2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Arkadaşlar işteki yoğunluk yüzünden foruma giremiyorum.Evet hande oğlumda aynı altını bağlatmak istemiyor çekip açtırıyor bezi uzmanlar erken yaşta çişlerinin söylemelerinin doğru olmadığını söylüyorlarmış bi araştırmak gerekli ne yapmamız gerekli:44:

Ben önümüzdeki yaz ögrensın ıstıyorum cunku su an hıcbır belırtı yok ama yazın daha rahat olur...daha kucukler yaa..gerci 2013 Mayıs bebeıslerı bıle yolda gelıyo mınnoslar buyud bızım sıpalarda

merhaba arkadaşlar

umarım herkes iyidir melekleriyle
bizim koşuşturmaca devam ediyor ev iş hamilelik miray derken gece nerede yattığımı bilmiyorum

tuvalet eğitimi konuşulmuş miray da yazın çok meraklıydı tuvalete hatta annemin ısrarıyla lazımlık bile aldık ama sadece bir defa oturttum tabiki yapmadı hiç üstüne düşmedim ve şu ara bezine yaptığı zaman söylüyor ilgisini kaybetti tuvalete seneye yaza öğretmeyi düşünüyorum bende. tuvalet eğitimine başladığında gece ve gündüz aynı zamanda bezden çıkmalıymış bunun içinde çok erken kızımın bezi sabaha kadar yerinden kalkmaz hale geliyor

dişlerimiz bizi çok zorluyor her şeyi tekrarlıyız tam bir papağan bizde durumlar böyle
öpüyoruz hepinizi...

mrb arkadaşlar nasılsınız ben ve özay iyiyiz çok şükür
3 tane köpek dişi aynı anda geliyo son 1 köpek dişimiz kaldı
eskiden ne çok uğrardım buralara artık fazla fırsatım olmuyo iş özay ev derken zaman kalmıyo

Merhaba Arkadaşlar Hoşgeldin Gilraen kaç aylık oldu? Senin işin daha zor ev iş ve oğlum derken ben nasıl zaman geçtiğini anlamıyorum yorgunluktan. Oğlumda aynı bi ara tuvaletini söylüyordu şimdi hiç bende zorlamıyorum yazın inş. öğretiriz. Bu sıra her söylediğimizi tekrarlıyor kısa kısa cümleler kuruyor artık. Miray hamileliğini nasıl karşılıyor farkediyormu oğlum babasından beni kıskanmaya başladı bile

slm kızlar

bende uzun süredir uğrayamıyorum.ev,iş,mert derken hiç bişeye vakit kalmıyor malesef.

Tuvalet eğitimi konusunda bende erken olduğunu düşünüyorum.Mert kaka yaptığında söylüyor ama henüz çişi anlamıyor sanırım.Ben de 2 yaşını doldurduktan sonra başlayacağım inş.

Bizimkiside papağan gibi her şeyi tekrarlıyor her şeyi anlıyor.son zamanlarda bana çok düşkün oldu.Eve gider gitmez benden başkasına ilgi göstermiyor.Uyuyana kadar oynuyoruz.

Kızlar sizinkiler akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyorlar.Mert akşam en geç 21.30 da uyuyor.Sabah da 06.00 ile 06.30 arası uyanıyor.Ben kimden duysam 9 10'a kadar uyuyor bizimkisi diyorlar.Akşam saatini biraz daha geçe çekmeye çalıştım ama olmadı.21.30 olunca ben sallamasamda kendisi uyuyor artık.

Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum

Hoşgeldin canım benim oğlumda aynı devamlı benimle hiç iş yaptırmıyor. Seninki iyi canım oğlum 21.30 da yatıyor her saat başı uyanıyor ağlıyor kucağımda uyutup tekrar yatırıyorum ayrıca 01.00 de ve 04.00 de mama içmeye kalkıyor sonrada 06.30 da tamamen uyanıyor zaten 07.00 de bizi evden çıkıyoruz işe gitmek için oğlumuda annemin evine bırakmaya gidiyoruz işte bi süre kendime gelemiyorum

Selamlar;

İşte ve evde çok yoğun günler geçiriyorum( artık hiç bir şeye yetişemiyorum eskidendi o herşeyi dört dörtlük yaptığım zamanlar
Bu arada becerebilirsek ev alma durumumuz var kızlar dua edin olurmu :))
Tuvalet eğitiminden bahsedilmiş benim kızçede söylüyor arada ama bence erken biraz daha zaman var diye düşünüyorum..Sanırım biz bu işi ilkbahar dönemine bırakacağız bu kışta poposunda bez olacak yani:))
Zehracım bizim durumumuzda saat 9:30 ve 10.30 arası değişiyor yatma saatimiz sabah kalkma saatimizde 8.00 -9 arası ama bu dediğim saatler diş çıkarma döneminde değişiyor
Bugün, 15:39simgesel
Arkadaşlar chicco burun aspiratörü kullanan varmı???
Hayır canım kullanmıyorum kuzenim getirmişti yurtdışından onu kullanıyorum ..

Canım 2 defa mama içiyor demişssin peki kahvaltı kaçta yapıyor ve gündüz yemesi nasıl? bizim kızçe yaşından önce gece beslenmesini bıraktı diş dönemleri hariç gece uykumuz güzeldir.gerçekten acıktığındanmı yoksa açlıktanmı kalkıyor acaba? yanlış anlama sende çalışan annesin bu kadar sık kalmana ve onun kalkmasına üzüldüm..

Arkadaşlar chicco burun aspiratörü kullanan varmı???

merhaba

canım nerdeyse 6 aylık oldu bebiş. miray çok farkında değil arada gelip vuruyor yada öpüyor sorduğumuzda bebek nerde diye kendi göbeğini açıyor biz babayı kıskanıyoruz baba bana yaklaşamıyor hemen kızıyor babasına çok düşkünleşti bazen öğlenleri benim yüzüme bakmıyor varsa yoksa babası

ben kullanıyorum canım

Kahvaltıyı 9.00 da yapıyor gece aptamil junior içiyor bizim gece beslenmemiz doğduğundan beri var sütü içmezse uyumuyor nasıl bıraktırabilirim gece beslenmesini? Yok canım niye yanlış anlayayım gerçekten zor oluyor çalışınca

miray da her uyku öncesi süt içer gece de bir defa kalkıp süt veriyorum eğer vermezsem acıktığı için erkenden kalkıyor ben bıraktırmayı düşünmüyorum o yüzden tabi saat başı kalksa çok zor olur

Kız çocukları babaya düşkün olurmuş 2.bebeğinin cinsiyeti ne? Canım burun aspiratörü kullanışlımı ben başka bi marka almıştım çekmiyor. Geçen hafta internetten chicco aldım 15 tl hiç kullanmadan poşetin içinde silikon 2 tane ucu varya onu kaybettik. Chicco ya mail gönderdim sadece uçlardan 1 tane olsun tedarik edebilirmisiniz ücretiyle diye ellerinde olmadığını yazmışlar. Oğlumunda bazen burnu çok tıkanıyor o yüzden kullanışlımı diye sormak için buraya yazdım az parada değil tekrar 15 tl vermek tek uç için

o da kız canım. bizimkide çok iyi çekmiyor sıvı olması lazım eğer kuruysa hiç çekmiyor

Canım eğer kilo problemi yoksa bebeğinin (yani ayına göre zayıftır gündüzleri süt içmez sadece gece yatarken içerse sadece) bence ölçüleri azalta azalta başlayabilirsin..onun yerine su verebilirsin...yatmadan karnını iyice doyur belki o işe yarar ..en azından 2 kereden 1 kereye düşürebilirsin..

Bu kızların hepsi babacı oluyor sanırım bizimkide aynen dediğini gibi herkesten kıskanıyoruz babayı...babam babam diye dolaşıyoruz evin içinde:)))

canım benim Allah kolaylık versin. bizim de durum aynıydı. yalnız bana şunu tavsiye ettiler ,gece beslemeyi bırak dediler, ben de su verdim meğerse bu da hataymış sonradan anladım. sen gece besledikçe ya da su verdikçe o uyanmaya devam edecek. bence miktarını azaltarak bırak. çünkü o acıktığı için veya susadığı için değil, seni görmek için uyanıyor. tabii bu nacizane tavsiyem.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım sayılır forumda arasıra takip ediyorum ama yazma fırsatım olmuyor. benim kızım hiç kilo almıyo 11-12 aylıktan beri gram kilo almadı.9,5 kgidi gecen hafta 10,2 oldu ama bana kalırsa yaşına göre çok zayıf dr'a gittik defalarca,çinko demir a vit.vs vs verdi ama bu aralar içmek istemiyo,sizin günlük öğünleriniz nasıl balıkyağı olarak ne veriyosunuz,sağlık ocağındaki hemşire seven seas diye bir balık yağı önerdi kullanan var mı??? cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…