2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar;

Mert de günde 2 kere uyuyor akşamda en geç 21.30 da uyuyor.Karıştırma işi bizde de felaket heryeri karıştırıyor.Birde bazen çöpe atıyor geçenler de tırnak makasını arıyordum bi baktım çöpe atmış sıpam.Bizde birde atma,kırma ve ısırma huyları var malesef.Çok fenayız bu aralar.
baharnaz hoşgeldin cnm
Tomurcuk yerim ben o gelinimin çay takımlarını :)

bizimkide çöpçü ya altını değiştiriyorum hemen kendisi alıyor bezini gidip çöpe atıyor..
geçen gün ayakkabıısının tekinide klozete atmış hay allahım:)))

merhaba kızlar;

Mert de günde 2 kere uyuyor akşamda en geç 21.30 da uyuyor.Karıştırma işi bizde de felaket heryeri karıştırıyor.Birde bazen çöpe atıyor geçenler de tırnak makasını arıyordum bi baktım çöpe atmış sıpam.Bizde birde atma,kırma ve ısırma huyları var malesef.Çok fenayız bu aralar.
baharnaz hoşgeldin cnm
Tomurcuk yerim ben o gelinimin çay takımlarını :)

Gelinde kızım size elleri ile çay yapsın kayınvalidesi:))

günaydın arkadaşlarrrr.
baharnaz hoşgeldin canımm..enesi öp yerimeee..

tomurcuk kız çocuğu oldu nasıl belli oluyo :))mutfak setimiz var bizimde..biz gittik telefon aldık harfler sayılar müzikler falan çalıyo,hoşunada gittii.

Bu çöpe atma olayı azradada var.bezini alıp atıyo,yerde kağıtlar çöpler varsa atıyo ama bende korkuyorum bigün işe yarayan bişeyi atacak:))

zehra merti ısırarak seven varmı..Bende bazen azrayı ısırmak istiyorum ama duruyorum.Annemler öyle seviyodu engelledim.Komşumun kızı herkesi ısırıyodu annesi çok zorlanmıştı..Bi yolunu bulup unutturursun inşallah.Atma işi bizdede var ..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrrr.
baharnaz hoşgeldin canımm..enesi öp yerimeee..

tomurcuk kız çocuğu oldu nasıl belli oluyo :))mutfak setimiz var bizimde..biz gittik telefon aldık harfler sayılar müzikler falan çalıyo,hoşunada gittii.

Bu çöpe atma olayı azradada var.bezini alıp atıyo,yerde kağıtlar çöpler varsa atıyo ama bende korkuyorum bigün işe yarayan bişeyi atacak:))

zehra merti ısırarak seven varmı..Bende bazen azrayı ısırmak istiyorum ama duruyorum.Annemler öyle seviyodu engelledim.Komşumun kızı herkesi ısırıyodu annesi çok zorlanmıştı..Bi yolunu bulup unutturursun inşallah.Atma işi bizdede var ..

Günaydın Canım..
Güle güle kullansın yeni oyuncağını azracım :)) hee aynen teyzesi çok seviyor bardaklar kaşıklar ile oynamayı laf aramızda benim bile hoşuma gidiyor birlikte oynamak arabalar kamyonlardan sonra çok zevkli geldi:KK1::KK1:

Dün kızçem çok zor uyudu bir sıkıntısıda yoktu normalde kendi kendine uyurdu sallamama rağmen 2 saat direndi umarım diş sıkıntısı değildir gerçi aradım keyfi yerindeymiş ama

merhabalar kızlar,sizler ve bebişler iyidir umarım....
kuzumu çok özledim yaa..işteyken bazen böle bişey çöküyo içime... öle kalıyo....
:KK43:

Günaydın Canım..
Güle güle kullansın yeni oyuncağını azracım :)) hee aynen teyzesi çok seviyor bardaklar kaşıklar ile oynamayı laf aramızda benim bile hoşuma gidiyor birlikte oynamak arabalar kamyonlardan sonra çok zevkli geldi:KK1::KK1:

Dün kızçem çok zor uyudu bir sıkıntısıda yoktu normalde kendi kendine uyurdu sallamama rağmen 2 saat direndi umarım diş sıkıntısı değildir gerçi aradım keyfi yerindeymiş ama
:))Otuncakları ilk bizim denemem,z lazım zaten :))Bazen eşimle bi dalıyoruz bakıyoruz azra bizi izliyo :)))
Ben 2. çocuğu ancak dişleriyle doğarsa kabul edicem :)) bizim dişler çok zor çıkıyo ya:KK43:( 3 gün ateş yaptı azı dişleri ..bu dişler ne zaman bitcek tomurcuk yaaa :S:S:S:S

kuzumu çok özledim yaa..işteyken bazen böle bişey çöküyo içime... öle kalıyo....

Evet canım gün içinde bazen benimde öyle oluyor kokusu burnumda tütüyor:KK43:
kızlaaarrr burnumun direği sızladı okurken :KK43:(

günaydın herkese. umarım bebişler de sizler de iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. tek derdim geceler. oğlum çok sık uyanıyor ve çok ağlıyor. bir sıkıntısı olsa gündüz de olur ama gündüzleri melek gibi sıpa. sabah onu bırakıp gidiyorum ya ona mı tepki gösteriyor acaba. bu arada çok güzel cıs ve pis diyor oğlum bayılıyorum. sıcak şeylerden cıs cıs diyerek kaçıyor ahh şimdiden çok özledim.

somebody arkadaşım başın sağolsun zor bir durum gerçekten ama konuşarak iki tarafı da üzüp yıpratmayacak bir çözüm bulursunuz inşallah.

günaydın kızlar

Tomurcuk82 ev işi yarın hallolacak inş.yarın tapuya gidicez.Seni arayacaktım bir türlü fırsat bulamadım.

Fdilek biz ısırarak sevmiyoruz hiç ama dişleri daha yeni çıktı ya sanırım ondan yapıyor.Bende anlam veremiyorum daha 7 tane dişimiz var bizim.

Hande sabah sabah çok güldüm oğluşuna bende o yüzden klozeti ve banyonun kapısını kapalı tutuyorum.Alem bu sıpalar ya :)

:KK43: maalesef canım çalışan anne olmanın zorlukları ama zaman geçtikçe insan alışıyor çocukta alışıyor inan ..ama yinede zor işte ..bu sabah duru arkamdan öyle baktıkı içim gittii:KK43:(( imkanlar imkanlar...

:))Otuncakları ilk bizim denemem,z lazım zaten :))Bazen eşimle bi dalıyoruz bakıyoruz azra bizi izliyo :)))
Ben 2. çocuğu ancak dişleriyle doğarsa kabul edicem :)) bizim dişler çok zor çıkıyo ya:KK43:( 3 gün ateş yaptı azı dişleri ..bu dişler ne zaman bitcek tomurcuk yaaa :S:S:S:S

kızlaaarrr burnumun direği sızladı okurken :KK43:(
Hee bunu Berke küçükken anneme bende söylemiştim iyi hatırlıyorum :))) hep diyorum zaten bebekte en zor dönem diş..herşeyleri değişiyor yemek uyku bütün sistem altüst oluyor maalesef:KK43:( 2 yaşına kadar devam ediyor bu süreç maalesef:KK43:( birde şöyle bir durum var 7 yaşından sonra bu dişlerin dökülme dönemi zahmetsiz ve acısz:)) bizim evde biri dış çıkarırken diğeride pıt pıt dökülüyor:))

günaydın herkese. umarım bebişler de sizler de iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. tek derdim geceler. oğlum çok sık uyanıyor ve çok ağlıyor. bir sıkıntısı olsa gündüz de olur ama gündüzleri melek gibi sıpa. sabah onu bırakıp gidiyorum ya ona mı tepki gösteriyor acaba. bu arada çok güzel cıs ve pis diyor oğlum bayılıyorum. sıcak şeylerden cıs cıs diyerek kaçıyor ahh şimdiden çok özledim.

somebody arkadaşım başın sağolsun zor bir durum gerçekten ama konuşarak iki tarafı da üzüp yıpratmayacak bir çözüm bulursunuz inşallah.
Günaydın :)) Canım bizde eğer karnı tam tok değilse ve dış çıkarma döneminde ise sık sık uyanyoruz ..Aferim ona öğrendi demek kendine zarar verecek şeyleri :)

günaydın kızlar

Tomurcuk82 ev işi yarın hallolacak inş.yarın tapuya gidicez.Seni arayacaktım bir türlü fırsat bulamadım.

Fdilek biz ısırarak sevmiyoruz hiç ama dişleri daha yeni çıktı ya sanırım ondan yapıyor.Bende anlam veremiyorum daha 7 tane dişimiz var bizim.

Hande sabah sabah çok güldüm oğluşuna bende o yüzden klozeti ve banyonun kapısını kapalı tutuyorum.Alem bu sıpalar ya :)
Canım çok sevindim gözünüz aydın güle güle oturun inşallah:))

günaydın kızlar

zhr hayırlı olsun canım güle güle huzurlu mutlu oturun inşallah....
bizim dişlerde 8 de takıldı kaldı yok yeni bi diş kaç aydır...

Bizimde 12 adet oldu dişlerimiz sanırım köpek dişleride zorluyor :KK43: nasıl damak yerleri kabarıkmı?

canım hiç ağzını açıp baktırmıyor,ama kabarma var gibi,
sabah tahta kaşığı almış onu ısırıyordu
sanırım yine bir diş çıkarma sürecinin eşiğindeyiz...

canım hiç ağzını açıp baktırmıyor,ama kabarma var gibi,
sabah tahta kaşığı almış onu ısırıyordu
sanırım yine bir diş çıkarma sürecinin eşiğindeyiz...

Duru'da öyleydi bir ara hiç bakamıyorduk ağzına kaç diş var diye sanırım dokunacağız canı yanacak diye korkudan açmıyorlar:KK43:( oyun yaparak bakıyorum ben işte ben ağzımı açıyorum aaa diye oda oyun sanıp açıyordu:))
Hem mevsim geçişi hemde dişler fena zorluyacak kuzuları:KK43:

benimkinin 5. dişi yeni çıkıyor :) ben de eşime diyorum damak diş yaptıralım bu çocuğa diye.. hem damak sertleştikçe acısı artıyor, bize de kök söktürüyor....ayrıca artık çocuklar yap boz oynayabilmeli gibi birşeyler okumuştum, sizinkiler becerebiliyor mu? benimkinin çok becerdiğini düşünmüyorum da

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar benim oğlum 4 diş çıkarttı başkada çıkartmadı bizim önümüzde daha çok huzursuz günler var desenize:44: Bebekleriniz kendileri yürüyormu oğlum elinden tutan olunca koşturuyor ellerini bırakınca korkup oturuyor koltuk kenarlarında yürüyor nasıl alıştıracağım kendi kendine yürümeyi?????

benimkinin 5. dişi yeni çıkıyor :) ben de eşime diyorum damak diş yaptıralım bu çocuğa diye.. hem damak sertleştikçe acısı artıyor, bize de kök söktürüyor....ayrıca artık çocuklar yap boz oynayabilmeli gibi birşeyler okumuştum, sizinkiler becerebiliyor mu? benimkinin çok becerdiğini düşünmüyorum da

ben ahşap olanlardan aldım canım çok seviyor,
doğru yerleri bulamıyor tabii ama rastgele yerleştirmeye çalışıyor,
gösterince doğru yere yerleştiriyor, öle işte...

Bizimkiside tam denk getiremesede yapıyor birşeyler abisi ile :)) denk getirince çok mutlu oluyor:))

Günaydın arkadaşlar benim oğlum 4 diş çıkarttı başkada çıkartmadı bizim önümüzde daha çok huzursuz günler var desenize:44: Bebekleriniz kendileri yürüyormu oğlum elinden tutan olunca koşturuyor ellerini bırakınca korkup oturuyor koltuk kenarlarında yürüyor nasıl alıştıracağım kendi kendine yürümeyi?????
Canım kızçemde anlattığın gibiydi 1 ay öncesine kadar diyordum zaten bu kız kışa doğru yürüyecek diye ..Kuzenlerimizin çocukları geldi hep birlikte bahçede top oynarken bizimkide top ve çocuk hevesine ilk adımlarını attı ve devamı geldi..
Sevdiği birşeyleri göster almaya çalışsın yada park gibi çocukların bol olduğu ortamlara götür ..
ben ahşap olanlardan aldım canım çok seviyor,
doğru yerleri bulamıyor tabii ama rastgele yerleştirmeye çalışıyor,
gösterince doğru yere yerleştiriyor, öle işte...
Günaydın..

X