Günaydın arkadaşlar benim oğlum 4 diş çıkarttı başkada çıkartmadı bizim önümüzde daha çok huzursuz günler var desenize:44: Bebekleriniz kendileri yürüyormu oğlum elinden tutan olunca koşturuyor ellerini bırakınca korkup oturuyor koltuk kenarlarında yürüyor nasıl alıştıracağım kendi kendine yürümeyi?????
Bizimkiside tam denk getiremesede yapıyor birşeyler abisi ile :)) denk getirince çok mutlu oluyor:))
Canım kızçemde anlattığın gibiydi 1 ay öncesine kadar diyordum zaten bu kız kışa doğru yürüyecek diye ..Kuzenlerimizin çocukları geldi hep birlikte bahçede top oynarken bizimkide top ve çocuk hevesine ilk adımlarını attı ve devamı geldi..
Sevdiği birşeyleri göster almaya çalışsın yada park gibi çocukların bol olduğu ortamlara götür ..
Günaydın..
slm kızlar ben en son hamileyken yazmıştım benim de dünyalar güzeli kızım oldu mayıs annesi olamadım kızım 10 gün erken geldi 28 nisan annesi oldum presesimin çok uslu bi bebekliği oldu hala da çok yaramaz sayılmaz çok akıllı her sabah bana pepenin şarkılarını söylüyor özellikle annem şarkısını tabiki sadece annem canım annem diyo :)) kızım 16 aylık ama hala 5 dişimiz var ilk dişimizide 13 aylık çıkardı hiç emeklemedi 13 aylıkken yürümeye başladı ismini ELANUR koyduk ama genel de ela diyoruz VEEEEE şu anda da 18 haftalık hamileyim nasip olursa 2013 subatta oğlum olacak
Günaydın arkadaşlar benim oğlum 4 diş çıkarttı başkada çıkartmadı bizim önümüzde daha çok huzursuz günler var desenize:44: Bebekleriniz kendileri yürüyormu oğlum elinden tutan olunca koşturuyor ellerini bırakınca korkup oturuyor koltuk kenarlarında yürüyor nasıl alıştıracağım kendi kendine yürümeyi?????
merhaba, ne güzel özetlemişsin:)
bebişlerimiz aynı gün doğmuş...Allah bağışlasın hepimizinkini..
yeni bebişinde erkekmiş ne güzel bi kız bi erkek... Allah kucağına almayı nasip etsin inş ve tabiki kolaylıklar versin...
bebeği uslu olanlar 2.leri hemen düşünüyorlarda
benim gibi durmaksızın hareket halinde olanlar hiç yanaşmıyor sanırım
Canım,kızım 1 günde yürümüştü.Kontrollerini yaptırmışsındır;Allah korusun belinde falan bir problem yoksa dert etme.Benim bakıcım da kafaya takmıştı;yaşına geldi yürümüyor diye; evin koridorunda arkadan kollarından tutup yürütüyordu hergün.Etkisi oldu mu bilmiyorum:)14 ayını doldurunca başladı yürümeye.10 aylıkken emekledi mesela,5-6 aylıkken emekleyenler var.Her çocuk farklı gelişim gösteriyor.
amin canım teşekkür ederim yok canım uslu olduğu için degil kızım benim mucizem 5 yıl sonra oldu okadar tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım öğrendiğimde de 8 haftalıktı :) olup olmayacagı belli olmadığı için hiç korunmadım şuan 29 yaşındayım egerki gene geç olursa zor olur diye çok istiyorduk allahım bana 2. mucizemi verdi bunu 10 haftalık öğrendim
Kızını güle güle büyüt canım Oğlunuda sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende Oğlumu evliliğimin 5 yılında kucağıma aldım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize ben artık 2.düşünemiyorum oğluma vakit ayıramamaktan onun isteklerini ihtiyaçlarını yerine getirememekten korkuyorum. Çalıştığım için bakımlarıda zor oluyor sen çalışıyormusun? Kim bakıyor bebeğine? Çalışmasam belki bende düşünürdüm çünkü çok seviyorum çocukları
amin canım evet çalışıyorum ve çalışırken çoçuk bakmak çok zor oluyo uykusuzluk yorgunluk bi yana onu sabah bırakıp işe gelmek çok kötü allah nasip ederse ocak ayında çıkacam işten artık çalışmayacam şimdi annem bakıyo kızıma evlerimiz yanyana rahat oluyo ama 2. olunca çalışamam çünkü 2. side küçük olacak ve ilgisiz büyümelerini istemiyorum artık benim çalışmam evde başlayacak ne kadar zor olacağını biliyorum ama sürekli yanlarında olacağm için sorun etmiyorum bi annem kelimesi yeter bana :))
merhaba canım senin bebek anne sütü alıyomu?Bizimkide çok uyanıyo emmeyi bırakırsa sabaha kadar uyur deniyo..umudum sütten kesince uyuması..günaydın herkese. umarım bebişler de sizler de iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. tek derdim geceler. oğlum çok sık uyanıyor ve çok ağlıyor. bir sıkıntısı olsa gündüz de olur ama gündüzleri melek gibi sıpa. sabah onu bırakıp gidiyorum ya ona mı tepki gösteriyor acaba. bu arada çok güzel cıs ve pis diyor oğlum bayılıyorum. sıcak şeylerden cıs cıs diyerek kaçıyor ahh şimdiden çok özledim.
somebody arkadaşım başın sağolsun zor bir durum gerçekten ama konuşarak iki tarafı da üzüp yıpratmayacak bir çözüm bulursunuz inşallah.
Azrada inatla yürümüyodu yapabilmesine rağmen.Bigün komşumun kızı onların evinde elinden tuttu bi baktım yürüyo..Sonra devamı geldi.Evde tutunacağı yerleri bildiğinden yürümüyo..Günaydın arkadaşlar benim oğlum 4 diş çıkarttı başkada çıkartmadı bizim önümüzde daha çok huzursuz günler var desenize:44: Bebekleriniz kendileri yürüyormu oğlum elinden tutan olunca koşturuyor ellerini bırakınca korkup oturuyor koltuk kenarlarında yürüyor nasıl alıştıracağım kendi kendine yürümeyi?????
Maşallah canım..İnşallah 2. bebeğinide hayırlı bi şekilde kucağına alırsınn..slm kızlar ben en son hamileyken yazmıştım benim de dünyalar güzeli kızım oldu mayıs annesi olamadım kızım 10 gün erken geldi 28 nisan annesi oldum presesimin çok uslu bi bebekliği oldu hala da çok yaramaz sayılmaz çok akıllı her sabah bana pepenin şarkılarını söylüyor özellikle annem şarkısını tabiki sadece annem canım annem diyo :)) kızım 16 aylık ama hala 5 dişimiz var ilk dişimizide 13 aylık çıkardı hiç emeklemedi 13 aylıkken yürümeye başladı ismini ELANUR koyduk ama genel de ela diyoruz VEEEEE şu anda da 18 haftalık hamileyim nasip olursa 2013 subatta oğlum olacak
Maşallah canım..İnşallah 2. bebeğinide hayırlı bi şekilde kucağına alırsınn..
bebeğine grip aşısı yaptıracak olanlar varmı arkadaşlar??Ne düşünüyosunuz??
selam
FDilek, Zhr, tomurcuk, hande
Maşallah kuzucuklarınıza Enes gibi henüz yürümemiş olan yok galiba hepinizin yavrularına Maşallah
8 dişimiz tamam ama uçları gözüken 4 dişimiz var aynı anda çıkıcaklar galiba sıkıntımız oluyor
anne baba dede aaç(ağaç) oto (otobüs) mama, cu, söylenen bir çok kelimeyi istediği zaman eksikte telffuz etse söylediği oluyor
sizler emzirmeye devam ediyormusunuz?
grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum önümüzdeki ay yine karma aşının devamı var galiba ...
bebeğine grip aşısı yaptıracak olanlar varmı arkadaşlar??Ne düşünüyosunuz??
selam
FDilek, Zhr, tomurcuk, hande
Maşallah kuzucuklarınıza Enes gibi henüz yürümemiş olan yok galiba hepinizin yavrularına Maşallah
8 dişimiz tamam ama uçları gözüken 4 dişimiz var aynı anda çıkıcaklar galiba sıkıntımız oluyor
anne baba dede aaç(ağaç) oto (otobüs) mama, cu, söylenen bir çok kelimeyi istediği zaman eksikte telffuz etse söylediği oluyor
sizler emzirmeye devam ediyormusunuz?
grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum önümüzdeki ay yine karma aşının devamı var galiba ...