- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
Baharnazcim..hadi az kalmis seninde, hersey gonlunce olur insallah kesesini gorur kalp atislarinida duyarsin allahin izniyle.
Amin inşallah canım hepimiz için.
Senin randevun ne zaman ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baharnazcim..hadi az kalmis seninde, hersey gonlunce olur insallah kesesini gorur kalp atislarinida duyarsin allahin izniyle.
Amin inşallah canım hepimiz için.
Senin randevun ne zaman ?
Benimkide sali gunu ayin 21 de yani:)) pespese guzel haberler aliriz insallah canim. Sende bende henuz keselerini bile gormedik..Rabbim guzel seyler naip etsin insallah.
bılmıyorum canım persembe arayıp saatını soyleyecekler.....
sendemi görmedin canım çoğu arkadaş görmüş. İnşallah canım güzel haberler paylaşırız.
Ben de haftaya pazartesi için randevu almayı düşünüyorum arkadaşlar. Bugün 5 hafta 2 günlük oldu bebeğim, doktor bu hafta için gelmemi söylemişti ama bazıları keseyi bu hafta göremeyebiliyor, acele etmeyeyim, bir hafta daha geçsin, kese görünsün istiyorum :) Kalp atışıyla da birleşir hem :) İnşallah bir sorun yoktur da duyarız...
Şimdi doktordan geldim, biraz moral bozukluğu oldu.6+0dayım bugün, hem büyük kese hem de küçük olan kese görüldü ama içeride bebek yok Doktor 1 hafta daha bekleyelim o zaman oluşabilir dedi ya da boş gebelik dedikleri şey de olabilirmiş. 2-3 hafta daha bekleyip bir gelişme yoksa tahliye edilecekmiş.
Şimdi doktordan geldim, biraz moral bozukluğu oldu.6+0dayım bugün, hem büyük kese hem de küçük olan kese görüldü ama içeride bebek yok Doktor 1 hafta daha bekleyelim o zaman oluşabilir dedi ya da boş gebelik dedikleri şey de olabilirmiş. 2-3 hafta daha bekleyip bir gelişme yoksa tahliye edilecekmiş.