2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gezgin canım o tahliller mutlaka isteniyor canım. Yani her hamileikte yaptır tabikide. Ona vitamin desteği filan yapacaktır.

zonnetje,ablacım sağolasın,duaların için amiinn..Artık sizden güzel haberler bekliyorum heyecanla...hihoyyyt Rabbim hepinize bu duyguları yasatsın...
İnsan huzur buluyor görüp duyunca...Bir oh çekiyorsun elhamd...Miniğim benim..:asigim:

Ayrıca tahliller konusunda kararsızım,bir araştırıp sonra karar vericem inşallah...
Annem bu tahlillere pek sıcak bakmazdı,ondan hatırlıyorum...
Sanırım bilinç altımda kalmıs...boshayallersmile Artık hayırlısı olsun..
Rabbim bebişlerimize saglık sıhhat versin...Bizlerede güç kuvvet...guclubacismile

gezgincim canım ne güzel ya tebrik ederim duydun demek pıtpıtları :))) nasıl bakıldı sana karından mı?

Evet elhamd duydum rahatladım geldim,şimdi sırayı size savdım...kaydirigubbakcemile
Rabbim sizleride sevindirsin...:ecrin_bebek:
Bu arada karından bakıldı canım ultrasyon ile...Ben alttan yaptırmazdım zaten...
Gerek yok ona ... Böyle elhamd sorunsuz gördük... kaydirigubbakcemile2

merhbalar arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama şüpheli demiştim, kan tahlili yaptırdım kesinleşti.hcg beta 2.946.00 sanırım 6 haftalıkmış yani bir aksilik olmzsa ben de 2011 mayıs annesiyim...:)))

Canım gözün aydın,Rabbim tamamına erdirsin...
Aramıza hoşgeldin...opuyorumnanaktan
Sanırım burda çogu kişi 6 haftalık,bakalım ilk kiminki teşrif edicek mayıs 2011 de...
Rabbim korusun bebişlerimizi...:Saruboceq:

canım bende de aradabir oluyor hatta yumurtalıklarımın ordada oluyor adet olcam zannediyorum herkes normal olduğunu söyledi bu sancıların henüz dr a gitmedim 6 + 3 üm haftaya gittiğimde sorarım sana da yazarım canım

İnşallah test sonucun yükselir Güzel haberleri verirsin bize canım.

ben progestan hap kullanıyorum günde 3 kere 2şer tane ... birde estrofem hap o da günde 3 kere 1 tane.. folbiol ve bebe aspirinini bu işe başlar başlamaz kullanmaya başlamıştım hala da devam ediyorum...

sen hapını kulanıyormuşsun canım bu estrafem nedir? Ben pozitif sonucu alınca drum bebe asprinini bıraktırmıştı.

Evet ya bende sormayı unuttum dün doktora,o an ultrasyona giriyordum heyecandan agrım yok dedm:hulya: Elhamd yok da,sizin dediğiniz gibi adet oluyormusum gibi agrı oluyor,ilk zamanlar hergün oluyordu şimdi azaldı çok şükür...
TAbi okuyoruz,duyuyoruz normal deniyor,rahim genişliyor agrı olması olagan bişeymiş...
Zaten baska bir nedeni olsa hiç durmazdı,devamlı agrı vururdu...
Bu gelip geçici çok şükür...
Rabbim korusun tehlikelerden hepimizi..
sorarsan mutlaka cvbı bekliyorum bende yinede...opuyorumnanaktan

Teşekkürler ii dilekleriniz için.2010 mayıs annelerinin çok güzel arkadaşlıkları olmuş eminim bizde öyle olucazz AYrıca sizin doğum hikayenizi okumuştumm çok tatlıydıı aklımda kalan pozitif doğum hikayelerindenn duru bebeği öpün yerimizeee

Kızlar ya benim gibi istahı olmayan var mı ?bilmiyorumkismile
Bazen çok acıkıyorum hazırlıyorum iki kaşık sürüp bırakıyorum...
Bu sıralar birde tiksinme başladı bazı şeylere,özellikle kızartma tarzı yiyeceklere karsı...
Ve en önemlisi tavuga karsı garip oldum ki ben tavuk hastasıyımdır,her öğün yiyebilirim o kadar seviyorum..Ama bu bir kaç gündür görmek te yapmak ta istemiyorum..:gitme:
Sizde yaşıyormusunuz böyle şeyler?..

günaydın arkadaşlar 1 haftadır takip edemiyordum internet gitmişti benim bebeğimde 6+5 haftalık hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bende yarın ilk aşamada yapılması gereken tahliller varmış onun için gidicem..aranızda izmirde oturan var mı hangi doktora gidiyorsunuz henüz iyi bi doktor bulamadım da herkese güzel günler

Slm kızlar...Ben dünden beri çok kötüyümm...İnanılmaz kusuyorum...tek lokma yesem doğru tuvalete koşmaya başladım..Bulantıları az çok ,dare edebiliyorum derken şimdi kusmalar da başladı..O kadar kötü oldum ki işe gidemedim bugün..Dün bir sitede 8.hafta da bulantı ve kusmalar iyice şiddetlenir diyordu..8'e girmek üzereyim ben de...Çok fenayım :sinifsinif: Sizde kusma şikayeti olan var mı?Ya da ne bileyim sonradan başlayan...

selam canım gecmıs olsun....benım oncekı gebelıklerımdede olmadı mıde blantım kusma falan bu gebelıgımdede yok o konuda cok rahatım sukur...bence cok rahatsızsan dr gorus ıstersen

selam canım gecmıs olsun....benım oncekı gebelıklerımdede olmadı mıde blantım kusma falan bu gebelıgımdede yok o konuda cok rahatım sukur...bence cok rahatsızsan dr gorus ıstersen

sağol özlemcim..doktorla olan randevum yarın..ilk muayene...tüp bebek olduğu için işlemi yapan doktor muayene edecek..sonra kendi doktorumla görüşeceğim..muhtemelen 2.kontrolde yani...Yalnız tüp bebek yapan doktorların hepsi aynı mıdır bilemiyorum ama ben bu doktoru arayıp birşey danışamıyorum..hatırlamaz bile kimim,hangi hastayım..o yüzden aramadım hiç...yarın gidip muayene olduğumda sorcam bunları inş...mafoldumben

merhbalar arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama şüpheli demiştim, kan tahlili yaptırdım kesinleşti.hcg beta 2.946.00 sanırım 6 haftalıkmış yani bir aksilik olmzsa ben de 2011 mayıs annesiyim...:)))

canım hoşgeldin.inşallah herşey yolunda gider.

canım geçmiş olsun.bende bulantı ,tiksinme hiçbiri yok ara ara kasık agrılarım olmasa hamile oldugumdan şüpe edicem.inşallah seninkide hafifler.doktorlar bulantı için ilaç veriyolarmış.

Bendede benzer durumlar var arkadaşımm.Tonbalıklı salataya bayılırım geçen yaptım yiyemedim bulaşığını yıkarken bile içim bi tuhaf oldu..Sütü severek içerdim şimdi sevemiyorumm...Ben çookk acıkıyorum ama az tesem doyuyorum istesem devam etmem yemeğe ama kendimi zorlayıp tabağımı bitiriyorummm.Ama meyve yoğurt tarzı şeyler acayip midemi rahatlatıyoo

kızlar bugün elimde olan 10 ml sınırlı erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı dra gitmeden önce yaptıgımda hiç çizgi çıkmamıştı şimdi buna göre yükselme var demi degerlerimde çünkü 1 gün öncesinde negatifken baya belli olan silik bi çizgi var bugün yani şöyle söyliyeyim testi yaptıgımda ellerimi yıkıyana kadar silik bi çizgi çıktı testi elime aldıgımda hemen belli oluyo yani eşim bile dedi dünkinde hiç çizgi yoktu bugün belli oluyo die

Merhaba kızlar dün doktora giittim bebeğim 9 haftalık olmuş kalbi çok güzel atıodu 12. Haftada 2 li test ense ölçümü falan yapılacak.allah bütün hamilelere sağlıklı sihhatli bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah

Arkadaşım ben testimi beklenen adet günümde yaptım hemde 5 liralık testti erken gebelik gibi hassas değil 5 dk sonra 2. çizgi silikti zaten testtede yazıyıdu 2. çizgi silik olsa bile pozitiftir diye .keşke resim koyabilsen bizde bakardıkk.umarım gönlünden geçen olurr sende aramıza katılırsdınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…