2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülceza canım inşallah katlanarak devam eder bizde burada çoooook seviniriz :)

inş canım sabırsızlıkla bekliyorum cumayı bolbol yatıyorum.sıvı tüketiyorum ve aç kalmamaya dikkat ediyorum günde 1 bardak süt içiyorum inş bebgim annesinin bu çbasına karşılık verir

LALEHAN canım bende jel olanını kullanıyorum.bebeklerimiz için çok önemli inşallah kesilir kanaman bebişin naz yapıyodur belki

küçük kese derken sanırım yolk kesesini kastetti doktorum, sağolun arkadaşlar ne bileyim belki de kalp atışı duyma ümidiyle gittiğim için hayal kırıklığı oldu, bakalım 1 hafta sonra belli olur herşey, geç yumurtlama da mümkün.

canım bazılarının geç gözüküyormuş inşallah bebişin sana el sallar

arkadaşlar bende aşagıya bebişlerin takvimini eklemek istiyorum ama nasıl yapılacagını bulamadım.yardımcı olurmusunuz

ayyy 2010 mayıs annesi olaak hepinize sağlıklı ,neşeli, stressiz bir gebelik diliyorummmmmm. benim geçen sene 27 temmuzdu satım mayıs beklerken 3 nisanda aldım kızımı kucağımaopuyorumnanaktan inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza

ayyy 2010 mayıs annesi olaak hepinize sağlıklı ,neşeli, stressiz bir gebelik diliyorummmmmm. benim geçen sene 27 temmuzdu satım mayıs beklerken 3 nisanda aldım kızımı kucağımaopuyorumnanaktan inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza

Cok tesekkur ederiz canim...Allah senin kizinada hayirli uzun omurler nasip etsin.:nazar:
Dua et canim bizler icin hersey yolunda gitsin, bizlerde senin gibi o guzel duyguyu tadalim.

gülceza canım yat ve bol bol dinlen ilk dönemde oldukça önemli beslenmene dikkat et, bana kabak çekirdeği ve ananasın tutunmaya yardımcı olduğunu söylemişlerdi o dönem çok yemiştim ,şimdi de kivi tüketiyorum içeriği oldukça zenginmiş folik asit açısından,ceviz ,fındık,badem gibi şeylerden de azar azar tüket canım...

durubaby canım çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla nasip eder bizlerede inşallah...
bizde seneye mayıs annelerine deriz inşallah :)))

teşekkür ederim canım.cuma kontrole gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah.dualarınızı bekliyorum

dualarimiz seninde Ece..Allahin izniyle cfiter cifter duyucan kalp atislarini. Bizleride merakta birakma canim, beklicez guzel haberlerini.:nazar:

ah durubaby şu bebişi görüp pıtpıtları duyaydım tam moda girerdim ben :))

merhbalar arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama şüpheli demiştim, kan tahlili yaptırdım kesinleşti.hcg beta 2.946.00 sanırım 6 haftalıkmış yani bir aksilik olmzsa ben de 2011 mayıs annesiyim...:)))

merhbalar arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama şüpheli demiştim, kan tahlili yaptırdım kesinleşti.hcg beta 2.946.00 sanırım 6 haftalıkmış yani bir aksilik olmzsa ben de 2011 mayıs annesiyim...:)))

neden şüpeli demiştin canım ben yeni katıldımda aranıza eskileri pek bilmiyorum

günaydın herkese
Southhernssun geçmiş olsun canım inşallah kızın çabucak iyileşir.

ilk muayene için randevumu aldım 20.09.2010 15.30 çok heyecanlıyım Allahım inşallah herşey yolundadır. Keseyi, kalp atışını herşeyi o zaman görcem inşallah

inş. canım teşekkür ederim

kızlar bu saatte ayaktayım gündüz valiz toplarken yorulmuşum akşam üzeri uyuyakaldım uyku tutmuyor şimdi de
zaten 2 saat sonra yola cıkıcaz
laptop ı alıyorum ama olur da giremezsem 1 hafta görüşmek üzere
herkese mutlu günleeeropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X