gülceza canım inşallah katlanarak devam eder bizde burada çoooook seviniriz :)
küçük kese derken sanırım yolk kesesini kastetti doktorum, sağolun arkadaşlar ne bileyim belki de kalp atışı duyma ümidiyle gittiğim için hayal kırıklığı oldu, bakalım 1 hafta sonra belli olur herşey, geç yumurtlama da mümkün.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html gebelik çizelgesini buradaki tariflere uyarak yapabilirsin canım.
ayyy 2010 mayıs annesi olaak hepinize sağlıklı ,neşeli, stressiz bir gebelik diliyorummmmmm. benim geçen sene 27 temmuzdu satım mayıs beklerken 3 nisanda aldım kızımı kucağımaopuyorumnanaktan inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza
Cok tesekkur ederiz canim...Allah senin kizinada hayirli uzun omurler nasip etsin.
Dua et canim bizler icin hersey yolunda gitsin, bizlerde senin gibi o guzel duyguyu tadalim.
durubaby canım çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla nasip eder bizlerede inşallah...
bizde seneye mayıs annelerine deriz inşallah :)))
canım çok teşekkür ederim.yaptım sonunda
Ececim ikizleride kondurmussun cetvele cok sirin olmus)) :ecrin_bebek:
teşekkür ederim canım.cuma kontrole gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah.dualarınızı bekliyorum
merhbalar arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama şüpheli demiştim, kan tahlili yaptırdım kesinleşti.hcg beta 2.946.00 sanırım 6 haftalıkmış yani bir aksilik olmzsa ben de 2011 mayıs annesiyim...:)))
günaydın herkese
Southhernssun geçmiş olsun canım inşallah kızın çabucak iyileşir.
ilk muayene için randevumu aldım 20.09.2010 15.30 çok heyecanlıyım Allahım inşallah herşey yolundadır. Keseyi, kalp atışını herşeyi o zaman görcem inşallah