2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

uyku görevini babaya verebilirsiniz..kızımın çok uykusu varsa babası alıyo kucağına ve uyuyo..çoğunlukla memede uyuyo bizimkisi..2 gecedir saat başı uyanıyo çok zorlanıyorummm..
Simgesel iyi tatiller canımm

Kızlar oğlum bronşiyolit oldu geçen haftadan beri dr la uğraşıyoruz....en son eve nebülatör almak zorunda kaldım...6 saatte bir ilaç veriyoruz buhar yoluyla..:)))çokk zor öksürürken sanki içi dışına çıkıyıor yavrumun....biraz polenler tıkamış biraz üşütme.....
ben de hasta oldum öksürürken her tarafım ağrıyor......

Canım ya bu bisikleti çok beğendim..Eşimde fiyatı ucuz olunca kalitesi nasıl diye kafamı karıştırdı ..Plastiği sağlammı hemen kırılacak gibimi??Seninn referansını bekliyorum almak için:)))
Dilekcim şöyle söliim;fiyat uygun,müzikli,tenteli,tutma sapı ayarlanıyor,önünde düşmesini engelleyen bar var ve devrim'in hevesi geçene kadar kırılmaz gibi geliyor bana....face de 1 arkadaş daha almıştı kızına pembesini o da memnundu...beklentilerini karşılayacaksa alabilirsin...hem sonra normal bisiklet oluyo..
Günaydın Arkadaşlar nerdesiniz 2011 mayıs anneleriEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
burdayızzzzzzzzzzzz..
Günaydın....
Bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz.... Ben uzunca bir müddet uyutmayla ilgili sorun yaşamadım yatağına yatırırdım...müzik açardım uyurdu...
ama emeklemeye başlayıp ayağa kalkmaya başladğından beri mümkün değil... artık yan yana birlikte yatıp uyutuyorum... uzun süredir de böyle... uykuya dalınca yatağına yatırıyorum ve kendi uyuyor... ama dün akşam uyandıktan sonra bir daha uyumadı... gözlerini açıp bakıyor ben başucundaysam tekrar gözlerini yumuyor ama ben odadan çıkınca kalkıp ağlamaya başlıyor....
acaba birlikte yatmaya mı alıştı yoksa bu bir gecelik bir sıkıntının sonucu mu? ne dersiniz...
bebşim omzumda uyuyo.....bence sıkıntısı vardır canım....ne zaman öyle olsak ya diş çıkardı ya da hasta oldu sonrasında...
Arkadaşlar Pazartesi günü 2 haftalığına izine çıkıyorum oğlumla doya doya vakit geçireceğim:emir_bebek:Foruma giremem artık bu süreçte kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakınEn Büyük KK

ohhhhhhh ne güzel:)

kızlar bebişlere doğum günü yapmışsınızdır eminim hiçkimse foto koymamış bişeyler paylaşsanızda bizlerede fikir olsa..

mrb arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır bakamıyorum... özay hastalandı faranjit şimdi daha iyi sadece öksürüğü kaldı şimdide ben hastalandım:KK43:(havalar artık düzelsin...

Kızlar oğlum bronşiyolit oldu geçen haftadan beri dr la uğraşıyoruz....en son eve nebülatör almak zorunda kaldım...6 saatte bir ilaç veriyoruz buhar yoluyla..:)))çokk zor öksürürken sanki içi dışına çıkıyıor yavrumun....biraz polenler tıkamış biraz üşütme.....
ben de hasta oldum öksürürken her tarafım ağrıyor......

Dilekcim şöyle söliim;fiyat uygun,müzikli,tenteli,tutma sapı ayarlanıyor,önünde düşmesini engelleyen bar var ve devrim'in hevesi geçene kadar kırılmaz gibi geliyor bana....face de 1 arkadaş daha almıştı kızına pembesini o da memnundu...beklentilerini karşılayacaksa alabilirsin...hem sonra normal bisiklet oluyo..

burdayızzzzzzzzzzzz..

bebşim omzumda uyuyo.....bence sıkıntısı vardır canım....ne zaman öyle olsak ya diş çıkardı ya da hasta oldu sonrasında...

ohhhhhhh ne güzel:)

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

uyku görevini babaya verebilirsiniz..kızımın çok uykusu varsa babası alıyo kucağına ve uyuyo..çoğunlukla memede uyuyo bizimkisi..2 gecedir saat başı uyanıyo çok zorlanıyorummm..
Simgesel iyi tatiller canımm

keşke benim oğlumda babayla uyusa ama benle uyuyacak yanına yatıcam ve yüzümle oynaya oynaya uyuyacak

günaydın kızlar. hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. biz beşiğinde sallayarak uyutuyoruz oğlumu. eğer çok uykusu varsa kendi kendine uyuyor ama çoğunlukla sallıyoruz. yazın iki ay tatilde beşiğini götürmeyeceğim. kendi kendine uyumaya alışır tamamen umarım.
biskleti ben de çok beğendim. yazın dedeciğine aldırayım diyorum sorup duruyor bisiklet alayım mı diye:)

Arkadaşlar uzun bisüre aranızda olmayacağım.Memlekete gidiyorum..Bütün kuzuları ve sizleri öpüyorum..Fırsat bulursam girmeye çalışırım...Biz erken başlattık tatili:))

Günaydın anneler
Fena hasta oldum yaa. Boğazım çok ağrıyor. Bugün Dr gidicem. Emziriyorum da. İnşallah kızım hasta olmaz.o kadar da kendime dikkat ederim nerden kaptım bilmiyorum.:KK43:(

Fdilek48 iyi tatiller sana ve Azra'ya. Biz de sizi öpüyoruz. darısı bizlere inşallah.
Somebody29 sana da çok geçmiş olsun canım. iyileşene kadar çok öpmemeye sarılmamaya çalış. için rahat olsun onlar bizden daha dayanıklılar.

Günaydın kızlar;

Topiğe kimseler uğramaz oldu hergün girip bakıyorum kimse bişey paylaşmadığı için bişey yazmadan çıkıyorum.

Simgesel izne çıkmışsın ne güzel oğluşunla bol bol vakit geçireceksin.

Fdilek kuzum sanada iyi tatiller.

Arkadaşlar uzun bisüre aranızda olmayacağım.Memlekete gidiyorum..Bütün kuzuları ve sizleri öpüyorum..Fırsat bulursam girmeye çalışırım...Biz erken başlattık tatili:))
İYİ TATİLLER:)))))
Günaydın anneler
Fena hasta oldum yaa. Boğazım çok ağrıyor. Bugün Dr gidicem. Emziriyorum da. İnşallah kızım hasta olmaz.o kadar da kendime dikkat ederim nerden kaptım bilmiyorum.:KK43:(
GEÇMİŞ OLSUN BEN 10 GÜNDE İYİLEŞTİM..MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM AMA:KK43:(
uzun bir aradan sonra herkese merhabaa
HOŞGELDİNNN.........
Neden bu kadar boş bu topik yaaa.. kızlar nerelerdesiniz?
sene sonu okul yoğun ......bir de seminer çıkardılar idareciler için...4+4+4 anlatıyorlar...:KK43:(((((
Günaydın kızlar;

Topiğe kimseler uğramaz oldu hergün girip bakıyorum kimse bişey paylaşmadığı için bişey yazmadan çıkıyorum.

Simgesel izne çıkmışsın ne güzel oğluşunla bol bol vakit geçireceksin.

Fdilek kuzum sanada iyi tatiller.
iyi haftalar
herkese iyi haftalar

iyi haftalar...

herkese iyi haftalar...
bende ara ara girip bakıyorum kimseler yazmadığı için bende yazmıyorum ama anladım ki hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz...
o yüzden bundan sonra her girdiğimizde bir iki satır birşeyler yazalım bence... hiç olmadı hal hatır sorarız :KK66:

İYİ TATİLLER:)))))

GEÇMİŞ OLSUN BEN 10 GÜNDE İYİLEŞTİM..MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM AMA:KK43:(

HOŞGELDİNNN.........

sene sonu okul yoğun ......bir de seminer çıkardılar idareciler için...4+4+4 anlatıyorlar...:KK43:(((((

iyi haftalar

iyi haftalar...
ah ah sorma o semineri ben ne yapıcam bilmiyorum. 4+4+4 en çok beni vurdu:KK43:((
herkese iyi haftalar...
bende ara ara girip bakıyorum kimseler yazmadığı için bende yazmıyorum ama anladım ki hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz...
o yüzden bundan sonra her girdiğimizde bir iki satır birşeyler yazalım bence... hiç olmadı hal hatır sorarız :KK66:

katılıyorum sana canım. bir selam yazalım o da yeter.

Merhaba herkese
Hastayim demiştim çok şükür 2 günde gecti.nasıl oldu ben de anlamadım ama normalde benim boğaz ağrım bu kadar çabuk gecmezdi.Dr a gittim.bir antibiyotik bir de sprey verdi.artık hangisi etkili oldu bilmiyorum ama çok iyi oldu. Çünkü cocuk varken hasta olmak çok zormuş ya.basımı kaldırcak halim yoktu ama kızım kıpır kıpır gezer mama ister altı değişmek ister e haliyle.çok zormuş hasta hasta bunları yapmak.iyice anladım saglıgın kıymetini valla. Siz de dikkat edin kendinize!
Kızım bu aralar iyice bi sevimli oldu.sürekli de dışarı çıkmak istiyor.kapıyı filan açtığımızda taa icerdeyse bile kapı açma sesini duyup çığlık ata ata geliyor sevinçten.
Tek olayımız daha yürümüyor.tembel diycem o da değil.o kadar hareketli ki inanılmaz.yerinde duramıyor. Bir yere tutunup ayağa da kalkıyor. Hatta sıralamaya da başladı. Ama sanırım daha yürümesine çok var. Çünkü kendi ayakta daha dengede duramıyor. İnsan sabirsizlaniyor ne zaman yürüycek diye. Bi de insanların daha yürümüyor mu? Sorularından nefret ediyorum. Hayır deyince de, neyyyse yürür yürür. Bu ne ya? Herkes amma bilmiş ve meraklı.
Bizden bugunluk bu kadar. İyi geceler herkese!

X