2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

anlıyorum canım zor olur..ben hamileyken izne ayrılmıştım doğum yaptım raporum bitti ama parton hanım beni istemedi bebiş olunca...bende bebişime bakıyorum evdeyim şimdilik....işe başlamadan ikinciyide düşünüyorum yazın.(ilk bebişim) tabi önce zayıflamam lazım doğum sonrası çok kilo aldımda...bu arada evlilik çizelgesi varmış forumun..bende yapıverdim :) sende yap istersen şirin bişeymiş..:))

bebişin aslında geç yatıyormuş nie sürekli uyanıyor minnoş..benimki gibi seninkide az uyuyor..gecede iyi uyuması lazım ama..acaba evde gürültü çokmu yani bebiş uyumak istemiyorda yanınızdamı olmak istiyor..benim kız ev kalabalıkken uyumak istemez mesela..onların yanında olmak ister kim varsa evde..zor uyuturum o zaman

Son düzenleme:

Ne güzel canım bahaneyle kendin bakıyorsun bebeğine bende çok istiyorum ikinci bebeği fakat şartlar çalışınca bakımı işe giderken bakacak birisi bulmak çok zor Ayrıca oğlum bana çok düşkün kucağımdan inmiyor böyle oluncada hamilelik nasıl olur kıyamıyorumda tam oyun zamanları hep ilgi bekliyorlar. Doğumda bende 22 kilo aldım hepsini verdim çok şükür.Bebeğin emiyormu oğlum 12 aylıkken bıraktı emmeyi fakat benim sütüm halen kesilmedi damla şeklindede olsa geliyor senin nasıl Acaba dr. gitsem?

Doğduğundan beri oğlum böyle çok fazla uyumuyor dr. götürdüm kaç defa gayet sağlıklı fakat uykusuz bi çocuk her çocuk aynı olmaz dedi.Yok evde kimse yok sadece eşim ben ve oğlum üçümüz yaşıyoruz. Kalabalık olduğunda uyutmak mümkün değil işte bu durumlardanda çok korkuyorum ikinci bebek konusunda...

mrb arkadaşlar nasılsınız pek fırsatım olmuyo uğrayamıyorum buralara oğlum büyüdükçe zamanım dahada kısıtlanıyo bi de çalışıyorumya ama hepinizi çok özledim bugün rahatsızım işe gitmedim bi bakıyım dedim ama kimse yok

arkadasım nette sen, buldum yazını okudum 2010 yılına ait sanırım sende pespese dusukler yasamısın .. bunla ılgılı konusmak istiyordum senınle ...forumdamısın

forumda benim durumuma benzer kisileri gorunce umutsuzlugum geciyor .. insallah girersin ve aklımdaki soruları sorabilirim sana..sebebsiz tekrarlayan dusuk yasayanları bulmak cok zor.hepssi belli bir sure yazı yazmıs sonra giren olmamıs yazıların yılları hep eski(( o yuzden cok buyuk sans senin yazını okumam

Canım çok geçmiş olsun . Çalıştığım için hafta içi mutlaka arada foruma girip bakıyorum. İstersen özelden mesaj atabilirsin.Mutlaka sana dönerim. Hotmail-msn kullanıyorsan oradan seni ekleyip cevap yazarım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu. Allah özenen herkese evlat nasip etsin inşallah.

eger senin icin sakıncası yoksa burdan sormak ıstıyorum sorumu ,ozelden atamıyorum cunku..canım benımde 4 dusugum oldu ..bunların 3u kurtajla alındı tekı daha yenı 3 ay once dustu kendlıgınden . . asılama yaptırmıstım .dıgerlerı kendılıgınden olmustu ama bunların hepsının ortak noktası 6-7 . haftalarda kaybedıyorum kesesı gozukuyo hersey guzel gıderken buzusuyor ...

1 senedır profa. gıdıyorum tummm testler yapıldı ozet olarak hersey temız ve sebebsız tekrarlayan dusukler teshısım . ve yapılcak bırsey yok suanda deneme yanılmaya devam edıcez..kısacası sana sunu sormak ıstıyorum tekrarr kaybetme rıskım yıne var cunku testler temızken ben nasıl moralımı yuksek tutucam bu durumda hep tedırgınım yıne mı dusurcem dıye?;.. ve kayıplarından sonra sen ne zaman gebe kaldın? yani nasıl bi tedavi uyguladınız ? ve doktorun kimdi canım ?

masallah bebegın varmıs sanırım suan .. senı tanımıyorum ama gerı cvp verdıgın ıcın saol gunlerdır arıyordum daha oncede bazı arkadaslarla yazıstım onlarında fıkrını almıstım .... suan folikasit ve coraspin iciyorum. ve denemeye devam suan klomen iciyorum ...

Son düzenleme:

Evet canım çok şükür Allahıma benimde 3 düşükten sonra bebeğim oldu. Aynen hamileliğimde kese oluşuyor içinde bebek var fakat kalp atışları yoktu ve kese bozuluyordu kürtajla alınıyordu. Seni çok iyi anlıyorum ben hamileliğimi nasıl geçirdim bilmiyorum heran kaybetme korkusu, tadını çıkartamadım yani hamileliğimin ama şimdi çok pişmanım Rabbim verecek oldumu gerisi boş. Bulunduğum şehirde yakın illerdeki duyduğum her prof. doç. hepsine gittim. Histeroskopi,genetik inceleme bütün tahliller hepsi yapıldı en son bana prof. dediği tabiatın kanunu çok zor artık dedi. Hepsini kasdetmiyorum ama prof. felan benim için hiç.....

Benim hamileliklerimin arası 1 yıl kadardır. Dr. zaten 6 ay öneriyorlar ama ben kendimi toplayasıya 1 yıl geçiyordu. Benim dr.um bulunduğum şehirde kadın doğum uz.bi dr. öncelikle dr.um moralmen bana çok destek verdi bu çok önemli Onun emeğini kesinlikle unutamam. Stresten haşimato oldum troit testlerim normal fakat boğaz ultrasyonunda çıktı bu hastalığım bunun için levortion ilacı kullandım endokrin dr.kontrolünde-hergün coraspirin ve folik asit hapı içtim hamilelik öncesinde başladım bu ilaçlardan sonra hamile kaldığımı öğrendiğim anda dr.uma gittim bana günlük kan sulandırıcı iğne verdi hamileliğim süresince 7-8 ay bu iğnelerden oldum. Kan pıhtılaşması felan yoktu sadece önlem amaçlı oldum bu iğneleri moral çok önemli canım ben herşeyi kafama takan hassas bi kişiyimdir. Kendimi çok üzdüm sakın sen yapma diyeceğim fakat elinde olmadan yapacağını biliyorum. Sen hangi şehirde oturuyorsun? Çalışıyormusun? Kaç yaşındasın? Dediğim gibi canım istersen msn den felanda yazışabiliriz. Malum herkesin okuduğu bi forum çok açıklayıcı olmayabilir isim veremediğimiz için..

Hayırlı gunler
Herkez ıyıdır ınsallah....

canım bende bu hafta başlamak istedim - başlamak istedim diyorum cunku henuz duzenını kavramıs degılım :26:
Bana 15-20 dakıkada bır gotur dıyor kıme sorsam-bende aklıma geldıkçe goturuyorum-oturagını sevdı ama henuz tuvaletı gelınce soyleme gıbı bır tepkısı olmadı ben koyarsam oturuyor... Ne yapmam lazım bnde yardım ıstıyorum tecrubelı annelerden?? :26:

arkadaşlar benim kızım eskisi gibi yoğurt yemiyor bayadır..ne yapsam acaba sütten daha iyi diyor doktorla ama uzun süredir yediremiyorum..

Benım kızımda kac aydır hatta yıl olmustur yogurt yemıyor hıc sevmıyor bende cacık yapıyorum o sekıl sevıyor degısık gelıp yıyıyor.
Ayranıda ılk defa dun ıstıyerek ıctı yarım bardak-sutten de kestım normal sutude ıcmıyor bılmıyorum nasıl alısıcak :26:

Merhaba canım hoşgeldin hamilelik nasıl gidiyor. Arkadaşlar pek girmiyorlar foruma arada giren arkadaşlarla devam ediyoruz çocuklarımızı büyütmeye çalışıyoruz

Selam kızlarrrr ..Kimler buralarda eskilerden? Devam etmesi ne güzel..

Hoşgeldin canım kalan arkadaşlarla devam ediyoruz hiç yoktan bebeklerimiz aynı yaşıtlarda olduklarından takıldığımız konularda birbirimizle fikir alışverişi yapıyoruz.

Selam arkadaslar sizlere bişey danışmak istiyorum yengem 2011 9 Mayıs'ta dogum yapmıştı yeğenimin bingildagi hala kapanmamış dr kapanır diye biraz rahat davranıyor sanırım sizden böyle bir sorun yaşayan var mı? Bı bingildak bu kadar gec kapanır mı?

gezgin ikinci bebisin yoldaymis canim hayirli ugurlu olsun

mayis anneleri baya ayri düstük hepimiz

selam arkadaşlar....
yavrularımızla geçireceğimiz güzel bir hafta sonu dilerim....
bizim bu hafta 21. ay doktor kontrolümüz var sizde 3 ayda bir götürmeye devam ediyormusunuz kontrole?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…