Ben de görmedim...ohaoldumsmile
Şimdi doktordan geldim, biraz moral bozukluğu oldu.6+0dayım bugün, hem büyük kese hem de küçük olan kese görüldü ama içeride bebek yokDoktor 1 hafta daha bekleyelim o zaman oluşabilir dedi ya da boş gebelik dedikleri şey de olabilirmiş. 2-3 hafta daha bekleyip bir gelişme yoksa tahliye edilecekmiş.
kızlar progestan ilacı alan var mı aranızda
bayramda kanamam olmuştu onun içn içiyordum
fakat çok yan etki yapınca alttan fitil olarak kullanmaya başladım
bugun ultrasano girdim kese göründü ama dr.dan eve gelince yıne kanamam başladı
sanırım ayakta durdum diye..ya çok zor bir gebelik olacak sanırım..
şimdide iğne vuruluyorum kanamam dursun diye...birde kolumdan vuruluyorum
bir sürü vitamin ilacı vs.diğer gebeliğimde bebk karnımda ölmüştü ama böyle kanam vs. yaşamamıştım
dua edelim birbirmize
Canim benim cok gecmis olsun...yapabilecegin en dogru sey kanaman durana kadar bol bol yatip dinlenmen. Ilaclarinida ihmal etme tabii kullanmaya, taktir Allahin canim. Umarim hersey biran once yoluna girer senin icinde.
Allahim bu yolda yanliz birakmasin bizi, hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
kızlar progestan ilacı alan var mı aranızda
bayramda kanamam olmuştu onun içn içiyordum
fakat çok yan etki yapınca alttan fitil olarak kullanmaya başladım
bugun ultrasano girdim kese göründü ama dr.dan eve gelince yıne kanamam başladı
sanırım ayakta durdum diye..ya çok zor bir gebelik olacak sanırım..
şimdide iğne vuruluyorum kanamam dursun diye...birde kolumdan vuruluyorum
bir sürü vitamin ilacı vs.diğer gebeliğimde bebk karnımda ölmüştü ama böyle kanam vs. yaşamamıştım
dua edelim birbirmize
küçük kese derken sanırım yolk kesesini kastetti doktorum, sağolun arkadaşlar ne bileyim belki de kalp atışı duyma ümidiyle gittiğim için hayal kırıklığı oldu, bakalım 1 hafta sonra belli olur herşey, geç yumurtlama da mümkün.
blue-sky canım sende, Zonnetjede, bende sabırlıymışız
İnşallah bu yakın günlerde güzel haberler vermeyi nasip etsin Allahım.
Çok geçmiş olsun, ben de günde 3 tane içiyorum, çok hafif bir lekelenme oldu diye. Geçen hamileliğimde tam anlamıyla korkunçtu. 3,5 aylıkken kan boşalmıştı, tam tarif etmek gerekirse pantalonumun arkasını tamamen kaplıyordu. 1 hafta hastanede yattım hiç kalkmadan. Eve çıktığımda da neredeyse hep yattım. Kızım da bana tutundu.Şimdi 11 aylık bir canavar maşallah. Bir cesaret ikinciye kaldım ama bakacaz artık bu nasıl olacak.Galiba çok da takmamak lazım. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa, yiyor zaten. Önemli olan moraller sağlam olsun.
Felisimfelis ve Lalehan umarım hayırlı haberlerini alırız bu topicte mayısa kadar hiçç üzücü olaylar yaşamayız inşallah herşeyin başı moral .Burda onun için beraberiz bütün mayıs anneleri hep destek tam destek birbirimizeeolumunekankayizsmilealkisalkisalkis
lalehan geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
Bende progestoron jeli kullanıyorum sabahları henüz dr a hiç gitmedim gidince ne diycek bilmiyorum Sonucu öğrenene kadar iğnesini kullandım sonuç öğrendikten sonra jele başladım.