amın ınssss ya rabbım.....teşekkür ederim canım darısı sana inşallaah...
selam kızlar....nasılsınız....
Gezgıncıgım gozun aydın....cuma bende gıdıyorumıns guzel haqberlerle donerımmm
Selaaamm kızlar...hihoyyyt
Doktordan geliyorumm,Elhamd.miniğimin kesesini de gördük kalp atıslarınıda duyduk...
Ne kadar şükretsem azdır...:asigim:
Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...
Bu arada geç döllenme oldugu için bebiğim şuan 6 haftalıkmıs...:asigim:
Elhamd...
Bu arada belim çok ayakta kalınca iş yapınca ağrıyor dedim bir ilaç verdi 10 gün kullanmam için,sizce kullanayım mı? çok rahatsızlıgını görmüyorum sık ayakta kalmadıkça...Karar veremedim...
Miğde bulantım olursa diyede yatmadan önce içmem için hap verdi...
İlaç kullanmayı sevmediğim için kaçıp duruyorum hepsinden...:1ninca:
Hayırla ilerleriz inşallaaah... Şimdilik elhamd rahatladım....
Darısı bebişleri görmeye ve cinsiyetlerini öğreneceğimiz güne inşallaahh...kaydirigubbakcemile
amin canım inş. 10 gün önce kızım grip olmuştu eseri kalmış tatil önerilerimizi aldık 3 günlük tedavi verdi otele vardıgımız gün bitiyor umarım huzurlu bir tatil olur çünkü kızım çoook yaramaz daha şimdiden
günaydın kızlar, nazocum tebrikler..darısı kalp atışına inşallahh..
baharnazcım ben de 20 sine kalp atışı için gidicem..
kızlar yaa moralim bozuk..diş etim iltihaplandı..hem de daha yeni tüm dişlerime baktırmıs bu dişin de kaplaması yenilenmişti..epey ağrıyor..dokunulmuyor..daha 7 haftalık yavrum..diş hekimine gidicem..ne olur dua edin birşey olmasın
bılmıyorum canım persembe arayıp saatını soyleyecekler.....Cuma kaçta randevun özlem?
kızlar herkese gunaydın,, iyi dilekleriniz için teşekkürler Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin:CüvCüv:
bugun çok şükür huzurla uyandımaklinialirimsmile bırde annem ve babam gelıyorlar ızmırden çok mutluyumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Diş hekimine hamile olduğunu mutlaka söyle.. sana ve bebeğine zarar verebilecek herhangi bir işlem yapmasın diye.. Yani senin durumuna uygun bir tedavi yapsın cnm, onun dışında korkma bişi olmucak, için rahat olsun..
sağol dilekcim..senden de güzel haberler gelsin.Gezgincimm gözün aydın darısı başımızaa bende cuma gitcem galibaa
Çılgınkız geçmiş olsunn diş ağrısı zordur inş. atlatırsın.Diş doktorunun verdiği ilaçları kendi doğum doktoruna danışmadan kullanma bencee ..
Baharnazcım kasık ağrısı ilk aylar adet zamanına denk gelen dönemlerde ve rahim büyüdüğü için olurmuş bendede dönem dönem oluyo hatta akıntıda olabiliyo adet oluyorum zannediyorum ama artık korkmuyorum alıştım
Selaaamm kızlar...hihoyyyt
Doktordan geliyorumm,Elhamd.miniğimin kesesini de gördük kalp atıslarınıda duyduk...
Ne kadar şükretsem azdır...:asigim:
Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...
Bu arada geç döllenme oldugu için bebiğim şuan 6 haftalıkmıs...:asigim:
Elhamd...
Bu arada belim çok ayakta kalınca iş yapınca ağrıyor dedim bir ilaç verdi 10 gün kullanmam için,sizce kullanayım mı? çok rahatsızlıgını görmüyorum sık ayakta kalmadıkça...Karar veremedim...
Miğde bulantım olursa diyede yatmadan önce içmem için hap verdi...
İlaç kullanmayı sevmediğim için kaçıp duruyorum hepsinden...:1ninca:
Hayırla ilerleriz inşallaaah... Şimdilik elhamd rahatladım....
Darısı bebişleri görmeye ve cinsiyetlerini öğreneceğimiz güne inşallaahh...kaydirigubbakcemile
ayın 1 iydi adet zamanım canım bugün 6 + 2 oldum inşallah bende alışırım bu ağrı ve sancılara hayırlısıyla ilk randevuma gideyim belki hiç gitmediğim için ( keseye görmeye filan) onun telaşınıda yaşıyorum. Saol canım evet haklısın bende adet oldum gibi düşünüyorum her defasında.
İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
günaydın herkese
[ilk muayene için randevumu aldım 20.09.2010 15.30 çok heyecanlıyım Allahım inşallah herşey yolundadır. Keseyi, kalp atışını herşeyi o zaman görcem inşallah