2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar....
yavrularımızla geçireceğimiz güzel bir hafta sonu dilerim....
bizim bu hafta 21. ay doktor kontrolümüz var sizde 3 ayda bir götürmeye devam ediyormusunuz kontrole?

Merhaba canım ben kontrole götürmüyorum sadece şikayeti felan olursa öyle gidiyoruz.

slm kızlar;

uzun zamandır uğrayamadım buralara.Yoğun çalışıyorum akşamda vakit bulamıyorum.Simgesel seni kutluyorum arkadaşım eskilerden bir tek sen varsın hiç bırakmadın burayı :) Hande de yazmıyor mu artık ?

Bu aralar Mert çok istahsız ilk azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor mahvoldu yavrum.Biraz arkadan geliyor diş konusunda.Bizden haberler böyle öpüyorum hepinizi :)

selam arkadaşlar....
yavrularımızla geçireceğimiz güzel bir hafta sonu dilerim....
bizim bu hafta 21. ay doktor kontrolümüz var sizde 3 ayda bir götürmeye devam ediyormusunuz kontrole?

ben devam ediyorum geçen hafta götürdüm.2 yaşına kadar hasta olmazsa mayıs da bir dahaki kontrolümüz

facebook diyarbakır oyun klubü 'ne üye olarak bize katılabilirsiniz...cocuklarımızın akranlarıyla güzel ,katileli, dolu dolu zamanlar gecirmelerini istiyorsanız bana ulasın

slm kızlar;

uzun zamandır uğrayamadım buralara.Yoğun çalışıyorum akşamda vakit bulamıyorum.Simgesel seni kutluyorum arkadaşım eskilerden bir tek sen varsın hiç bırakmadın burayı :) Hande de yazmıyor mu artık ?

Bu aralar Mert çok istahsız ilk azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor mahvoldu yavrum.Biraz arkadan geliyor diş konusunda.Bizden haberler böyle öpüyorum hepinizi :)

Teşekkürler canım arada girip bakıyorum arada giren arkadaşlarla yazışıyoruz. Bizimde yeni çıktı azılarımız çok zorlandı yavrum üstüne faranjit oldu bizdede iştah felan kalmadı ilaç kullanıyoruz.

Arkadaşlar nasılsınız baya oldu buraya yazmayalı..benim hanfendii bilgisayarımı bozduu uğrayamadımm..Nasılsınız bebekler nasıll nihayet bahar geliyoooo kıştan çok sıkıldıkk bizzz..
Azram büyüyoo oyunlar yapıyoo herşeyi anlıyo ev işi yaparken bana yardım ediyo :))Getir götür işlerine bayılıyoo ,kahvaltı soframız beraber hazırlıyoruzz..Ben en çok bu zamanlarını sevdim anne olmanın..Her hali güzeldi ama şimdi arkadaşım olmaya başladı cadıımm benimm:))))
Hepinizi öpüyorumm..zehracım diş olayında bizde mahvoluyoruzz son 4 azı kaldı onlarda 1-2 aya çıkarda kurtuluruz inşallah....

Arkadaşlar nasılsınız baya oldu buraya yazmayalı..benim hanfendii bilgisayarımı bozduu uğrayamadımm..Nasılsınız bebekler nasıll nihayet bahar geliyoooo kıştan çok sıkıldıkk bizzz..
Azram büyüyoo oyunlar yapıyoo herşeyi anlıyo ev işi yaparken bana yardım ediyo :))Getir götür işlerine bayılıyoo ,kahvaltı soframız beraber hazırlıyoruzz..Ben en çok bu zamanlarını sevdim anne olmanın..Her hali güzeldi ama şimdi arkadaşım olmaya başladı cadıımm benimm:))))
Hepinizi öpüyorumm..zehracım diş olayında bizde mahvoluyoruzz son 4 azı kaldı onlarda 1-2 aya çıkarda kurtuluruz inşallah....

Merhaba Dilek işlerden çok sık giremiyoruz artık. Gerçekten çocuklarımızın şimdiki halleri bi başka güzel oğlumda aynı bana yardım etmeyi çok seviyor Annelik çok güzelmiş. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar nasılsınız

uğrayamadık epeydir iki cadıyla uğraşıyorum artık ve nerde yattığımı bilemez haldeyim annemdeyim allahtan tek başıma nasıl yaparım hala bilmiyorum
22 ocakta ikinci kızımı kucağıma aldım Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği

bizimde azılarımızın dördü birden çıktı mahvetti yavrumu ben kızıma söz dinletemiyorum ne desem tersini yapıyorum sizlerde de varmı böyle bir durum şu an ki pozisyonumuz itibarıyla normal aslında ama yinede beni çok zorluyor babayı haftada bir görüyoruz mecburen ben annemlerdeyim kardeşte var çocuğum karmakarışık oldu

merhaba mayıs anneleri. ne kadar azimlisiniz forumu ara verdirmeden devam etmişsiniz. çok güzel, çok hoşuma gitti :) bebekleriniz kaç kilo ve boylarını söyleyebilir misiniz. çok merak ediyorum.

uğrayamadık epeydir iki cadıyla uğraşıyorum artık ve nerde yattığımı bilemez haldeyim annemdeyim allahtan tek başıma nasıl yaparım hala bilmiyorum
22 ocakta ikinci kızımı kucağıma aldım Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği

bizimde azılarımızın dördü birden çıktı mahvetti yavrumu ben kızıma söz dinletemiyorum ne desem tersini yapıyorum sizlerde de varmı böyle bir durum şu an ki pozisyonumuz itibarıyla normal aslında ama yinede beni çok zorluyor babayı haftada bir görüyoruz mecburen ben annemlerdeyim kardeşte var çocuğum karmakarışık oldu

Hoşgeldin canım güle güle büyüt bebeğini Allah acılarını göstermesin. Bizimde aynı oğlum herşeyin tersini yapıyor sinirleniyor bağırıyor. İkinci bebekler biraz daha sakin oluyor diyorlar ama seninki nasıl?

Hoşgeldin canım güle güle büyüt bebeğini Allah acılarını göstermesin. Bizimde aynı oğlum herşeyin tersini yapıyor sinirleniyor bağırıyor. İkinci bebekler biraz daha sakin oluyor diyorlar ama seninki nasıl?

sağol canım amin allah korusun hepsini

ilk haftalar sakindi ama şimdi inanılmaz yoruyor sürekli emmek istiyor uyku düzeni belirsiz gazı var çok ağlıyor sürekli mız mız... o ağladıkça miray huysuzlanıyor bebekle ağlayınca ilgileniyoruz diye o da başladı ağlamalara...

sağol canım amin allah korusun hepsini

ilk haftalar sakindi ama şimdi inanılmaz yoruyor sürekli emmek istiyor uyku düzeni belirsiz gazı var çok ağlıyor sürekli mız mız... o ağladıkça miray huysuzlanıyor bebekle ağlayınca ilgileniyoruz diye o da başladı ağlamalara...

Mirayda daha çok küçük annesi kıskanmaya başlamıştır. Tam ilgi istedikleri zamanlar şimdi bu süreçte geçecektir canım.

Merhaba Dilek işlerden çok sık giremiyoruz artık. Gerçekten çocuklarımızın şimdiki halleri bi başka güzel oğlumda aynı bana yardım etmeyi çok seviyor Annelik çok güzelmiş. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canımm büyüdükce laf anladıkca bakmak dahada kolaylaştı..artık alışverişe gezmelere daha rahat çıkıyorum HATTA EV işlerimide çok rahat yapıyorumm...

merhaba canımm..benimde yakınımda annem gibi bi yardımcım olsa bende bu aralar 2.yi yapar sonrasında rahat ederdim..bu zamanlar geçecek ..Allah yardımcın olsunn..2. kızının ismi ne peki?? sakın miraya sen abla oldun demeyin..onu duyunca ben artık oynamıycammı bebek değilmiyim elimden herşeyim alındı diye ikileme düşüyolarmışş..genelde hepimiz bu hatayı çok yapıyoruzz..
merhaba mayıs anneleri. ne kadar azimlisiniz forumu ara verdirmeden devam etmişsiniz. çok güzel, çok hoşuma gitti :) bebekleriniz kaç kilo ve boylarını söyleyebilir misiniz. çok merak ediyorum.
merhaba melek biz iyiyiz sen nasılsınn??biz geçen sağlık ocağına gittik boyumuz 85 cm kilomuz 12.7...ben kiloya dikkat ediyorum fazla alsın istemiyorum.yemeğini yediğinde 2. tabağı getirsem yiycek ama yeter diyorumm..ebemiz bebeğinin yemesinden mutlu olan anne ilk defa gördüm diyo :))))

herkese merhabalar,
uzun zamandır bende giremedim... çoğunuz artık daha rahat olduğunuzu yazmışsınız.. bizde maalesef böyle bir durum hiç yok....
onunla oturup oynamadığım zamanlarda asla bana iş yaptırmıyor, çok sinirli ve ne söylesem tersini yapıyor...
ve yolma huyu başladı.. arkadaşlarla görüştüğümüzde onların çocuklarını yoluyor,hemde kendinden büyük küçük hiç bakmadan... nie böyle yapıyor anlamıyoruz,kızsak olmuyor,anlatsak olmuyor,ne yaptıysak vazgeçiremedik bu huyundan.. bazen bizede yapıyor... yani kızınca olsa sadece anlıcam,ama ne zaman yapacağıda belli olmuyor bi bakmışsın saçına yapışmış ordan bacağını sıkıyor falan.. böyle birşey yaşayan var mı?

Kızım da neye kızarsak inatla onu yapıyor.Aynılar sanırım; erkek çocuk farkıdır birazı.Tırnağı biraz uzasın herkesi yara içinde bırakıyor.Vuruyor bide.Anneye vurulmaz kızım diyorum; biz sana vurmuyoruz bak diyorum.Baba... diyor.Babaya vurayım mı demek istiyor maymun:)
İkinciyi düşünmüyorum ben şimdilik; yardım edecek kimsem yok; bir de kardeşim ben kızım kadarken doğmuş.Annem anlatır; 2 yaşında yokmuşum; aramış beni tuvalette bulmuş.Tuvaletimi yapmaya çalışıyormuşum kendimce; bebek olunca seni büyümüş sandık diyor annem.
Çok şükür eskisi gibi yapışık yaşamıyoruz kızımla.Az çok oyuncaklarıyla oynuyor; Legoları çok seviyor tavsiye ederim.Biraz da çizgi filmle oyalansa;akşam yemeğimi ocağa bırakıp;ben de yanına oturuyorum.Bizden iyisi yok o zaman:))
Herzaman nette olamıyorum.Oldukça geçmişle beraber okuyorum.İyi bakın kendinize ve kuzucuklara...

Son düzenleme:

Gözün aydın canım; Ben kızımın bebekliğini özlemeye başladım.Sana yine bebek kokusu gelmiş:))

herkesi öpüyorum .. eski günleri özlüyorumburda yazdığımız o günleri .. hamile ve başımıza ne geleceğini bilmezken :)):KK36::KK34:

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba güzel Mayis anneleriii...

Giremiyorum hatta gecmisi bile okuyamiyorum kizlar kisaca sorayim halinizi hatrinizi dedim iyimisiniz bebisler artik cocuk oldu nerdese..Biz felaket bir seyiz sanirim 3. cocuk olmasindan dolayi abla abi simartiyor birazcik..Yaramazlik sinirini asdik zirvelerdeyiz..anlatsam anlarmisiniz bilmem.Prensipli disipli anne oldugumu cevrem ailem buyuklerim hep demisdir diyer yavrularimda yasamadiklarimi bu osmanda yasiyorum kizlar...acaba kinadigim sey basima mi geliyor..hep derdim mutlaka anne baba yüz veriyordurda bu cocuklar böyle diye yok anamm yokkk degilmis... imtihan diyorum yapdiklarini siralayim kizlar..

Bos küvete girip küvet kenarindaki sampuanlari alip atmak suyu acmak..
klazöte yani deligine girmek iki ayakla
mutfak lavabpsunun icine oturmak(sandalye cekerek)
yemek masasindan yere ziplamak
tv sehbasindan karsidaki sehpa gibi deri yumusak bisey var onu cekiyor yarim metre aralik yapip usdune atliyo

ay yazmicam liste böyle uzarr gider bunlar örneklerimiz sadece..evimi tamamen farkli dizayn ettim heseyi kaldirdim ama bu cocuk buluyo biseyler yapiyo yine..dr götürdüm hperaktivmi diye bakdi hayir cok enerjik hareketli dedi odaklana biliyor oyuna arabalarinda rahat rahat oynuyo hiperaktif cocuklar uzun sure ayni oyuna odaklanamazmis..

hircin ve vur eli var arkadaslrina vuruyor hirpaliyor tirmaliyor ve bizede yapiyor bunlari diyer iki cocugumdan bir tokat yemedim bu masallahh beni hirpaliyo ne yapicagimi sasirdim

konusmaya gelince sorunlar sanirim ondan kaynaklaniyor cumle kurmuyor sadece anne baba abla ac al disari yukari asagi hatirlayamadigim bir iki kelime daha vardir belki ama burada 3 dil birden ogreniyor cocuk sanirim ondan kaynaklaniyor ingilizce almanca anliyor mesela bilemiyorum konussa belki hircinliklari bitecek cunki kendini ifade edemiyor..

neyse uzun tuttum kizlar yememiz guzel emmemiz hala devam ediyor annesini birakamiyor sipa diyerleri gibi bunuda 2 yasina kadar emziricem az kaldi birakmaya

X