2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım yeni yürümeye başladığında böyle yapıyolar hiç zorlama bi süre sonra cesaretlenecek koşturacak,
bizimkisi artık fır dönüyor evde biz peşinde....

günaydın canım
onu yazmayı unutmuşum

slm kızlar ben en son hamileyken yazmıştım benim de dünyalar güzeli kızım oldu mayıs annesi olamadım kızım 10 gün erken geldi 28 nisan annesi oldum presesimin çok uslu bi bebekliği oldu hala da çok yaramaz sayılmaz çok akıllı her sabah bana pepenin şarkılarını söylüyor özellikle annem şarkısını tabiki sadece annem canım annem diyo :)) kızım 16 aylık ama hala 5 dişimiz var ilk dişimizide 13 aylık çıkardı hiç emeklemedi 13 aylıkken yürümeye başladı ismini ELANUR koyduk ama genel de ela diyoruz VEEEEE şu anda da 18 haftalık hamileyim nasip olursa 2013 subatta oğlum olacak

Son düzenleme:

merhaba, ne güzel özetlemişsin:)
bebişlerimiz aynı gün doğmuş...Allah bağışlasın hepimizinkini..
yeni bebişinde erkekmiş ne güzel bi kız bi erkek... Allah kucağına almayı nasip etsin inş ve tabiki kolaylıklar versin...
bebeği uslu olanlar 2.leri hemen düşünüyorlarda
benim gibi durmaksızın hareket halinde olanlar hiç yanaşmıyor sanırım

Canım,kızım 1 günde yürümüştü.Kontrollerini yaptırmışsındır;Allah korusun belinde falan bir problem yoksa dert etme.Benim bakıcım da kafaya takmıştı;yaşına geldi yürümüyor diye; evin koridorunda arkadan kollarından tutup yürütüyordu hergün.Etkisi oldu mu bilmiyorum:)14 ayını doldurunca başladı yürümeye.10 aylıkken emekledi mesela,5-6 aylıkken emekleyenler var.Her çocuk farklı gelişim gösteriyor.

Son düzenleme:

amin canım teşekkür ederim yok canım uslu olduğu için degil kızım benim mucizem 5 yıl sonra oldu okadar tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım öğrendiğimde de 8 haftalıktı :) olup olmayacagı belli olmadığı için hiç korunmadım şuan 29 yaşındayım egerki gene geç olursa zor olur diye çok istiyorduk allahım bana 2. mucizemi verdi bunu 10 haftalık öğrendim

Kontrolleri yapıldı canım bi problem yok çok şükür Dr. garantici bi bebek diyor dediğim gibi elinden birisi tutunca koşturuyor hiç emeklemedi zaten. Evet her çocuk farklı kızlar daha hızlı erkek bebeklerden

Kızını güle güle büyüt canım Oğlunuda sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende Oğlumu evliliğimin 5 yılında kucağıma aldım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize ben artık 2.düşünemiyorum oğluma vakit ayıramamaktan onun isteklerini ihtiyaçlarını yerine getirememekten korkuyorum. Çalıştığım için bakımlarıda zor oluyor sen çalışıyormusun? Kim bakıyor bebeğine? Çalışmasam belki bende düşünürdüm çünkü çok seviyorum çocukları

amin canım evet çalışıyorum ve çalışırken çoçuk bakmak çok zor oluyo uykusuzluk yorgunluk bi yana onu sabah bırakıp işe gelmek çok kötü allah nasip ederse ocak ayında çıkacam işten artık çalışmayacam şimdi annem bakıyo kızıma evlerimiz yanyana rahat oluyo ama 2. olunca çalışamam çünkü 2. side küçük olacak ve ilgisiz büyümelerini istemiyorum artık benim çalışmam evde başlayacak ne kadar zor olacağını biliyorum ama sürekli yanlarında olacağm için sorun etmiyorum bi annem kelimesi yeter bana :))

Günaydın Arkadaşlar Maddi durumun eşinin çalışmasıyla yetecekse bencede en iyisi annenin çalışmaması ne kadar anneanne-babaanne baksada hiç kimsenin kendi annesi gibi olmaz işe gelirken oğlumu bırakıp kapıdan çıkarken içim sızlıyor ama mecburen çalışmak zorundayım herşey onun geleceği için deyip kendimi avutuyorum biraz olsun

merhaba canım senin bebek anne sütü alıyomu?Bizimkide çok uyanıyo emmeyi bırakırsa sabaha kadar uyur deniyo..umudum sütten kesince uyuması..
Azrada inatla yürümüyodu yapabilmesine rağmen.Bigün komşumun kızı onların evinde elinden tuttu bi baktım yürüyo..Sonra devamı geldi.Evde tutunacağı yerleri bildiğinden yürümüyo..
Maşallah canım..İnşallah 2. bebeğinide hayırlı bi şekilde kucağına alırsınn..

Zehracım eviniz hayırlı olsun canımm...

bebeğine grip aşısı yaptıracak olanlar varmı arkadaşlar??Ne düşünüyosunuz??

Hiç aklıma gelmemişti canım fakat şimdi yaptırırsak ömür boyu aşıya bağlı kalacak kendi vücudu mikroplarla savaşamayacak yaptırmazsak da çok hasta olursa :44:en iyisi dr. görüşmek en kısa zamanda dr. gidecek arkadaşlar sorabilirmi bizim için

selam

FDilek, Zhr, tomurcuk, hande
Maşallah kuzucuklarınıza Enes gibi henüz yürümemiş olan yok galiba hepinizin yavrularına Maşallah
8 dişimiz tamam ama uçları gözüken 4 dişimiz var aynı anda çıkıcaklar galiba sıkıntımız oluyor
anne baba dede aaç(ağaç) oto (otobüs) mama, cu, söylenen bir çok kelimeyi istediği zaman eksikte telffuz etse söylediği oluyor
sizler emzirmeye devam ediyormusunuz?
grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum önümüzdeki ay yine karma aşının devamı var galiba ...

Merhaba canım...Ben emzirmeye devam ediyorum.Geceleri çok zorlanıyorum bazen kesicem diyorum ama sonra kıyamıyorum.Galiba 2 ye kadar emziricem..Ömrü boyunca alamayacağı bi nimet sonuçta.Zaten azrada çok düşkün ,diş çıkarırken geceleri uyandığında ve bişey yemediğindede işime çok yarıyo :))Bizimki emerek uyuyo onu naparım hiç bilmiyorumm....

Simgesel bizim dr.umuz öneriyo yaptırıcam.Zaten hassas bi bebeğim var bebekliğinde hastalanmasında büyüdüğünde düzelir.Bu sene deniycem faydasını görmezsem bırakırım zatenn..

Baharnaz benim kızım da daha tam yürümüyor. Gecen ilk defa kendi kendine altı yedi adım attı. Babasıyla küçük dilimizi yutacaktik heyecandan. Sonrası bir daha gelmedi. Halbuki yürütmek icin ne uğraşıyoruz. Anladım ki kendi isteyince olacak Cok da inatçı zaten. Cesaret de edemiyor pek.
Bu arada ben de hala emziriyorum.
Gecen Dr gittik. 4-5 disi birden çıkıyor dedi. Azı dişler herhalde. Onun huysuzlugu var bu aralar üzerinde gereksiz yere ağlıyor dudağını uzatıp üüüüü diyerek Cok komik oluyor.
Grip aşısını ben de merak ettim şimdi Dr a sormak da aklıma gelmedi yeni görüyorum yazılanları. Yaptırmalı mi acaba?

bebeğine grip aşısı yaptıracak olanlar varmı arkadaşlar??Ne düşünüyosunuz??

merhabalar,
canım hiç düşünmemiştim grip aşısını,dr a bi sormak gerek,
bebeklerinki ile büyüklerin ki aynı mı acaba,
ben kendimede bu zamana kadar yaptırmadımda hiç bir bilgim yok o yüzden...

bizimde azı dişleri geliyor sanırım ,
diş hepinizde grip gibi belirtiler gösteriyor mu? hafif ishal oluyor bizde

Canım benim oğlumda henüz kendi yürümüyor 5-6 adım atıp hemen bize tutunuyor. Allahın izniyle en kısa yürürler inşallah.Bizimkiside aynı herşeyi söylüyor yeni yeni 2 kelime söylemeye başladı anne al felan diyor herşey sırası gelince olacaktır. Oğlumda gece hiç uyumuyor sanırım dişler huzursuz yapıyor çocukları gözümüzün önünde büyüyüp gidiyorlar ya bir yandanda hiç büyümese diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…