uyku konusunda bende muzdaribim kızım 1 yaşına kadar gece defalarca kalkardı. o dönemde biz devamlı evimizde değildik uyku düzenini sağlayamamıştım. 1 yaşına doğru düzenini oturtmuştum günde 2 kere uyuyordu. bi sabah 10,00-10,30 civarı birde15,30-16,00 civarı uyuyor gecede 10 gibi yatıyor sabah da 7 gibi kalkıyordu. çok şükür rutine bağlayınca düzene girmişti ama eşimin işi dolayısıyla şehir dışında biz de sık sık yanına gidiyoruz çocuk yatağını unuttu evde eşim olmadığı zamanlarda gece uyandığında yanıma aldım ve ailemin yanına bayram tatiline gittiğimde yanımda yattı mecburan. şimdi bana alıştı bensiz uyumuyo. illa yanında olucam dün gece isyan ettim artık eşimin olduğu şehirdeki evimizde park yatağı var artık girdim içine yanında yattım
neyse tam daldı gittim yatağıma bir süre sonra bir daha uyandı
delirdim resmen. birde son 2 haftadır günler kısaldığı için günde 1 kere 12 gibi uyuyor. uyku problemini tam aşmıştım kendi nazarım değdi sanırım
bu arada kızlar ben aşı konusunda birşeyler daha sormak istiyorum. biz 18 ay aşımızda hepatit A yı da yaptırdık. sormak istdiğim şu hani karma aşı varya 5 li oluyor değil mi?( difteri boğmaca tetanoz çocuk felci ve menenjit) bize verilen aşı takvimi çok karışık karma aşı için sadece DBT yazıyor kafama takıldı gecen aşıya gittikten sonra farkettim bu zamana kadar farketmemiştim yani menenjiti de yaptırmış olduk değil mi sağlık ocağını arayıp sormaya karar verdim. bir de de 1 yaşında kızamıkla beraber kabakulak ve kızamıkcık da yapılmış oldu değil mi? diyorum ya aşı kartı karışık her gittiğimde soruyorum baştan ama içime kurt düştü.