.Sonra SAT yaşını falan istiyo gelen mesajlara cevap verirsen üyeliğin başlıyo :KK66::lepi:
Ayy acaba doktora gittikten sonra mı başlatsam kaç haftalık olduğu değişirmi ki doktordan sonra ,acaba canım sat sonradan değiştirilebilir miki turkcellden sen nasıl yaptın doktordan sonra mı abone oldun oraya

tulin34 hoşgeldin inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

rainmistik başlangıçte benimde öyle şiddetli sancı ve bulantılarım olmuştu sonra geçti şimdi ara ara sancılarım oluyor panik olma canım olağan şeylermiş bunlar adet olucakmışın gibi sancılar, bulantım da arada bir oluyor halsizliğimde oluyor kafamı kaldıramıyorum. Bugün çok halsizim mesela başağrısı yaşayan varmı?

tulin34 hoşgeldin inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

rainmistik başlangıçte benimde öyle şiddetli sancı ve bulantılarım olmuştu sonra geçti şimdi ara ara sancılarım oluyor panik olma canım olağan şeylermiş bunlar adet olucakmışın gibi sancılar, bulantım da arada bir oluyor halsizliğimde oluyor kafamı kaldıramıyorum. Bugün çok halsizim mesela başağrısı yaşayan varmı?
Hoşbulduk canım inşallah amin siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

slm kızlar uzun süredir takip ediyorum sizi okurken yazılarınızı keşke bende bu ay hamile kalabilsemde size katılsam diyordum ve bugün test yaptım baya belirkin ikinci çizgi çıktı hamileyimmmm:emir_bebek: :nazar:inşallah bu sefer devam ederde bende sizinle devam ederim çünkü daha önce şubatta kimyasal gebelik yaşadım ,o yüzden doktora da 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum,bu sefer yaşamam inşallah herkezin gebeliği sağlıklı devam eder inşallah olmayanların benim gibi burayı takip edip bekleyenlerin de tez zamanda olur inşallah
yvonna beni de listeye eklersen çok sevinirim son sat:18 ağustos, tahmini doğum tarihi:25 mayıs,yaş :33 kilo:49

ayy maşallahhh..inşallahh çok güzel gidecek hersey bu sefer..hoşgeldin canım

olumsuz düşünme canım vardır inş

inş canım inş yarın saat 10:30 da randevum kan verdikten 3 saat sonrada sonucu almaya gidicem şimdiden sabırsızlanıyorum rabbim duy sesimi ne olur allahım bebegim benimle olsun saglıklı olsun ne olur eli ayagı düzgün aklı bütün saglıgı yerinde bebek olsun allahım ....AMİİİİNNNNN[/QUOTE]

amiinn güzelim..inşallahh istediğin gibi olurr

ayy maşallahhh..inşallahh çok güzel gidecek hersey bu sefer..hoşgeldin canım

İnşallah canım inşallah opuyorumnanaktan
Kızlar ben şimdi çıkıyorum daha sonra görüşürüz akşama misafirim geliyor evi toplamam yemek yapmam lazım görüşmek üzere opuyorumnanaktan

İnşallah bir sorunun çıkmaz ve sağlıkla devam eder gebeliğin dualarımız seninle Allah yardım etsin[/QUOTE]

saol canım inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

Ayy acaba doktora gittikten sonra mı başlatsam kaç haftalık olduğu değişirmi ki doktordan sonra ,acaba canım sat sonradan değiştirilebilir miki turkcellden sen nasıl yaptın doktordan sonra mı abone oldun oraya

Canım SAT a göre haftalığını kendi seçiyo yani sistem öyle başka bir tarih giremiyosunndoktor farklı söylesede .Yani şimdide yapabilirsin.Ben bu hizmeti duyduğum an başlattım beklemene gerek yok bencee :KK66:

merhaba kızlar doktordan geliyorum. Kalbi atıyor. Gördüm dinletmedi, 12 haftadan önce bebeğe yüksek ses dalgaları gönderiyormuş onun için önermiyorlarmış dinlemeyi. Ama öncekinde doktorum dinletmişti. Bu sefer farklı doktora gittim. Ve ayrıca 6 haftalık filan dedi.Sata göre 8. haftaya başladım.

merhaba kızlar doktordan geliyorum. Kalbi atıyor. Gördüm dinletmedi, 12 haftadan önce bebeğe yüksek ses dalgaları gönderiyormuş onun için önermiyorlarmış dinlemeyi. Ama öncekinde doktorum dinletmişti. Bu sefer farklı doktora gittim. Ve ayrıca 6 haftalık filan dedi.Sata göre 8. haftaya başladım.

canım benim gözün aydın bende 4:30 da gidicem umarım bende güzel haberler veririmolumunekankayizsmile

gülüm gözün aydın canım..
darısı bizim başımıza
betuss hadi senden de güzel haberler inşallahh

Gözünaydın gülümm nette kalp atışı usg örneği görmüştümm hızlı hızlı atıyoduu çok heyecanlııı umarım bende yarın görürüm..

Turkcellin bi hizmeti ücretsiz 9 ay boyunca hamilelikle ilgili herşeyi mesaj atıyolar kampanyalar sağlık vs.

X