2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar; 2 gündür pişik,4-5 gündür azı dişleri; uykusuz ve yorgunum ( Bikaçgün önce bezimiz bitmişti; yürüme mesafesindeki bir markete gittik Deva ile; Orda da bizim bez kalmamıştı.Bilindik başka bir markanın küçük boyunu aldım.Bir günde pişik sardı çocuğumu.Zaten diş yüzünden uyumuyorduk.Üstüne tuz biber oldu.

simgesel, somebody bizim bebişlerelele verip koşarak yürüycekler galiba arkadaşlarına yetişmek için.

hande Enes diş çıkarma sürecinde ishal olmuyor hala kabızlık sorunumuz devam ettiği için.
hapşuruk ve burun akıntısı oluyor, burnu tıkanıyor ama devamlilığı yok gün içinde ara ara oluyor.

FDilek bende Enes kendisi bırakana kadar emziricem sanırım diş huzursuzluğuna çok iyi geliyor.

ya dimi hapşuruk ve burun akıntısı bizdede oluyor ama ben dişle pek özdeşleştiremediğimden grip oluyo sanıyorum ıhlamura sarıyorum bikaç gün...
sizde de oluyor demek bu diş belirtileri...

Evet baharnaz sana katılıyorum. Bizimkiler herhalde koşmayla başlarlar. E anca yetişirler. :)) bu aralar benim kızın cesareti geldi hadi hayırlısı.

uzunca bir aradan sonra bir selam veriyim artık hiçbiyerlere yetişemiyorum benim kuzu çokkk yaramass... tımanmadığı koltuk yok herkesleri çok öpüyorum tanıdıklarımdan baharnaz ve fdilek faceten görüşemiyosss öptüm sizleri...

Merhaba Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepinize oğlumda yavaş yavaş kendi yürümeye başladı arada acayip cesareti geliyor kalkıyor ayağa çok komik oluyorlar ya özledim oğlumu hafta sonu alışıyorum hep beraber olmaya ilk iş günü çok zor oluyor

Günaydın , iyi haftalar olsun hepinize..

Geçen hafta son yıllık iznimi kullandım büyük kuzumla okula gittik onunla ilgilendim tabi kızçemlede:)) çok güzeldi ama yorucuydu..
Kuzum artık 2.sınıfa başladı maşallah kuzuma büyüyoruz artık..

bebeğine grip aşısı yaptıracak olanlar varmı arkadaşlar??Ne düşünüyosunuz??

Canım dert etme kendine sıralıyor ise bir bakmışsın yürümüş senin kuzuda:))
Canım bizim emme olayımız 10.aylıkken bitti maalesef..Evet canım kasımda aşımız var ..ondan sonrada 2 yaşına kadar aşımız yok...

6-7 adım attıysa merak etme gelir arkası..bizimde köpek dişleri çıkıyor çok sıkıntıdayız bu aralar(
Bende düşünmüyorum grip aşısını..Bizde gripten ziyada ishal durumumuz oluyor...
geçmiş olsun pişik için eczanelerde karışım halinde krem yapıyorlar tavsiye ederim 1 günde geçiyor pişiği..
Kuzum mucuxxxxxx
Günaydın Canım...Maşallah yakışıklıya ee artık zor günler seni bekliyor:))

Maşallah canım sana zor olmuştur dimi okul saatleri nasıl işten yetişebilecekmisin okul çıkışı almaya 2 çocuk gerçekten yorucu fakat çok güzel Allah isteyen herkese Anne olmayı nasip etsin inşallah

Maşallah canım sana zor olmuştur dimi okul saatleri nasıl işten yetişebilecekmisin okul çıkışı almaya 2 çocuk gerçekten yorucu fakat çok güzel Allah isteyen herkese Anne olmayı nasip etsin inşallah

Sağol canım .. Oğluşum öğlenci oğlu teyzesi sabah ablamız servisine bindiriyor akşamda alıyor sağolsun..Bende o eve geldikten 1 saat sonra evde oluyorum..En büyük zorluğumuz ders çalışma sırasında oluyor abi çalışırken kızçem kitabını almak istiyor oda yazmak istiyor bizde çareyi onada defter ve kalem almakta bulduk ama yinede gözü abisinin kitabında defterinde:)))

Senin kızına bakıcımı bakıyordu canım Benim oğlumda aynı nerede bi kağıt kalem görsün hemen eline alıp karalıyor sonrada yırtıyor çöp diyor

arkadaslar iyi akşamlar hepinize,bebişler ve sizler iyilersinizdir umarım,kısaca bahsedicek olursak kızım 16 aylık oldu,yürümüyor koşturyor adeta,sanki yetişmesi gereken bir yerler var sıpanın,tabi ev kazalrının ardı arkası gelmiyor,en son kafasını morarttı,çalışmaya başladım ben eylulde,öğretmenim şimdi de anneannesi bakıyor,çok da alıştılar birbirlerine,ama ailevi düzelmicek bir durumdan ötürü annem memlekete donmek zorunda,önümüzde 1 ayımız var,sonrasında annem yok,bakıcı arıyorum,aslında bi tane de bulduk gibi,şimdi size danışmak istediklerim var,yardımcı olursanız çok sevinicem,bakıcı da nelere dikkat etmeliyim,neyinden ne anlarım,ücret nasıl olucak,sizler ne odüyorsunuz,bu arada ben 3 de evde oluyorum,izmirdeyim bu arada,eve güvenlik kamerasına filan gerek var mı ki,yani ne bileyim çok endişeliyim,allah esirgesin bebişlerimizi demekten başka bir şey gelmiyor bazen elimizden,çalışan anne olmak çok zormuş ya,annem bakarken bile aklımın yarısı evde kalıyordu,şimdi tamamıyla kalıcak sanki,offf offff

bende öğretmenim ben geçen sene eylülde başladım oğlum henüz 3,5 aylıktı ilk zamanlar kameraları falan taktık ama sadece ilk gün bakabildim sonra bakmamaya karar verdim kameradan izledikçe dahada geriliyor insan. işe başlamadan önce herşeyi konuşmalısınız, sonradan çıkan şeyler yüzünden anlaşmazlık yaşanabiliyor.
mesela:
giriş çıkış saatleri,
haftasonu ya da bazı özel günlerde falan akşam çağıracakmısınız,
evde ondan beklediğiniz işler,
çocuğa nasıl davranması gerektiği (bu konuda ben benden yaşça büyük birine laf anlatamayacığımı düşündüm, kendileride çocuk büyüttüğü için kendi bildiği gibi hareket etmesinden korktum bu yüzden genç bir kız var bakıcımız saolsun)
kurallarınızıda baştan daha samimi olmadan söylemekte yarar var çünkü biraz tanışıp samimileştikten sonra uyarıda bulunmak zor oluyor.
siz eve döndükten sonra 1-2 saat bejlemesini isteyebilirsiniz akşama yemek vs işlerinizi halletmek için.

Gerçekten çok zor canım Allah korusun öncelikle bebeklerimizi sana tavsiyem eğer mümkünse tanıdığın kişilerden (kayınvalide-komşu-akraba v.b)rica et bebeğine bakmaları için çalıştığım iş yerimde arkadaşların çoğu evlerine kamera yerleştirmiş bakıcı geldiğinde dahi çevrende güvendiğin birisi varsa 1-2 hafta onlarla birlikte kalsın gözlemlesin çocuğa davranışlarını ilgisini

Senin kızına bakıcımı bakıyordu canım Benim oğlumda aynı nerede bi kağıt kalem görsün hemen eline alıp karalıyor sonrada yırtıyor çöp diyor
Evet canım ablamız var o bakıyor .. desene Mayıs kuzuları yazar çizer olacaklar...

Selam; Benimde kızçeme ablamız(bakıcımız ) bakıyor yaklaşık 1 senedir.Ben kamera koymadım öncesinden ablamızı az çok tanıyorduk..ondan dolayı gerek duymadım..Saat konuları kesin konuş öncelikle geç gelme durumlarında seni idare etmesi gerektiğini söyle sen üç dersin ama gecikirsin sonra laf etmesin..Bebeğinin uyku saatlerini yemek saatlerini yaz ..Annen gitmeden 1 hafta önce gelsin bence hem annende görmüş olur hemde çocuğun nasıl bir düzende olduğunu görür..Ücret konusunu bence çevrendeki insanlara sor bu durumlar muhit muhit değişir..Umarım gönlüne göre birini bulursun..Biz çok memnunuz umarım seninde öyle olur..

merhaba ferdaçetin.Tvde bunla ilgili bi program izledim..Anne olması ve en önemlisi güleryüzlü olmasıymış.Çünkü bebekler çok fazla mimik okurlarmış..Birde anneniz varken bulup çalıştırınki çocuğunuz tanımadığı biriyle bir anda yalnız kalmasın..En değerli varlıklarımız bebeklerimiz..Emanet etmek zor olacaktır..Allah iyilerle karşılaştırsın..

kızlar merhabalarrrr
nasılsınızzzz
bu aralar hayatın hızına yetişemiyorum sizde böylemisiniz,
akşam 7 de eve git yemekti çocuktu derken pestilim çıkmış oluyor,
hele bide gece uyanırsa bıdık ertesi gün iş hiç çekilmiyor...
onu uyuttuktan sonra evi toplamaktan helak oluyorum resmen:)
her odada ayrı şeyler....
bu aralar inanılmaz hareketli,zaten durmazdı şimdi iyice oyun bebesi oldu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…