2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun simgesel!
İnşallah kısa zamanda atlatir. Kıs mevsimi de böyle iste. En kötüsü hastalıklar. İnsan yavrusuna hiç kıyamıyormus gercekten.
Dr antibiyotik mi verdi?

sağol canım inşallah...
bende ayakta sallıyorum çok geçmiş olsun geçen hafta mirayda bağırsak enfeksiyonu olmuş kış hastalık konusunda sıkıntılı Allah korusun hepsini.

Gecmis olsun simgesel!
İnşallah kısa zamanda atlatir. Kıs mevsimi de böyle iste. En kötüsü hastalıklar. İnsan yavrusuna hiç kıyamıyormus gercekten.
Dr antibiyotik mi verdi?

Sağolun arkadaşlar çalışınca mecburen sabahın soğuğunda çocuğu dışarı çıkartmak zorunda kalıyorum ondan bu kış çok hasta olacağız gibi Evet canım dr. antibiyotik, ayrıca grip ve mukoza içinde 2 tane şurup yazmış.

Gilraen simgesel geçm,ş olsun kızlar..hasta olmaları çok zor sonrasındada huy değişiyolar ..
Bizimkide artık herşeyi anlıyo..Geçen eşimin telefonunu istedi eşim şarjım yok dedi..Gitti çekmeceden şarj aletini getiriyo babasına:))Eşimde bende çok şaşırdık bukadarmı anlıyo diye..Artık büyüdüler valla..

Merhaba Arkadaşlar 2 hafta yıllık izine çıkıyorum bu sürede foruma belki giremem oğlumla bol bol vakit geçireceğim. Dönüşte yazışmak dileğiyle hoşçakalın.

Merhaba Arkadaşlar 2 hafta yıllık izine çıkıyorum bu sürede foruma belki giremem oğlumla bol bol vakit geçireceğim. Dönüşte yazışmak dileğiyle hoşçakalın.

cnm çok sevindim senin adına.İyi tatiller.Senin yerinde olmak isterdim :)

merhaba bende 2011 mayıs annesiyim ama uzun süredir pek giremedim. çocuklarınızın boyunu ve kilosunu yazabilirmisiniz. teşk.

nasılsınız kızlarr..biz bu ara burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruzz...gece uykudan uyandırıyo diş çıkıcak diyemi nedir geniz akıntısı var çok fazla...kocaman burnu olsaydıda tıkanmasa diyorumm baksanıza nokta gibi burnu :S:S:S

Eklentiler

• $18092012765.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba Arkadaşlar iki haftalık izinden sonra bugün başladım çalışmaya Fakat çok zor geldi oğlumla alışmışım doya doya vakit geçirmeye nasıl geçecek bugün. Ne güzel çalışmamak evde çocuğuna bakmak

merhaba arkadaşlar nasılsınız?? biz çok şükür iyiyis..cumartesi günü kızımı sütten kestim.Beklediğim kadar zor olmadı 2 gece biraz ağladı şimdi unuttu..Çok korkıutmuşlardı zor diye..
Simgesel ben evdeyim bazen bende keşke çalışsam diyorumm ...Çok zaman geçirince bebekle çok yüz göz olunuyo :))))

kızlar su çiçeği aşı takvimine girmedi mi? ben girdi diye biliyordum 18. ay aşımızda hemşire girmedi dedi. Ama hastanenin aşı takviminde su çiçeği de dahildir filan yazıyordu. Kafam karıştı. Var mı bi bilginiz.Bir de gece yatmadan mama önerileriniz neler. Ne yediriyosunuz bebişlerinize.

Olsun canım yüz göz olalım biz anneyiz çünkü fakat çalışıncada doyamıyor insan işteyken kokusu burnumda tütüyor sabahın soğuğunda mecburen evden çıkarmak zorunda kalıyorum uykusunu alamıyor ağlıyor akşam üstüde iş çıkışı alıp eve götürüyorum alışıyor gelmemek için ağlıyor çocuk bocalıyor bende çok üzülüyorum bu duruma hep boynu bükük yani...

Canım biz su çiçeği aşısını ecz. alıp kendimiz yaptırmıştık sanırım henüz girmedi aşı takvimine hepatit girdi belki onunla karıştırıyorsundur. Ben yatmadan önce aptamil tahıllı kaşık maması gece veriyorum. Artık değişik bişeyler bende arıyorum çocukta sıkıldı artık. Arkadaşlar Oğlum sadece çorbayı yiyor henüz yemeklerden yeterince yemiyor 1 tatlı kaşığı tadımlık yiyor sizde durumlar nasıl ne zaman karnı doyasıya yiyecek merak ediyorum.

Sen emziriyormusun canım, kızım emmediği için ben devam sütü veriyorum.Gün içinde de çorba ile yoğurt yiyor.Patates cipsi ve pilavı çok seviyor birde.Diğer yemeklerden yemiyor.Sürekli süt içmek istiyor.Bu aralar çok sinirli,gece de ağlayarak uyanıyor.Kendilerini ifade edebilseler rahatlayacağız.Şimdi nesi var acaba diye düşünmekten sinir hastası olucam.Dün akşam ağlaya ağlaya sonunda tıkandı kustu.O ağladı ben ağladım artık uykusuzluktan harap oldum.Benim de sinirlerim bozuldu.

çok tatlı maşallah:)

Biz 15. ayında özel yaptırdık.aşı takviminde değil bildiğim kadarıyle..Ben akşam 7-8 gibi yediriyorum başka vermiyorum.Yatmadan önce beslemiyorum büyüme hormonu açısından..hem eski insanları düşünüyorum..karanlık olduğunda yemek yemezlermiş..

sizin durumda zor haklısın canım:Ama gün boyu uğraşmak hele yanında 5 dk bırakıp kendi özel işlerini yapacağın birinin olmamasıda daha zor oluyo strese giriyosun çok yoruluyosun..
çok tatlı maşallah:)
sağol canımmm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…