2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bluesky teşekkür ederım canım

çılgıınkz çok sağol

gezgın gözunaydın canım çok sevındım darısı başımızakaydirigubbakcemile5

bu arada kzıalr istanbuldakı arkadaşlar hangı hastane hangı doktora gidiyoru paylaşalım ben kararsız kaldım daguclubacismile

gözün aydın canım çok sevindimdarısıda bizlere bende normalde bugün dr gitmeliydim ama okalp seslerini eşimde duysun istiyorum eşiminde izin günü perşembeye geri perşembeye kaldı

Geçmiş olsun, kızın yürümeye başladı mı? Yürümeye başlayınca esas gör bak yaramazlıkları... allah sağlık versin çekecez biraz yaramazlık tabi :)

Diş hekimine hamile olduğunu mutlaka söyle.. sana ve bebeğine zarar verebilecek herhangi bir işlem yapmasın diye.. Yani senin durumuna uygun bir tedavi yapsın cnm, onun dışında korkma bişi olmucak, için rahat olsun..

Keseyi görmüşsün tebrikler, allah kalp atışlarını da duymayı nasip etsin.. Bulantılar için henüz çok erken cnm.. Bu arada ailen geliyrmuş, gözünaydın. darısı başımıza

Gezgincimm gözün aydın darısı başımızaa bende cuma gitcem galibaa
Çılgınkız geçmiş olsunn diş ağrısı zordur inş. atlatırsın.Diş doktorunun verdiği ilaçları kendi doğum doktoruna danışmadan kullanma bencee ..

gezgin gözünaydın canım, İnşallah sağlıkla devam edersin yola canım. Drun istediği testleride mutlaka yaptırmalısın ne den yaptırmıycam dedinki anlamadım.

çılgınkız geçmiş olsun canım

blue-sky az kalmış randevuna canım inşallah sende sağlıkla bebişini görürsün kalp atışlarını duyarsın canım

turko sende perşembe randevun hadi canım hayırlısı

nazo ailende geliyor ne güzel darısı bize kendini daha iyi hissedersin canım gözünaydın

İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dr randevularımız sağlıkla gelir geçer.

blue-sky sen yaşamışsın kasık ağrısı filan oda geçmiş başka yaşayan olmadımı yada kimse yaşamıyormu ?

nazo ben beni tedavi eden drumla şimdilik yola devam edicem yani en azından ilk muayenemde ona gidicem sonrasını bilmiyorum canım Memorıalda Nur hn

Baharnazcım kasık ağrısı ilk aylar adet zamanına denk gelen dönemlerde ve rahim büyüdüğü için olurmuş bendede dönem dönem oluyo hatta akıntıda olabiliyo adet oluyorum zannediyorum ama artık korkmuyorum alıştım

evet tatlım daha once gittiğim doktor soyledim..ama nasıl olacak valla..umarım bir sıkıntı olmaz..ağrı canımı sıkıyor..dayanabilir miyim işleme?

sağol dilekcim..senden de güzel haberler gelsin.
o kadar da dikkat ediyorum üstelik..şansızlık..evet ilaç verirse mutlaka danışırım

ayın 1 iydi adet zamanım canım bugün 6 + 2 oldum inşallah bende alışırım bu ağrı ve sancılara hayırlısıyla ilk randevuma gideyim belki hiç gitmediğim için ( keseye görmeye filan) onun telaşınıda yaşıyorum. Saol canım evet haklısın bende adet oldum gibi düşünüyorum her defasında.

İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Gezgincimm..gozun aydin canimm..simdi senden keyiflisi yoktur:)) Allah tamamina erdirsin insallah ve darisi bizlerin basina. Bende cok heyecanliyim 1 hafta var daha doktora gitmeme:))

Bu arada..doktorun dedigi testleri yaptirmalisin..yaptirmaman icin hicbir sebep yokki? Bu senin ve bebeginin guvenligi icin onemli olabilir canim.

Baharnaz canim...kasik agrilarini ben hamile kaldigim gunden buyana cekiyorum canim..ara ara diniyor ama sonradan yine basliyor...adet olucakmisim gibi his oluyor..hatta gecen cuma cok az lekelendim bile, cok korkmustum rengi kirmiziya ceviricek diye ama cok sukur olmadi. Lutfen tasa yapma...sonucta hersey olucagina varir telaslanip strese girmeyelim daha zararli cunki. Bol bol dua edelim, hayirlisini istiyelim Allahtan.

günaydın herkese

[ilk muayene için randevumu aldım 20.09.2010 15.30 çok heyecanlıyım Allahım inşallah herşey yolundadır. Keseyi, kalp atışını herşeyi o zaman görcem inşallah

Baharnazcim..hadi az kalmis seninde, hersey gonlunce olur insallah kesesini gorur kalp atislarinida duyarsin allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…