2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Baharnaz ben anne sütü veriyorum ama yeterli gelmiyor onun için devam sütüde veriyorum.

slm kızlar

10 gündür izindeydim oğlumla vakit geçirdim çok güzeldi bir o kadarda yorucuydu.Bugün işe başladım.Umarım herkes iyidir.Bu arada Mert iyice çözdü yürümeyi pıtır pıtır dolanıyor evin içinde neredeyse hiç emeklemiyor.

fdilek cnm çok geçmiş olsun inş.şimdi daha iyidir Azramız.
simgesel ben doğduğundan beri aptamil kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadık biz.1 yaşından sonrada aptamil devam sütüne geçmeyi düşünüyorum cnm.

çokkk geçmiş olsun umarım birdaha olmaz bebekler çiçek gibi narin bakım ilgi özveri istiyor ihmale gelmiyor öp bebişini....

çok geçmiş olsun canım...çok üzüldüm pıtıcığa...Allah acil şifalar versin

fdilek geçmiş olsun canım allah bütün bebeklere sağlık sıhhat versin...
uzun zamandır gelemedim iş ev özay derken zaman akıp geçiyo artık ayaklandı yürüyo baya 4 dişimiz çıkmıştı 2 tane daha geliyo onun mızmızlığı var biraz

slm herkese

çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınız

bende aptamil kullanıyorum sıkıntımız yok. yerlerdeler sürekli özellikle benimki nerde halı yoksa oraya oturuyor ondan sonra gaz rahatsız ediyor belki sizin de öyledir

benim kızımda aynı çorap tutmuyor bende külotlu çorap giydiriyorum gece de öyle kalkıp yorganın üstüne yatıyor uyku tulumu giydiyorum hep

arkadaşlar oto koltuğu aldınız mı? alırken hangi özelliklerine dikkat ettiniz... hangi marka ve ne kadara aldığınız yazrmısınız lütfen...
ben geçen hafta baktım biraz...
KRAFT ın var indirimde 500 tl civarı, yatma özelliği varmış.
CONCORD ellerinde yoktu o yüzden fiyatını bilmiyorum ama satıcı pek önermedi; ön kısmındaki kemer gibi bir şey olduğunu ve onun çok sıkı olduğundan yazın terleme yapabileceğini söyledi.
RÖMER in en iyisi olduğunu ve fiyatının 1000 tl üzerinden başladığını söyledi...
bir de (kg. aralığından tam emin değilim ama ) 9-18kgile 9-36kg. arasında güvenlikten dolayı ciddi fark olduğunu; AB ile uyumlu olanın 9-18kg. arası olduğunu söyledi...

slm

evet en iyisi römer geçen yıl araştırırken öğrendim bende ve yurt dışından dayım getirdi 0-13 kg olanından ama kraftın vb markalarınki gibi küçücük değil baya büyük bir şey kızım doğduğundan beri ben hep koltuğuna bağlarım çok da rahat ediyor. 9- 18 alıcam yaza da
alırken isofix bağlantısı olmasına da dikkat edin mutlaka sadece emniyet kemeri yeterli değil

bizimki bu

Son düzenleme:
inş . o da geçer .. bendede 35. haftadan sonra hafiften olmuştu sinir sıkışması birkaç ay hafif sürdü geçti sonra .. seninkide geçsin artık inş. ,
daha diş yok teyzesi. tembeliz az.. bizde gece uykuları çok kötü. belki dişiçıksarahat edecek bilemiyorum ki. ayakta dikilebiliyor kendi başına .. yürürteçte hızına ulaşılmıyor .. elikulağında dır yürümeye hevesli. iştahta zorla oyunla yediriyoruz .bunada şükür eskiye göre ...
enesi öpüyorum.. ben başakşehirden taşınıyorun 1aya .. görüşemedik o kadar yakınlığada senle hiç..
Hepinize iyi günler Arkadaşlar Nevra Hoşgeldin bünü bırakmayın nasılsın? bebeğin nasıl?
iyyim cnm sen nasılsın .. buraya fırsat olmuyor . ama arada girmek lazım .. burası başka öpüyorum kuzunu
dilekçim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin .. gerçekten çabuk hasta oluyorlar ..ama bedenleri çabuk yenileniyor ..inş bir an önce tahli,lleri güzelçıksın meleğinin ...

selam kızlar....
özlem nasılsın .kuzu nasıl ..öptüm
oooo... mert aşmış.. zaten ilk o emeklemişti.. acaleci:)))) evde olunca hemencecik geçmiştir 10 gün ..
günaydın kızlarrrrrrrr

günaydınnnn

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar hepinize...

Nevracım bizde aynı durumdayız dişlerimiz çıkmadı henüz uykukarımız düzensiz, yemek yemek istemiyor zorla oyunlarla yedirmeye çalışıyoruz Allah acılarını göstermesin bütün evlatlarımızın bu süreçlerde geçecek inşallah....

Günaydın bütün anne ve bebişleri.
umarım herkes iyidir. Biz oğlumla buruk bir sabah geçiriyoruz. oğlumun anneannesi ve dedesi bir haftadır yanımıdaydılar bu sabah gittiler. o bile farkında yokluklarının sus pus hiç sesi çıkmıyor kuzumun. Gelişleri iyi oluyor da ayrılık çok koyuyor valla.

katılıyorum sana..

Allah tekrar kavuştursun pingwings artık bebeklerimiz herşeyin farkındalar sen daha çok ilgilende çocuk açılssın dışarı çıkıp gezdirebilirsin....

havalar güzelleşti kuzucuklar kendini dışarı attı peki bebişlerinize bisiklet almayı düşünüyormusunuz.hani şu üstü tenteli olanlar var ya onlardan.alan varsA hangi marka hangi model.yada daha erken mi diyorsunuz...

Bisiklet için daha erken değil mi canım. Benim oğlum daha ayakta bile duramıyor doğru düzgün. Önce yürümeyi bir sağlamlaştırsın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…