- 9 Ocak 2013
- 29
- 2
Evet canım çalışıyorum zor oluyor uykusuz işe gelmek alıştım artık. Gündüz 13.00 de yatıyor 2 saat uyuyormuş. Akşamda 10 da yatırıyorum ama uyuyup kalmıyor kaç defa kalkıyoruz. Sen çalışıyormusun ilk bebeğinmi? Alttaki yazında ilgimi çekti aşkımla tanışalı yazan :)
anlıyorum canım zor olur..ben hamileyken izne ayrılmıştım doğum yaptım raporum bitti ama parton hanım beni istemedi bebiş olunca...bende bebişime bakıyorum evdeyim şimdilik....işe başlamadan ikinciyide düşünüyorum yazın.(ilk bebişim) tabi önce zayıflamam lazım doğum sonrası çok kilo aldımda...bu arada evlilik çizelgesi varmış forumun..bende yapıverdim :) sende yap istersen şirin bişeymiş..:))
bebişin aslında geç yatıyormuş nie sürekli uyanıyor minnoş..benimki gibi seninkide az uyuyor..gecede iyi uyuması lazım ama..acaba evde gürültü çokmu yani bebiş uyumak istemiyorda yanınızdamı olmak istiyor..benim kız ev kalabalıkken uyumak istemez mesela..onların yanında olmak ister kim varsa evde..zor uyuturum o zaman
merhaba eski ve yeni arkadaşlar
forumda benim durumuma benzer kisileri gorunce umutsuzlugum geciyor .. insallah girersin ve aklımdaki soruları sorabilirim sana..sebebsiz tekrarlayan dusuk yasayanları bulmak cok zor.hepssi belli bir sure yazı yazmıs sonra giren olmamıs yazıların yılları hep eski(( o yuzden cok buyuk sans senin yazını okumam
Canım çok geçmiş olsun . Çalıştığım için hafta içi mutlaka arada foruma girip bakıyorum. İstersen özelden mesaj atabilirsin.Mutlaka sana dönerim. Hotmail-msn kullanıyorsan oradan seni ekleyip cevap yazarım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu. Allah özenen herkese evlat nasip etsin inşallah.
eger senin icin sakıncası yoksa burdan sormak ıstıyorum sorumu ,ozelden atamıyorum cunku..canım benımde 4 dusugum oldu ..bunların 3u kurtajla alındı tekı daha yenı 3 ay once dustu kendlıgınden . . asılama yaptırmıstım .dıgerlerı kendılıgınden olmustu ama bunların hepsının ortak noktası 6-7 . haftalarda kaybedıyorum kesesı gozukuyo hersey guzel gıderken buzusuyor ...
1 senedır profa. gıdıyorum tummm testler yapıldı ozet olarak hersey temız ve sebebsız tekrarlayan dusukler teshısım . ve yapılcak bırsey yok suanda deneme yanılmaya devam edıcez..kısacası sana sunu sormak ıstıyorum tekrarr kaybetme rıskım yıne var cunku testler temızken ben nasıl moralımı yuksek tutucam bu durumda hep tedırgınım yıne mı dusurcem dıye?;.. ve kayıplarından sonra sen ne zaman gebe kaldın? yani nasıl bi tedavi uyguladınız ? ve doktorun kimdi canım ?
masallah bebegın varmıs sanırım suan .. senı tanımıyorum ama gerı cvp verdıgın ıcın saol gunlerdır arıyordum daha oncede bazı arkadaslarla yazıstım onlarında fıkrını almıstım .... suan folikasit ve coraspin iciyorum. ve denemeye devam suan klomen iciyorum ...
mesela merak ettiğim tuvalet eğitimine başladınız mı ? 31 mayıs doğumlu benim kızım.. bir de zeka gelişimi beceri gelişimi için neler yapıyorsunuz ? bu arada ceviz yedirmek istiyorum yemiyor...yemek konusunda da çok iştahlı bi bebek değil..boyu falan iyide accık tombik olmasını isterdim :)
arkadaşlar benim kızım eskisi gibi yoğurt yemiyor bayadır..ne yapsam acaba sütten daha iyi diyor doktorla ama uzun süredir yediremiyorum..
Hayırlı gunler
Herkez ıyıdır ınsallah....
canım bende bu hafta başlamak istedim - başlamak istedim diyorum cunku henuz duzenını kavramıs degılım :26:
Bana 15-20 dakıkada bır gotur dıyor kıme sorsam-bende aklıma geldıkçe goturuyorum-oturagını sevdı ama henuz tuvaletı gelınce soyleme gıbı bır tepkısı olmadı ben koyarsam oturuyor... Ne yapmam lazım bnde yardım ıstıyorum tecrubelı annelerden?? :26:
Benım kızımda kac aydır hatta yıl olmustur yogurt yemıyor hıc sevmıyor bende cacık yapıyorum o sekıl sevıyor degısık gelıp yıyıyor.
Ayranıda ılk defa dun ıstıyerek ıctı yarım bardak-sutten de kestım normal sutude ıcmıyor bılmıyorum nasıl alısıcak :26:
Selam kızlarrrr ..Kimler buralarda eskilerden? Devam etmesi ne güzel..
Selam arkadaslar sizlere bişey danışmak istiyorum yengem 2011 9 Mayıs'ta dogum yapmıştı yeğenimin bingildagi hala kapanmamış dr kapanır diye biraz rahat davranıyor sanırım sizden böyle bir sorun yaşayan var mı? Bı bingildak bu kadar gec kapanır mı?[/QUOTE
Merhaba canım benimde oğlum 14 mayıs 2011 doğumlu bizimde henüz kapanmadı dr.(2-2,5) yaşına kadar kapanır dedi. Sanırım onun tedaviside yok bebekte bi problem varmı? Bizede dr.umuz bu kadar takmayın diyor ama elimizde değil.
Hayırlı gunler
Herkez ıyıdır ınsallah....
canım bende bu hafta başlamak istedim - başlamak istedim diyorum cunku henuz duzenını kavramıs degılım :26:
Bana 15-20 dakıkada bır gotur dıyor kıme sorsam-bende aklıma geldıkçe goturuyorum-oturagını sevdı ama henuz tuvaletı gelınce soyleme gıbı bır tepkısı olmadı ben koyarsam oturuyor... Ne yapmam lazım bnde yardım ıstıyorum tecrubelı annelerden?? :26:
Benım kızımda kac aydır hatta yıl olmustur yogurt yemıyor hıc sevmıyor bende cacık yapıyorum o sekıl sevıyor degısık gelıp yıyıyor.
Ayranıda ılk defa dun ıstıyerek ıctı yarım bardak-sutten de kestım normal sutude ıcmıyor bılmıyorum nasıl alısıcak :26: