Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba güzel Mayis anneleriii...
Giremiyorum hatta gecmisi bile okuyamiyorum kizlar kisaca sorayim halinizi hatrinizi dedim iyimisiniz bebisler artik cocuk oldu nerdese..Biz felaket bir seyiz sanirim 3. cocuk olmasindan dolayi abla abi simartiyor birazcik..Yaramazlik sinirini asdik zirvelerdeyiz..anlatsam anlarmisiniz bilmem.Prensipli disipli anne oldugumu cevrem ailem buyuklerim hep demisdir diyer yavrularimda yasamadiklarimi bu osmanda yasiyorum kizlar...acaba kinadigim sey basima mi geliyor..hep derdim mutlaka anne baba yüz veriyordurda bu cocuklar böyle diye yok anamm yokkk degilmis... imtihan diyorum yapdiklarini siralayim kizlar..
Bos küvete girip küvet kenarindaki sampuanlari alip atmak suyu acmak..
klazöte yani deligine girmek iki ayakla
mutfak lavabpsunun icine oturmak(sandalye cekerek)
yemek masasindan yere ziplamak
tv sehbasindan karsidaki sehpa gibi deri yumusak bisey var onu cekiyor yarim metre aralik yapip usdune atliyo
ay yazmicam liste böyle uzarr gider bunlar örneklerimiz sadece..evimi tamamen farkli dizayn ettim heseyi kaldirdim ama bu cocuk buluyo biseyler yapiyo yine..dr götürdüm hperaktivmi diye bakdi hayir cok enerjik hareketli dedi odaklana biliyor oyuna arabalarinda rahat rahat oynuyo hiperaktif cocuklar uzun sure ayni oyuna odaklanamazmis..
hircin ve vur eli var arkadaslrina vuruyor hirpaliyor tirmaliyor ve bizede yapiyor bunlari diyer iki cocugumdan bir tokat yemedim bu masallahh beni hirpaliyo ne yapicagimi sasirdim
konusmaya gelince sorunlar sanirim ondan kaynaklaniyor cumle kurmuyor sadece anne baba abla ac al disari yukari asagi hatirlayamadigim bir iki kelime daha vardir belki ama burada 3 dil birden ogreniyor cocuk sanirim ondan kaynaklaniyor ingilizce almanca anliyor mesela bilemiyorum konussa belki hircinliklari bitecek cunki kendini ifade edemiyor..
neyse uzun tuttum kizlar yememiz guzel emmemiz hala devam ediyor annesini birakamiyor sipa diyerleri gibi bunuda 2 yasina kadar emziricem az kaldi birakmaya
merhaba arkadaşlarrr nasılsınızz??*
benim kızı sivrisinek ısırınca alerji oluyo çok fazla şişiyo bugün dr.a götürdüm 3 krem verdi varmı bu durumu yaşayan??
Arkadaşlar hırçınlıktan bahsetmişsiniz bizde çok şükür bu durum yok.Anneye babaya el kaldıran çocuklara çok sinirleniyorum arada bana yapıyo çok kızıyorum ve gelip hemen öpüyo ..Acaba sinirlendikleri bişeymi var aile içi gerginlik annenin çalışması falan çocukları sinirli yaparmışş..
bizimki bu ara devamlı beni öpüyo..Hatta abarttı olayı geçen damacanayı öperken yakaladım :)))))ayakta olsam bacağımı öpüyo :))çookk tatlılarrr ...
hepinzi öpüyorumm
duncan nevraaaa öptüm sizleridee...sık sık uğrayın yaa..
Bakarlar diye düşünüyorum,KBB'ye götürün.Mümkünse özel hastaneye, burun tıkanıklığı ve nefes darlığından çocukluğumdan beri çekiyorum.Sinüzit deyip gönderirlerse başka doktor bulun; nefesle ilgili sorunların çoğu alerjik yada burun yapısından kaynaklanıyor.merhabalar kızım dün 23 aylık oldu bademcikleri herzaman şiş ve kızarık, daha önce 3 kere bademcik enf nedeniyle antibiyotik kullanmıştık ama şişlik hep var.bir de gece uyurken horluyor özellikse gripse veya burnu tıkalıysa nefes bile zorla alıyor.kalorifer peteğinin üzerine suluk ve nemli havlu koyarak kışın biraz rahatlattım ama horlama devam.çocuk doktoruna mı götürmeliyim yoksa Kbb uzmanına mı. buyaştaki çocuğa KBB bakar mı cevaplarınızı bekliyorum.
selam kızlar nasılsınız.... haftasonu oğlumun doğumgününü kutladık..çok güzeldi...zaman ne kadar çabuk geçiyor....
merhaba arkadaşlar nasılsınız,, biz çok iyiyiz, memlekete gidip geldik.doğum günü geçen bütün kuzuların doğum günü kutlu olsun.
Tuvalet eğitimine başlayan varmı.? Biz bugün başladık çişde sorun yok ama kakasından çok tiksiniyo.yaptığı an midesi kalkıyo kuscakmış gibi..tecrübeliler ve fikri olanlar varmı?
Hepinizi öpüyoruzzzz...
MErhaba arkadaşlar nasılsınız,, biz çok iyiyiz, memlekete gidip geldik.doğum günü geçen bütün kuzuların doğum günü kutlu olsun.
Tuvalet eğitimine başlayan varmı.? Biz bugün başladık çişde sorun yok ama kakasından çok tiksiniyo.yaptığı an midesi kalkıyo kuscakmış gibi..tecrübeliler ve fikri olanlar varmı?
Hepinizi öpüyoruzzzz...