simgesel, somebody bizim bebişlerelele verip koşarak yürüycekler galiba arkadaşlarına yetişmek için.
hande Enes diş çıkarma sürecinde ishal olmuyor hala kabızlık sorunumuz devam ettiği için.
hapşuruk ve burun akıntısı oluyor, burnu tıkanıyor ama devamlilığı yok gün içinde ara ara oluyor.
FDilek bende Enes kendisi bırakana kadar emziricem sanırım diş huzursuzluğuna çok iyi geliyor.
bebeğine grip aşısı yaptıracak olanlar varmı arkadaşlar??Ne düşünüyosunuz??
Canım dert etme kendine sıralıyor ise bir bakmışsın yürümüş senin kuzuda:))selam
FDilek, Zhr, tomurcuk, hande
Maşallah kuzucuklarınıza Enes gibi henüz yürümemiş olan yok galiba hepinizin yavrularına Maşallah
8 dişimiz tamam ama uçları gözüken 4 dişimiz var aynı anda çıkıcaklar galiba sıkıntımız oluyor
anne baba dede aaç(ağaç) oto (otobüs) mama, cu, söylenen bir çok kelimeyi istediği zaman eksikte telffuz etse söylediği oluyor
sizler emzirmeye devam ediyormusunuz?
grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum önümüzdeki ay yine karma aşının devamı var galiba ...
6-7 adım attıysa merak etme gelir arkası..bizimde köpek dişleri çıkıyor çok sıkıntıdayız bu aralarBaharnaz benim kızım da daha tam yürümüyor. Gecen ilk defa kendi kendine altı yedi adım attı. Babasıyla küçük dilimizi yutacaktik heyecandan. Sonrası bir daha gelmedi. Halbuki yürütmek icin ne uğraşıyoruz. Anladım ki kendi isteyince olacak Cok da inatçı zaten. Cesaret de edemiyor pek.
Bu arada ben de hala emziriyorum.
Gecen Dr gittik. 4-5 disi birden çıkıyor dedi. Azı dişler herhalde. Onun huysuzlugu var bu aralar üzerinde gereksiz yere ağlıyor dudağını uzatıp üüüüü diyerek Cok komik oluyor.
Grip aşısını ben de merak ettim şimdi Dr a sormak da aklıma gelmedi yeni görüyorum yazılanları. Yaptırmalı mi acaba?
Bende düşünmüyorum grip aşısını..Bizde gripten ziyada ishal durumumuz oluyor...merhabalar,
canım hiç düşünmemiştim grip aşısını,dr a bi sormak gerek,
bebeklerinki ile büyüklerin ki aynı mı acaba,
ben kendimede bu zamana kadar yaptırmadımda hiç bir bilgim yok o yüzden...
bizimde azı dişleri geliyor sanırım ,
diş hepinizde grip gibi belirtiler gösteriyor mu? hafif ishal oluyor bizde
geçmiş olsun pişik için eczanelerde karışım halinde krem yapıyorlar tavsiye ederim 1 günde geçiyor pişiği..Günaydın kızlar; 2 gündür pişik,4-5 gündür azı dişleri; uykusuz ve yorgunum( Bikaçgün önce bezimiz bitmişti; yürüme mesafesindeki bir markete gittik Deva ile; Orda da bizim bez kalmamıştı.Bilindik başka bir markanın küçük boyunu aldım.Bir günde pişik sardı çocuğumu.Zaten diş yüzünden uyumuyorduk.Üstüne tuz biber oldu.
Kuzum mucuxxxxxxuzunca bir aradan sonra bir selam veriyim artık hiçbiyerlere yetişemiyorum benim kuzu çokkk yaramass... tımanmadığı koltuk yokherkesleri çok öpüyorum tanıdıklarımdan baharnaz ve fdilek faceten görüşemiyosss öptüm sizleri...
Günaydın Canım...Maşallah yakışıklıya ee artık zor günler seni bekliyor:))Merhaba Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepinize oğlumda yavaş yavaş kendi yürümeye başladı arada acayip cesareti geliyor kalkıyor ayağa çok komik oluyorlar ya özledim oğlumu hafta sonu alışıyorum hep beraber olmaya ilk iş günü çok zor oluyor
Günaydın , iyi haftalar olsun hepinize..
Geçen hafta son yıllık iznimi kullandımbüyük kuzumla okula gittik onunla ilgilendim tabi kızçemlede:)) çok güzeldi ama yorucuydu..
Kuzum artık 2.sınıfa başladı maşallah kuzuma büyüyoruz artık..
Maşallah canım sana zor olmuştur dimi okul saatleri nasıl işten yetişebilecekmisin okul çıkışı almaya 2 çocuk gerçekten yorucu fakat çok güzel Allah isteyen herkese Anne olmayı nasip etsin inşallah
Sağol canım .. Oğluşum öğlenci oğlu teyzesi sabah ablamız servisine bindiriyor akşamda alıyor sağolsun..Bende o eve geldikten 1 saat sonra evde oluyorum..En büyük zorluğumuz ders çalışma sırasında oluyor abi çalışırken kızçem kitabını almak istiyor oda yazmak istiyor bizde çareyi onada defter ve kalem almakta bulduk ama yinede gözü abisinin kitabında defterinde:)))
bende öğretmenim ben geçen sene eylülde başladım oğlum henüz 3,5 aylıktıarkadaslar iyi akşamlar hepinize,bebişler ve sizler iyilersinizdir umarım,kısaca bahsedicek olursak kızım 16 aylık oldu,yürümüyor koşturyor adeta,sanki yetişmesi gereken bir yerler var sıpanın,tabi ev kazalrının ardı arkası gelmiyor,en son kafasını morarttı,çalışmaya başladım ben eylulde,öğretmenim şimdi de anneannesi bakıyor,çok da alıştılar birbirlerine,ama ailevi düzelmicek bir durumdan ötürü annem memlekete donmek zorunda,önümüzde 1 ayımız var,sonrasında annem yok,bakıcı arıyorum,aslında bi tane de bulduk gibi,şimdi size danışmak istediklerim var,yardımcı olursanız çok sevinicem,bakıcı da nelere dikkat etmeliyim,neyinden ne anlarım,ücret nasıl olucak,sizler ne odüyorsunuz,bu arada ben 3 de evde oluyorum,izmirdeyim bu arada,eve güvenlik kamerasına filan gerek var mı ki,yani ne bileyim çok endişeliyim,allah esirgesin bebişlerimizi demekten başka bir şey gelmiyor bazen elimizden,çalışan anne olmak çok zormuş ya,annem bakarken bile aklımın yarısı evde kalıyordu,şimdi tamamıyla kalıcak sanki,offf offff
arkadaslar iyi akşamlar hepinize,bebişler ve sizler iyilersinizdir umarım,kısaca bahsedicek olursak kızım 16 aylık oldu,yürümüyor koşturyor adeta,sanki yetişmesi gereken bir yerler var sıpanın,tabi ev kazalrının ardı arkası gelmiyor,en son kafasını morarttı,çalışmaya başladım ben eylulde,öğretmenim şimdi de anneannesi bakıyor,çok da alıştılar birbirlerine,ama ailevi düzelmicek bir durumdan ötürü annem memlekete donmek zorunda,önümüzde 1 ayımız var,sonrasında annem yok,bakıcı arıyorum,aslında bi tane de bulduk gibi,şimdi size danışmak istediklerim var,yardımcı olursanız çok sevinicem,bakıcı da nelere dikkat etmeliyim,neyinden ne anlarım,ücret nasıl olucak,sizler ne odüyorsunuz,bu arada ben 3 de evde oluyorum,izmirdeyim bu arada,eve güvenlik kamerasına filan gerek var mı ki,yani ne bileyim çok endişeliyim,allah esirgesin bebişlerimizi demekten başka bir şey gelmiyor bazen elimizden,çalışan anne olmak çok zormuş ya,annem bakarken bile aklımın yarısı evde kalıyordu,şimdi tamamıyla kalıcak sanki,offf offff
Evet canım ablamız var o bakıyor .. desene Mayıs kuzuları yazar çizer olacaklar...Senin kızına bakıcımı bakıyordu canım Benim oğlumda aynı nerede bi kağıt kalem görsün hemen eline alıp karalıyor sonrada yırtıyor çöp diyor
arkadaslar iyi akşamlar hepinize,bebişler ve sizler iyilersinizdir umarım,kısaca bahsedicek olursak kızım 16 aylık oldu,yürümüyor koşturyor adeta,sanki yetişmesi gereken bir yerler var sıpanın,tabi ev kazalrının ardı arkası gelmiyor,en son kafasını morarttı,çalışmaya başladım ben eylulde,öğretmenim şimdi de anneannesi bakıyor,çok da alıştılar birbirlerine,ama ailevi düzelmicek bir durumdan ötürü annem memlekete donmek zorunda,önümüzde 1 ayımız var,sonrasında annem yok,bakıcı arıyorum,aslında bi tane de bulduk gibi,şimdi size danışmak istediklerim var,yardımcı olursanız çok sevinicem,bakıcı da nelere dikkat etmeliyim,neyinden ne anlarım,ücret nasıl olucak,sizler ne odüyorsunuz,bu arada ben 3 de evde oluyorum,izmirdeyim bu arada,eve güvenlik kamerasına filan gerek var mı ki,yani ne bileyim çok endişeliyim,allah esirgesin bebişlerimizi demekten başka bir şey gelmiyor bazen elimizden,çalışan anne olmak çok zormuş ya,annem bakarken bile aklımın yarısı evde kalıyordu,şimdi tamamıyla kalıcak sanki,offf offff