selam arkadaşlar....
yavrularımızla geçireceğimiz güzel bir hafta sonu dilerim....
bizim bu hafta 21. ay doktor kontrolümüz var sizde 3 ayda bir götürmeye devam ediyormusunuz kontrole?
selam arkadaşlar....
yavrularımızla geçireceğimiz güzel bir hafta sonu dilerim....
bizim bu hafta 21. ay doktor kontrolümüz var sizde 3 ayda bir götürmeye devam ediyormusunuz kontrole?
slm kızlar;
uzun zamandır uğrayamadım buralara.Yoğun çalışıyorum akşamda vakit bulamıyorum.Simgesel seni kutluyorum arkadaşım eskilerden bir tek sen varsın hiç bırakmadın burayı :) Hande de yazmıyor mu artık ?
Bu aralar Mert çok istahsız ilk azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor mahvoldu yavrum.Biraz arkadan geliyor diş konusunda.Bizden haberler böyle öpüyorum hepinizi :)
Arkadaşlar nasılsınız baya oldu buraya yazmayalı..benim hanfendii bilgisayarımı bozduu uğrayamadımm..Nasılsınız bebekler nasıll nihayet bahar geliyoooo kıştan çok sıkıldıkk bizzz..
Azram büyüyoo oyunlar yapıyoo herşeyi anlıyo ev işi yaparken bana yardım ediyo :))Getir götür işlerine bayılıyoo ,kahvaltı soframız beraber hazırlıyoruzz..Ben en çok bu zamanlarını sevdim anne olmanın..Her hali güzeldi ama şimdi arkadaşım olmaya başladı cadıımm benimm:))))
Hepinizi öpüyorumm..zehracım diş olayında bizde mahvoluyoruzz son 4 azı kaldı onlarda 1-2 aya çıkarda kurtuluruz inşallah....
merhaba arkadaşlar nasılsınız
uğrayamadık epeydir iki cadıyla uğraşıyorum artık ve nerde yattığımı bilemez haldeyim annemdeyim allahtan tek başıma nasıl yaparım hala bilmiyorum
22 ocakta ikinci kızımı kucağıma aldım Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği
bizimde azılarımızın dördü birden çıktı mahvetti yavrumu ben kızıma söz dinletemiyorum ne desem tersini yapıyorum sizlerde de varmı böyle bir durum şu an ki pozisyonumuz itibarıyla normal aslında ama yinede beni çok zorluyor babayı haftada bir görüyoruz mecburen ben annemlerdeyim kardeşte var çocuğum karmakarışık oldu
Hoşgeldin canım güle güle büyüt bebeğini Allah acılarını göstermesin. Bizimde aynı oğlum herşeyin tersini yapıyor sinirleniyor bağırıyor. İkinci bebekler biraz daha sakin oluyor diyorlar ama seninki nasıl?
sağol canım amin allah korusun hepsini
ilk haftalar sakindi ama şimdi inanılmaz yoruyor sürekli emmek istiyor uyku düzeni belirsiz gazı var çok ağlıyor sürekli mız mız... o ağladıkça miray huysuzlanıyor bebekle ağlayınca ilgileniyoruz diye o da başladı ağlamalara...
Amin canımm büyüdükce laf anladıkca bakmak dahada kolaylaştı..artık alışverişe gezmelere daha rahat çıkıyorum HATTA EV işlerimide çok rahat yapıyorumm...Merhaba Dilek işlerden çok sık giremiyoruz artık. Gerçekten çocuklarımızın şimdiki halleri bi başka güzel oğlumda aynı bana yardım etmeyi çok seviyor Annelik çok güzelmiş. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
merhaba canımm..benimde yakınımda annem gibi bi yardımcım olsa bende bu aralar 2.yi yapar sonrasında rahat ederdim..bu zamanlar geçecek ..Allah yardımcın olsunn..2. kızının ismi ne peki?? sakın miraya sen abla oldun demeyin..onu duyunca ben artık oynamıycammı bebek değilmiyim elimden herşeyim alındı diye ikileme düşüyolarmışş..genelde hepimiz bu hatayı çok yapıyoruzz..merhaba arkadaşlar nasılsınız
uğrayamadık epeydir iki cadıyla uğraşıyorum artık ve nerde yattığımı bilemez haldeyim annemdeyim allahtan tek başıma nasıl yaparım hala bilmiyorum
22 ocakta ikinci kızımı kucağıma aldım Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği
bizimde azılarımızın dördü birden çıktı mahvetti yavrumu ben kızıma söz dinletemiyorum ne desem tersini yapıyorum sizlerde de varmı böyle bir durum şu an ki pozisyonumuz itibarıyla normal aslında ama yinede beni çok zorluyor babayı haftada bir görüyoruz mecburen ben annemlerdeyim kardeşte var çocuğum karmakarışık oldu
merhaba melek biz iyiyiz sen nasılsınn??biz geçen sağlık ocağına gittik boyumuz 85 cm kilomuz 12.7...ben kiloya dikkat ediyorum fazla alsın istemiyorum.yemeğini yediğinde 2. tabağı getirsem yiycek ama yeter diyorumm..ebemiz bebeğinin yemesinden mutlu olan anne ilk defa gördüm diyo :))))merhaba mayıs anneleri. ne kadar azimlisiniz forumu ara verdirmeden devam etmişsiniz. çok güzel, çok hoşuma gitti :) bebekleriniz kaç kilo ve boylarını söyleyebilir misiniz. çok merak ediyorum.
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlarrr....
merhaba arkadaşlar nasılsınız