2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yabancı bakıcı hiç aklıma gelmemişti...ücretlerle ilgili bilgi verebilirmisin acaba? ben de bakıcı arayışındayım da

Slmr birkacgundur giremedim cevabım geç olduysa kusura bakma, benim şimdi ki bakıcım Türkmen onlar 600 700 USD civarı alıyorlar yatılı kalıp tüm evin ısını yapıyorlar,ancak seyahat etme sorunları oluyor, ben uluslar arası bir is yapıyorum normalde çok seyahatim oluyor, süt izniyle ilk bir sene seyahatleri dondurdum ama yakında başlıyacak, o yüzden filipini bakıyorum hemde ingilizceyi de bu sekilde kızıma alıştırırım diye düşünüyorum. Bakalım kısmet. Herkese iyi geceler

baharnasılsın bayadır görüşemedik . ellerin nasıl daha iyimi ..
ufaklığı öpüyorum

selam canım :) nerelerdesin epeydir yoktun

Elhamd iyiyim.
sağ bileğim geçti solunda geçmesini bekliyorum :) demekki Enes yaşına girince sıkıntılar geçicek diyorum
senin süslü napıyor? Dişleri çıktımı? İştahı nasıl? Yürüyormu?
sevgiler

Hepinize iyi günler Arkadaşlar Nevra Hoşgeldin bünü bırakmayın nasılsın? bebeğin nasıl?

bilgilendirme için teşekkürler...

Sevgili mayıs anneleri nerelerdesiniz. günlerdir doğru düzgün giden gelen yok. Bebişler çok mu yoruyor sizi. Allah hepimize kolaylık versin bebişlerimize sağlık huzur versin.

Sevgili mayıs anneleri nerelerdesiniz. günlerdir doğru düzgün giden gelen yok. Bebişler çok mu yoruyor sizi. Allah hepimize kolaylık versin bebişlerimize sağlık huzur versin.

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı cumalar hepinize yaşasın bugün son gün hafta tatili bebeklerimizle daha çok vakit geçirme fırsatı

Canlarım benim nasılsınız... hayırlı cumalar herkese...
BAHARNAZ senin yazını gördüm özlemişi... nasılsın iyimisin ufaklık nasıl....
FDİLEK tatilde sanırım... öpüyorum hepinizi...

Herkese iyi haftasonları Bişy sorup çıkacağım kızlar;işyerimdeyim de.Bizim prenses çok sinirli bu aralar.Resmen sinirden kızarıp bozarıyor,herşeyi saçıyor etrafa.Altını değiştirirken beni tekmeliyor.Şımarıklıktan mı; yoksa diş çıkardığından mı anlam veremiyorum.Geçen gün elinden bisküvisini aldım diye iki saat ağladı,ama ne ağlama.Şaşırdım kaldım,sözden de anlamıyorki..hadi öpt.tlf çalıyor......

Diş sıkıntısından olabilir canım. Benim oğlum da diş çıkarırken çok hırçınlaşmıştı. kıyafet giydirmek altını değiştirmek büyük olaydı. Umarım çabucak düzelir prensesin.

selam

duncan nerelerdesin biz iyiyiz canım diş sıkıntılarımız devam ediyor şimdilik 4 dişimiz var henüz sıralama becerisinde değiliz

misela dişten dolayı huzursuzdur

bir soru sormuştum yineleyeyim??????????????????????
emziren anneler geceleri emzirme işini nasıl bıraktınız? full uyumayı nasıl beceriyor bebişleriniz

kızlar nasılsınızz....
Biz çok zor günler geçirdik azramla(Kıbrıstayken grip gibi ateşlendi şuruplar falan idare ettik..Türkiyeye gelir gelmez acile gittik ateşi 40.3 hemen müdahale ettiler hastaneye yattık..Kanında enfeksiyon var dediler.. 2 gün yattık kulağından iltihaplar geldiğinden kulak zarı delindi(Serumlar falan ne işkenceler çekti yavrum..Sonra baktık hastanede çok çekiyo bazı şeylerden memnun olmadık..Özel kliniği olan bi dr.a götürdük..Özel hastanede tanı koyamamışlardı..Bu dr. böbrek iltihabı dedi..Hatırlayanlar olur belki azranın anne karnındada bu sorunu görülmüştü..Üstüne uçak yolculuk iştahsızlık diş sıkıntısı kızımı mahvetti...Şimdi evimizdeyiz reflü ve iltihap için tedavi görüyoruz..15 gün sonraya kontrolümüz var..Ama merak etmeyin azra şimdi çook iyi..Çocuklar çiçek gibi tez solup çabuk tazeleniyolar...
Size tek tavsiyem minik bi burun akıntısı bile varsa sakın uçağa binmeyin..
Hepinizi öpüyorum...
Birde gece çocuğunuz bi yeri ağırırcasına ağlıyosa kulak idrar tahlillerini falan yaptırın..Diştir diyip geçiştirdi bizi dr.lar..Şimdi kızım geceleri okadar rahat uyuyoki...

benim oğlumda öyleydi son zamanlarda biraz düzeldi. diş sıkıntısı olabilir ama daha öncede yazmıştım demir eksikliğide hırçınlık yaparmış doktorumuz söylemişti. demirini tam veriyormusun?

Ben hala bırakmadım canım oğlum bir kere uyanıyor gece emmek için. uyanmadığı da oluyor ama akşamdan karnı çok iyi doyarsa uyanmıyor. sabah 6 da yine emmek için uyanıyor. henüz full uyumayı beceremiyoruz yani. benim sıpa öyle muhallebi tahıllı mama filan ağzına almıyor akşamları sadece emmek istiyor. Çok sık uaynmadığı için rahatım Allaha şükür. Sen de uyutmadan tok tutacak şeyler yedirirsen sık sık uyanmaz belki.

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden esirgesin. Şimdi tedirgin oldum bizim de nisan ayında uçak yolculuğumuz var. şükür oğlumun bir sorunu yok ama korktum yine de. Allah kuzularımızı korusun.

Geçmiş olsun Dilek Allah şifasını versin bebeğine...

Arkadaşlar siz bebeğinize devam sütü hangi markayı kullanıyorsunuz memnunmusunuz? Ben oğluma doğduğundan beri Aptamil markayı kullandım şimdide devam sütü aynı markayı veriyorum. Fakat bebeğimin gaz sancıları henüz geçmedi galiba mamadan oluyor....

canım yaaaa çok geçmiş olsunnnnn kulak zarı delindi demişsin, bu duymasını yavaşlatacakmıymış???
biz kutay doğduğundan beri en az 10 sefer bindik uçağa gerçekten etkileniyorlar yaa

bende aptamil kullanıyorum canım,
6 aya kadar aptamil conformil kullandık kaka yapamama problemimiz vardı,
6 aydan sonra normal aptamile geçtik....
gaz problemi mamadan olduğunu sanmıyorum canım,benimkinin ayda bir falan çok seyrek yani karnının ağrıdığını hissettiğimde 3-5 kaşık kimyon veriyorum geçiyor...
havalar çok souk ne kadar kollasakta üşüyor yavrular bence.. özellikle benimki geceleri asla üstünü örtmüyor, gündüz ayağında çoraplarını tutmuyor allahtan içinde külotlu çorap var onu çıkaramıyor, en az 15 defa günde çorap giydiriyorum.. hepiniz bölemisiniz kızlarrr

FDilek çok geçmiş olsun canım ya, kıyamam Azra' ya. İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur, artık rahat uyuduğuna göre kurtulmuş sayılır, Ama kulak zarı konusunu bende anlayamadım?

pingvings teşekkürler cvp için canım akşam 8 gibi iyice doyuruyorum aslında ama Enes 11 gibi uyuyor ve gecede en az 2 kalkıyor bu kalkış çoğalıyor uykuyu hiç sevmiyor

anne sütü vermyenlermi devam sütü kullanıyor acaba?

canım selamlar.. benimki sıralıyor 6 dişimiz var geçenlerde ilk adımlarını attım benim kuzu... bu arada hala emiyo benim sıpam canım ve gece canıma okuyor sürekli memedeyiz bilen varsa banada anlatsın valla...

çok geçmiş olsun canım...

selam kızlar....

herkese günaydın....

selamlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…