2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de görmedim...ohaoldumsmile

Sky canim..su 1 hafta 10 gun icinde kismetse hepimiz gorucez canim..bebislerinin keseleri ve kalp atislarini gormeyi duymayi bekleyen bir hayli arkadasimiz var aramizda.

Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun, guzel haberler getirmek umuduyla kizlar:lepi:

Canim, kotuye yormayalim hemen..doktorunun dedigi gibi 1 hafta daha beklicen mecburen. Sen buz aman zarfinda dikkat et kendine ve bol bol dua et canim. Allahim rastgetirsin islerini insallah bebegini haftaya goresin.

Canim benim cok gecmis olsun...yapabilecegin en dogru sey kanaman durana kadar bol bol yatip dinlenmen. Ilaclarinida ihmal etme tabii kullanmaya, taktir Allahin canim. Umarim hersey biran once yoluna girer senin icinde.

Allahim bu yolda yanliz birakmasin bizi, hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

küçük kese derken sanırım yolk kesesini kastetti doktorum, sağolun arkadaşlar ne bileyim belki de kalp atışı duyma ümidiyle gittiğim için hayal kırıklığı oldu, bakalım 1 hafta sonra belli olur herşey, geç yumurtlama da mümkün.

güzel dileklerin için tşk..
umarım mayıs ayında hayırlısıyla sağlıklı bir şeklde bebişler kucağımızda olur
dua ile

Lalehan ben kullanıyorum progestanı. Daha önce ilaç şeklinde almıştım ve dedğin gibi yan etkisi çok olmuştu. Bu sefer doktorum fitil olarak kullandırıyor ve direk rahime etkisi olacağını söyledi. Şimdi yan etki yapmıyor.İlaçlarını aksatma ve dinlen. Her doktor aynı şeyi söylüyor.

Çok geçmiş olsun, ben de günde 3 tane içiyorum, çok hafif bir lekelenme oldu diye. Geçen hamileliğimde tam anlamıyla korkunçtu. 3,5 aylıkken kan boşalmıştı, tam tarif etmek gerekirse pantalonumun arkasını tamamen kaplıyordu. 1 hafta hastanede yattım hiç kalkmadan. Eve çıktığımda da neredeyse hep yattım. Kızım da bana tutundu.Şimdi 11 aylık bir canavar maşallah. Bir cesaret ikinciye kaldım ama bakacaz artık bu nasıl olacak.Galiba çok da takmamak lazım. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa, yiyor zaten. Önemli olan moraller sağlam olsun.

Felisimfelis ve Lalehan umarım hayırlı haberlerini alırız bu topicte mayısa kadar hiçç üzücü olaylar yaşamayız inşallah herşeyin başı moral .Burda onun için beraberiz bütün mayıs anneleri hep destek tam destek birbirimizeeolumunekankayizsmilealkisalkisalkis

Canım inşallah herşey yolunda gider haftaya güzel haberlerini alırız.
Allahım sevinçlerimizi çoğaltsın, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım.

lalehan geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
Bende progestoron jeli kullanıyorum sabahları henüz dr a hiç gitmedim gidince ne diycek bilmiyorum Sonucu öğrenene kadar iğnesini kullandım sonuç öğrendikten sonra jele başladım.

blue-sky canım sende, Zonnetjede, bende sabırlıymışız
İnşallah bu yakın günlerde güzel haberler vermeyi nasip etsin Allahım.

blue-sky canım sende, Zonnetjede, bende sabırlıymışız
İnşallah bu yakın günlerde güzel haberler vermeyi nasip etsin Allahım.

evet baharcimm..sabrimizin sonu selamet olur insallah.

Hepberaber hedefimiz MAYIS 2011.:lepi::lepi::lepi:turkbayragi

RAbbim kzını sana bağışlasın
hayırlsıyla ikinciye de yaparsın inş.
kanama sebebini dr. söyledi mi sana
bnm teşhiste Abortus imminens düşük tehdidi yazıyor
progestan ilacın yanına bir de iğne yazdı
ama en etkili yöntem yatak istirahatı geldi sanırım
dün kanamma kesmişti mesala
bu sabah ta bişey yoktu dr. gelince tekrar başladı
yaklaşık 3 saat hastanede oyalandım
anladım ki ayakta kalınca ve otobys sarstı sanıırm
ve dedğin gibi moral çok önmli
şimdi tüm hormonlar çalışıyor
kafam allak bullak
birde troid var bnde onun sıkıntısı
Rabbim hayırlı hamilelik versin inş.
dua ile

arkadaslar ben 2 hafta once doktordaydim ilk muayenemdi.heyecandan kasiklarimin tam ortasindaki asiri olmamakla beraber,ama sürekli belirgin olan hafif hafif agrinin nedenini sormayi unutmusum.bugun 7.haftaya girdim.ayni sekilde agrisi olup doktoruna soran ve cvp alan varsa lutfen yazabilirmi.daha kontrolume 8 gün var.cok merak ediyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

kızlar bugün kan testi yaptırdım referans aralıgı 0-5 benim sonucum 6 çıktı drum cuma günü tekrarlayalım testi dedi eger cuma günü yükselme olursa bende mayıs annesi olucam inş bana dua edin arkadaşlar allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

tşk canım
inş...

tşk. ederim bahar
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
fitil haricinde proluton iğne vuruluyorum
bu iğne biraz yağlı ama kolumdan vurulan iğne mosmor yaptı
ne yapayım bebk içn katlanacaz..
inş. emeklerimiz boşa çıkmaz
dua ile

ben progestan hap kullanıyorum günde 3 kere 2şer tane ... birde estrofem hap o da günde 3 kere 1 tane.. folbiol ve bebe aspirinini bu işe başlar başlamaz kullanmaya başlamıştım hala da devam ediyorum...

gülceza canım inşallah katlanarak devam eder bizde burada çoooook seviniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…