zaman onlarla akıp gidiyo handecimmm...kızlar merhabalarrrr
nasılsınızzzz
bu aralar hayatın hızına yetişemiyorum sizde böylemisiniz,
akşam 7 de eve git yemekti çocuktu derken pestilim çıkmış oluyor,
hele bide gece uyanırsa bıdık ertesi gün iş hiç çekilmiyor...
onu uyuttuktan sonra evi toplamaktan helak oluyorum resmen:)
her odada ayrı şeyler....
bu aralar inanılmaz hareketli,zaten durmazdı şimdi iyice oyun bebesi oldu çıktı
Merhaba canım hoşgeldin..Ben ekim ayındaki kontrolünde yaptıracağım...mrb arkadaşlar çokkk uzun zamandır uğrayamadım buralara nasılsınız?? ben ve özay iyyiiz çok şükür... geçmişi okuyamadım( oğlum pek rahat bırakmıyo
bebeklerinize grip aşısı yaptıracakmısınız?? ben kararsız kaldım.
kızlar merhabalarrrr
nasılsınızzzz
zaman onlarla akıp gidiyo handecimmm...
Merhaba canım hoşgeldin..Ben ekim ayındaki kontrolünde yaptıracağım...
Kızlar azra buaralar bana çok tripli..Devamlı küsüyo ,sebepsiz ağlamalar falan,2 yaş sendromuna erken merhaba dedik galiba :s:s sizdede öylemii???
zaman onlarla akıp gidiyo handecimmm...
Kızlar azra buaralar bana çok tripli..Devamlı küsüyo ,sebepsiz ağlamalar falan,2 yaş sendromuna erken merhaba dedik galiba :s:s sizdede öylemii???
Sağol canım aynen hayat o kadar çabuk geçiyorki bak hafta ortasına geldik bile...kızlar merhabalarrrr
nasılsınızzzz
Hoşgeldin...Canım ben düşünmüyorum aşı yaptırmayı gerçi doktorumuzlada görüşmedim bu konuyu...mrb arkadaşlar çokkk uzun zamandır uğrayamadım buralara nasılsınız?? ben ve özay iyyiiz çok şükür... geçmişi okuyamadım( oğlum pek rahat bırakmıyo
bebeklerinize grip aşısı yaptıracakmısınız?? ben kararsız kaldım.
Sorma canım tripler küsmeler bizdede var...Birde yalandan ağlaması varki evlere şenlik..Biz bir durumda daha var kıskançlık...abi kıskanacağına o abiyi kıskanıyor !!! Offf ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..zaman onlarla akıp gidiyo handecimmm...
Hoşgeldin canım:)çok uzun olmuş uğramayalı...neler neler paylaşmışız...
Sevindim inşallah gönlünüze göre olur herşey kolay değil canımızı teslim ediyoruz..kızlar yazdıklarınız için çok teşekkürler,bir abla bulduk tanıdık birisi tavsiye etti,bizim de içimiz ısındı,bakalım işte pazartesi başlıcak,annem de biraz kalıcak yanlarında,bakalım hayırlısı olsun,hepinizi çok öpüyoruz
Günaydın Emzirmeyi bırakan arkadaşlar biz 13.ayımızda emmeyi bıraktık fakat göğsümden sıktırınca halen süt geliyor acaba normalmi? sağlık ocağ. hemşireye sordum memografi filmi çektirebilirsin bazen doğum yapan annelerde kistler oluşuyor sütün kesilmemesine sebep oluyor dedi kafamı karıştırdı sizin durumlar nasıl arkadaşlar bebekleriniz emmeyi bıraktıktan kaç ay sonra sütleriniz tamamen kesildi???
berkede görmediklerini bunda görüyosun değilmi:))Bizimkide aynı kucağıma çocuk alsam yada eşimle sarılsak araya girip kıskanıyo :)))))Sağol canım aynen hayat o kadar çabuk geçiyorki bak hafta ortasına geldik bile...
Bide beni düşün duble yorgunluk var bende birde ödevler falan( kuzular uyuyunca ohh be diyorum sessizlik ne güzelmiş:))))
gerçi sağlıkları yerinde olsunda varsın ben yorulayım...
Hoşgeldin...Canım ben düşünmüyorum aşı yaptırmayı gerçi doktorumuzlada görüşmedim bu konuyu...
Sorma canım tripler küsmeler bizdede var...Birde yalandan ağlaması varki evlere şenlik..Biz bir durumda daha var kıskançlık...abi kıskanacağına o abiyi kıskanıyor !!! Offf ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
cevabın için sağol canımm..bizimkide gece 12 de yanıma geliyo sabaha kadar bizimle..babamız rahat yatamayınca ayrı yatıyo bazen..Kışta geliyo aramızda uyuması iyimi kötümü bilmiyorum :s:sHerkese merhaba. yazılanları okudum hızlıca. aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar. benim oğluşum da yeni yyeni yürümeye başladı. ama hala cesareti yok tam olarak. ellerini bırakıp odanın ortasına kadar geliyor sonra pat diye oturuyor korkuyor. ama olsun buna da şükür.
fdilek ben emzirmeyi malesef bıraktım canım. bronşit olmuştum iğneler ilaçlar derken bırakmak zorunda kaldım. galiba diş sıkıntısı uyutmuyor yavrumu. bir de bizim yanımızda yatmak istiyor beşiğini hiç sevmiyor. gecenin yarısı alıp yanıma yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor ama gece bana haram tabi. sıpa üzerimden inmiyor uyurken hertürlü şekle giriyor. sanırım kenarı korumalı bir yatak alacağız rahatça uyusun diye.
Grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum ben. zaten su çiçeğini de yaptırmadım. hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
memografi çok gerekli değilse erken yaşta önerilmiyo benim bildiğim..bende emzirmeyi kesen arkadaşlarıma sorayım buraya yazarım canımm..Günaydın Emzirmeyi bırakan arkadaşlar biz 13.ayımızda emmeyi bıraktık fakat göğsümden sıktırınca halen süt geliyor acaba normalmi? sağlık ocağ. hemşireye sordum memografi filmi çektirebilirsin bazen doğum yapan annelerde kistler oluşuyor sütün kesilmemesine sebep oluyor dedi kafamı karıştırdı sizin durumlar nasıl arkadaşlar bebekleriniz emmeyi bıraktıktan kaç ay sonra sütleriniz tamamen kesildi???
merhabama cevap veren arkadaşlar sağ olun.uzun oldu girmeyeli .özledim.eski ekipten tomurcuk ve fdilek kalmış sanırım
Bu aralar gece uykusu bizede haram köpek dişleri bizi mahvetti doğduğundan bu yana ilk defa bu kazar mız mız diyebilirim..en kötüsü bu sayede bizle yatmaya çok alıştıHerkese merhaba. yazılanları okudum hızlıca. aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar. benim oğluşum da yeni yyeni yürümeye başladı. ama hala cesareti yok tam olarak. ellerini bırakıp odanın ortasına kadar geliyor sonra pat diye oturuyor korkuyor. ama olsun buna da şükür.
fdilek ben emzirmeyi malesef bıraktım canım. bronşit olmuştum iğneler ilaçlar derken bırakmak zorunda kaldım. galiba diş sıkıntısı uyutmuyor yavrumu. bir de bizim yanımızda yatmak istiyor beşiğini hiç sevmiyor. gecenin yarısı alıp yanıma yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor ama gece bana haram tabi. sıpa üzerimden inmiyor uyurken hertürlü şekle giriyor. sanırım kenarı korumalı bir yatak alacağız rahatça uyusun diye.
Grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum ben. zaten su çiçeğini de yaptırmadım. hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
Canım 3-4 ay sürdü bende süt gelmesi..sonra birden kesildi..Günaydın Emzirmeyi bırakan arkadaşlar biz 13.ayımızda emmeyi bıraktık fakat göğsümden sıktırınca halen süt geliyor acaba normalmi? sağlık ocağ. hemşireye sordum memografi filmi çektirebilirsin bazen doğum yapan annelerde kistler oluşuyor sütün kesilmemesine sebep oluyor dedi kafamı karıştırdı sizin durumlar nasıl arkadaşlar bebekleriniz emmeyi bıraktıktan kaç ay sonra sütleriniz tamamen kesildi???
Kesinlikle canım bu kız çok ama çok farklı teyzesi oğlumda görmediklerimi bu zillide gördüm:)) Yukarıdada yazdım canım bizde durum aynı yanımıza gelince uykuya dalıyorberkede görmediklerini bunda görüyosun değilmi:))Bizimkide aynı kucağıma çocuk alsam yada eşimle sarılsak araya girip kıskanıyo :)))))
cevabın için sağol canımm..bizimkide gece 12 de yanıma geliyo sabaha kadar bizimle..babamız rahat yatamayınca ayrı yatıyo bazen..Kışta geliyo aramızda uyuması iyimi kötümü bilmiyorum :s:s
memografi çok gerekli değilse erken yaşta önerilmiyo benim bildiğim..bende emzirmeyi kesen arkadaşlarıma sorayım buraya yazarım canımm..
Senide bekleriz canım özledik hepinizi:)merhabama cevap veren arkadaşlar sağ olun.uzun oldu girmeyeli .özledim.eski ekipten tomurcuk ve fdilek kalmış sanırım
diimi ya çok güzeldi buranın muhabbeti :) özledik gelin gari:))ben dememeşim kaçırmışım arada kusura bakma arkadaşımm hoşgeldiin..Evet artık çok az kişi takip ediyo ..duncan zehrada var eski ekipten..esracımda arada girip yazıyo nevra baharnaz çok nadir yazıyo..her giren bi selam yazsa güzel oluyo eski güzel günlerin hatrınaa...
Ya kızım Cok huysuz oldu bu aralar. Gereksiz yere ağlıyor. Mızmızlaniyor sürekli. Eteğimden ayrılmıyor. Sıkılıp duruyor ergenliğe girmiş gibi! Cok bunaltti beni bu aralar Cok. Sizlerinki de böyle mi?
Bir de kızım basından beri banyoya bayılır. Sevinir. Her gün yıkarım. İkimiz de mutlu oluyoruz banyoda. Ta ki 4-5 gün oncesine kadar. Yaaa hiç yapmadığı şeyi yapıp ağlamaya başlıyor. Su yüzüne gelicek diye çıldırıyor. Ne yapmam nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Aynı durumda olan varsa cevaplayabilir mi? Şimdi bundan sonra her banyo faslı kabus olacak bizim icin. Hiç ummazdim böyle olacağını.
merhaba canım..2 yaş sendromundan bahsediliyo bizimkiler erken giriyo galiba ..Benim kızda aynı sebepsiz ağlıyo küsüyo..Sakinleşmesini bekliyourm ilgisini dağıtmaya çalışıyorum..bizimde dönem dönem banyo sıkıntımız oluyo çok sevmesine rağmen.ben ilk vücudunu yıkıyorum.başını mümkün olduğu kadar kısa sürede yıkıyorum.ve suyu çekip nefes almasını sakinlşemesini bekliyorum..5-6 hamlede yıkıyorum:))