2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
selammm ...

Corba yedırırken gırmedıgı sekıl kalmayan tek ben degılmısım meger =((((

Merhaba kızlar...
2012 mayıs annelerindenim.
6 aylık olmak üzereyiz ve 4.ayda ek gıdaya başladık.
Yemek yeme konusunda pek hevesli değiliz,sadece yoğurdu görünce kaşığı havada kapıyoruz.
Okuduğum kadarı ile bazılarınızda yeme sorunu var.Ek gıda döneminde yine bu şekilde sorun varmıydı yoksa sonradan mı oldu ?

Turuncu arkadas
Ben sana kızımla olanı anlatayım.
Ben de 4.aydan hafiften meyvelerle başladım. Ama 6.aya kadar başka bir şey vermedim. Sonra yoğurt ve sebzeleri verdim. Yoğurda bayıldı hala da öyle. Ama sebzeleri Cok sevmiyor. Yoğurdu gördü mu ayrımına varıyordu ağzını acıyordu.
Su anda yemek konusunda biz de sıkıntılıyız yani sonradan daha zorlaştı diyebilirim. Büyümeleri büyük etken. Yürüyorlar koşuyorlar. Sen gel otur yemek ye demeye çalışıyorsun. Kıpır kıpırlar. Akılları oyunda dikkatleri dağılıyor. Öyle oturup uslu uslu yemek yemeleri Cok zorlaştı. Cok fazla ısrar etmiyorum. Kızım Cok inatçı. Yemek yemekten daha da soğuycak diye korkuyorum. Bizde durum bu.

Bizimde öğünlerimiz aynı sizinki gibi fakat oğlum akşam sofrada olan yemeklerden yemiyor sadece kaşığın ucunda tadıyor gene çorba içiyor senin bebeğin yemeklerden 1 kase felan yiyormu?

çok sevdiği çorba türlerini 1 kase yer ama canı istemezse hayatta yemez , benim kızım pepee'yi çok sever onun karsısında yemek istemediği yemekleri yedirmeye çalışıyorum ama çoğu kez 1 kaseyi bitirmiyor

Merhaba arkadaslar...

Bende 2011 Mayis annesiyim.. Kizim hala konuşamıyor..
Anne, güle güle, bitti, diyor sadece.. Bazende anneanne diyor, bu kadar.. Artik sorun yapmaya başladım.. Doktorumuz daha öğrenir kafaniza takmayın diyor.. Ve almanyada yaşadığımız icin, 2 dil öğrendiği icinde zorluk cekebilir dedi dr..
Sizin cocuklariniz ne durumda??

Saygilarimla..

benimkide baba,dede, gel,git, gelcem, gibi şeyler söylüyor, anne bile demiyor hala..
bence gereksiz kafana takıyorsun...

bizim başlarda biraz daha kolaydı sevmişti ek gıdaları,
ama 6., 7. aydan sonra (4.ayda ek gıdaya başladık) daha zor oldu
ve hala zor.. yemek saatlerimiz kabus
tavsiyem hiç zorlamaman hiçbir zaman
açta olsa istemiyorsa verme yemek..
ben aç kalacak diye hep vermeye çalıştım durum bu

hoşgeldin aramıza :)

Bence kafana takma her çocuğun gelişimi farklı oluyor.Sizin birde 2 dil kullandığınızdan olabilir.Benim oğlum papağan gibi şuan ne söylesem tekrar ediyor.Derdini anlatabiliyor artık biraz daha rahatladık o yüzden

Günaydınnn kızlar :)

Ben bugün yine işteyim saat 2 de çıkıcam

Hepinizin bayramı kutlu olsun.Allah kuzucuklarımızla nice güzel bayramlar nasip etsin.

Öpüyorum hepinizi.

canım tekrar merhaba..benim oğlum çiğnemeyi bimiyo ((böyle büyük bi problemim war nasıl aşıcam (pütürlü yemiooooo
merhaba canım.bende azra nezaman alışacak diyodum şuan çok rahat yiyo..kabukları falan hala atıyo..ilk önce çorbalara pütürlü şeylerle alıştır..tel şehriye falan at mesela.küçük çabuk ezilir ve lezzetli...

herkesin kurban ve cumhuriyet bayramını kutlarım...
bizim mesai bitti
keşke hergün böyle olsa:))
evde fırsat bulamayabilirim...
salıya görüşürüzzzzz
bebişlere bayramlıklarını giydirip gezdirelim bol bol:)

handecim sanada hayırlı bayramlar bebeğinle bol gezmeler..
1-2 hafta zorlandık sonrasında kendi istemeye başladı..Birde onlarında damak tadı var ben sabah yumurtasını artık haşlama veremiyorum tavada seviyo..Deneme yanılmayla sevdiği şeyleri buldum..Yememekten zayıflama olsa rejime giren kadınlar olarak anında kilo verirdik..Bizim dr.umuz yemek konusunda 2 ay bişey yemese olmaz bi sorun diyo..Sizin kilonuz sınırdamıki kiloyu dert ediyosun??Artık bayram dönüşü cvp verirsin çıkmışsınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…