2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide sali gunu ayin 21 de yani:)) pespese guzel haberler aliriz insallah canim. Sende bende henuz keselerini bile gormedik..Rabbim guzel seyler naip etsin insallah.

sendemi görmedin canım çoğu arkadaş görmüş. İnşallah canım güzel haberler paylaşırız.

Ben de haftaya pazartesi için randevu almayı düşünüyorum arkadaşlar. Bugün 5 hafta 2 günlük oldu bebeğim, doktor bu hafta için gelmemi söylemişti ama bazıları keseyi bu hafta göremeyebiliyor, acele etmeyeyim, bir hafta daha geçsin, kese görünsün istiyorum :) Kalp atışıyla da birleşir hem :) İnşallah bir sorun yoktur da duyarız...

Amiinn inş...Bol bol dua..Bir de sabır gerek bu hamilelik dönemi için bence....Sizleri bilemiyorum ama benim hayatım çok farklılaştı hamile kaldıktan sonra..Normalde çok sevdiğim şeyleri şimdi yiyemez içemez hale geldim..En başta sigara içmiyorum artık..Sanırım bulantılar uzak tutuyor beni..Hep evde yatıp dinlenmek istiyorum..:hulya:Oysa çok severim gezmeyi...Şu akide türü şekerleri neden üretirler diyordum...Bu bulantılardan sonra inanılmaz anladım...akannehirEskiden neredeyse hiç meyve yemezdim...Şİmdi meyve yiyorum...Daha gelmeden hayatımızı bu kadar değiştirdi...Allah nasip edip gelirse bakalım daha neler değişecek...boshayallersmileeyvahedigeldismile

Ben de işyerime meyve götürmeye başladım.. aralarda yiyorum.. çünkü çok sık acıkmaya başladım.. Oğlumda acıkma hissi 4. ayda başlamıştı.. 18. haftadan sonra.. o zamana kadar ne yesem çıkıyordu.. şimdi biraz bulnaıyor, bişi atıştırınca hafifliyor.. ama oğlumda bir türlü hafiflemiyordu bulantılar..:sinifsinif:

Ama bu erken başlıyan iştah açıklığından da korkuyorum açıkçası..:kedi: İlkinde 13 kilo alıp hepsini 6. ayda hatta fazlasıyla geri vermiştim.. bu sefer bu iştahla daha çok kilo alcam galiba..eyvahedigeldismile akannehir

blue_sky, ben yiyeceklerden rahatsız olmuyorum. Eskisinden çok fark yok bende o açıdan. Rahat bir hamilelik geçiririz inşallah. Ben de artık meyve yiyorum her gün, süt içiyorum, zararlı yiyecekleri bıraktım, bebeğimi çok seviyorum :)) Küçük mercimeğim benim :)

Gezgin canım o tahliller mutlaka isteniyor canım. Yani her hamileikte yaptır tabikide. Ona vitamin desteği filan yapacaktır.

bugün çoooooooook yorgunum ilçe zümre toplantısı yapıldı bizim okuldaydı inanılmaz kalabalıktı başım ağrıdı ya hala ağrıyor

gezgincim canım ne güzel ya tebrik ederim duydun demek pıtpıtları :))) nasıl bakıldı sana karından mı?

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1| turko | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | | kese görüldü |
2| pembepink | 28 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 75 | | |
3| Trimme | 25 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | 56 | |
4| ohcanimadeysin | 25 | 25.TEM | 1.MAY.11 | 64 | | |
5| rezua | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | XX | |
6| cilginkiz | 33 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 62 | | |
7| KMKM | 24 | 8.TEM | XX.MAY.11 | 58 | |
8| ozlemilker | XX | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |
9| Zonnetje | 36 | 31.TEM | 6.MAY.11 | XX | | | 21 Eylül ilk ultrason.
10| SUBARU | 33 | 31.TEM | 7.MAY.11 | 65 | | |
11| felisimfelis | 33 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 55 | | |
12| Gezgin.. | 20 | 6.TEM | XX.MAY.11 | 55 | | |
13| gülüm12 | 26 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 53 | | |
14| ece1982 | 27 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 54 | | |İkizler yoldaaaa :)
15| SICAKCUKULATA | 34 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | XX | | |
16| blue_sky | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 47 | | |
17| ozlem483 | 32 | 10.AĞU | 18.MAY.11 | 64 | | |
18| Fdilek48 | 25 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 61 | | |
19| betus19 | 27 | XX.TEM | 3.MAY.11 | 53 | | |
20| baharnaz | 37 | 1.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
21| nazo26 | XX | 3.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
22| buderus | XX | 10.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
23| Ssouthernssun | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 57 | | |
24| _DeReN_ | 26 | 4.AĞU | 22.MAY.11 | 63 | | |Kese Görüldü

Şimdi doktordan geldim, biraz moral bozukluğu oldu.6+0dayım bugün, hem büyük kese hem de küçük olan kese görüldü ama içeride bebek yok Doktor 1 hafta daha bekleyelim o zaman oluşabilir dedi ya da boş gebelik dedikleri şey de olabilirmiş. 2-3 hafta daha bekleyip bir gelişme yoksa tahliye edilecekmiş.

hemen bozma moralini. Madem bekleyelim dedi. Belki geç oluşabilir. Peki hiç belirtin filan varmı? Mide bulantı arada kasık batması gibi? Hem ayrıca banada erken gibi geldi görmek için.

karından mı bakıldı?? sakın hemen olumsuz düşünme, belki haftaya bebiş de görünür.. senin için dua edicem.. inş boş gebelik gibi bir durum yoktur cnm.. büyük kese ve küçük keseden kastın ne? gebelik kesesi ve yolk kesesi mi? eğer yolk kesesi ise internetten okuduğum kadarı ile, yolk kesesinin olması embriyonun olduğunu gösterirmiş..

felisimfelis, inşallah haftaya görürsünüz bebeği.. Biliyorum zor ama moralinizi bozmayın fazla, inşallah kötü bir şey yoktur.

yvonna, benim de yaşım 24.
SAT 8 Ağustos.
Tahmini D. T. 15 Mayıs 2011
Hamile kaldığım kilo 57.

kızlar progestan ilacı alan var mı aranızda
bayramda kanamam olmuştu onun içn içiyordum
fakat çok yan etki yapınca alttan fitil olarak kullanmaya başladım
bugun ultrasano girdim kese göründü ama dr.dan eve gelince yıne kanamam başladı
sanırım ayakta durdum diye..ya çok zor bir gebelik olacak sanırım..
şimdide iğne vuruluyorum kanamam dursun diye...birde kolumdan vuruluyorum
bir sürü vitamin ilacı vs.diğer gebeliğimde bebk karnımda ölmüştü ama böyle kanam vs. yaşamamıştım
dua edelim birbirmize

felisimfelis canım eğer karından bakıldıysa bebeğin görülmemesi normal sıkma canını sen....

küçük kese dediğin yolk kesesi ise bu zaten iyiye işaret, eğer vajinal ultrason yapıldıysa 7. haftaya kadar göremeyende var canım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…