2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar...
haftasonu doktor kontrolümüz vardı..şükür yavrunun diş dışında başka sorunu yok...
üst dişler patlamak üzereymiş...haftasonu oğluşum sabahı sabah etti... onu böyle ağlarken görüpte hiç birşey yapamamak çok üzücü...
doktorumuz diş jeli verdi, bu akşam kullanmaya başlayacağız ama pek etkisin görmeyebilirsiniz dedi...
kardeşimden de taze soğanın diş çıkartmada faydalı olduğunu duydum ama oğlum ağzına bile sürmedi...
siz neler yapıyorsunuz bu dişler için...
sanırım üst iki diş aynı anda gelmeye çalışıyor ve oğlumu çok zorluyor... yavrumu nasıl rahatlatabilirim... tavsiyelerinizi bekliyorum

Bende 2011 mayıs annesiyim aranıza yeni katıldım kızlar
hoşgeldin canımmmm

ne güzelll bi haber bende ilk bikaç adım attığında yanında yoktum bende üzülmüştüm ama eve geldiğimde banada bikaç adım yürüyünce çok mutlu olmuştum

selam. oğlumun kabızlığı hala düzelmedi doktora gittik bizde. posalı yiyecek yedir dedi tabi yerse beyefendi. birde toz bi ilaç verdi rahatlatsın diye. demirimizide değiştirdi. damla değil artık şurup içecek. siz hala damla mı kullanıyorsunuz?

mama sandalyesi soran bi arkadaş vardı biz chicco polly safari aldık biraz ağır ama memnunuz. oğlum gayet rahat içinde.yemek yemezken bile vakit geçiriyor orda.
bu arada mama sandalyesinde yemek yemediği zamanlarda bırakıyormusunuz ben işim olduğunda oturtuyorum bazen orda uyuyakalıyor.

yazmayı unutmuşum biz oto koltuğumuzu da değiştirdik. 9-36 kg aldık gerçi daha elimize ulaşmadı. kraft encore aldık 5 kademeli diyor yatma ayarı için ama çok fazla yatmıyor. var mı acaba kullanan merak ediyorum.

bizim oto koltuğu ondan canım. evet çok yatmıyor ama en azından uyuduklarında boyunları çok öne düşmez. hem yüksek. oğlum dışarıyı deyredebiliyor sıkılmıyor.

günaydın herkese

canım gözün aydın maşallah oğluşuna anlıyorum seni benimde içim gidiyor. bende bekliyorum merakla ilk adımlarını bakalım bizde kim görecek

iyi akşamlar kızlar. sonunda regl oldum bgn nasıl rahatladım anlatamam. sevincimi paylaşmak istedim:)

ne güzel gözün aydın baya olmamışsın benim hemen aya döndü.

gözün aydın benimde en büyük korkum o çok erken allah olmayanlara versin

canım geçmiş olsun çabucak atlatsın inşallah geçen hafta salı bende ilk dişimizi gördüm ateş ağlama olmadı ama geceleri çok huzursuz uyuyordu bütün yatağı dolaşıyor gece bir kaç gecedir yine aynı diğer dişi de patlamak üzere sanırım ondan. ben bazen calpol veriyorum özellikle geceleri rahatlıyor ve uyuyor bize jel vermedi ne yazıkki yardımcı olamıyorum

mrb geçmiş olsun canım dün televizyonda bir doktor vardı bebek kakasını yaparken bir kere acıdıysa bir dahakinde acıyacak diye tutarmış ve kısır döngü halini alırmış sanırım öyle bir sorun artık biz iki aydan fazladır minadex fer şurup kullanıyoruz. demir ve deviti bıraktık

mama sandalyesi bizimde chicco polly. ben yemek yemediği zaman pek koymuyorum çünkü oturmak istemiyor yemek yerken bile zor oturtuyorum sanırım bakıcımız onda biraz fazla zaman geçirtiyor ilk zamanlar böyle değildi
biz hala değiştirmedik oto koltuğumuzu römer 0-13 deyiz hala

Son düzenleme:
arkadaşlar dişi çıkan bebekler için gece beslenmelerini ve diş ağız temizliklerini nasıl yapıyorsunuz ben biberon çürüklerinden çok korkuyorum gece beslenmemeleri gerek ama acıkıyor kıyamıyorum

arkadaşlar dişi çıkan bebekler için gece beslenmelerini ve diş ağız temizliklerini nasıl yapıyorsunuz ben biberon çürüklerinden çok korkuyorum gece beslenmemeleri gerek ama acıkıyor kıyamıyorum

Günaydın....

Ben gece biberonla beslemiyorum canım. Sadece emziriyorum. Çok şükür artık geceleri uyanmıyor oğluşum böylelikle sütüm yetiyor. Demir ilacından sonra mutlaka su içiriyorum. o dişlerinde leke yapıyormuş.

kızlar kısmetse ben 2012 mayıs annesi olucam aranızda SON ADET TARİHİ 13 AĞUSTOS OLAN VARMIYDI VE NEZAMAN DOĞURDU? BENİM TAHMİNİ 19 MAYIS GÖZÜKÜYOR ÇOK MERAK EDİYORUM..

benim 14 ağustostu 11 mayısta doğdu cnm.sezeryan yapacaksan 10 gün önce alıyorlar genelde.

kızlarrr oğlum bu ay kilo almamış,
doktorumuz çinko şurubu verdi iştah için...
kullanan var mı bundan, vermedim ben kararsızım..
oğlum yemeklerini yiyor ama inanılmaz hareketli kilo almıyor napiimm..
yemese de almasa endişe duyacağım,ama herşeyi yiyor maşallah diş huzursuzluğu olduğu 1-2 gün dışında...

Merhaba Arkadaşlar bizim sıkıntımızda yememesinden oğlum 2-3 gündür kaşıkla kahvaltı-çorba-muhallebi hiçbirini yemek istemiyor ne yaptıysak ağzını açtıramıyoruz henüz dişlerimizde çıkmadı sizce niye böyle yapıyor geçicimi bu davranışı.

Deva da almıyor;son iki kontrolünde de aynıydı.Kullanma bence şurubu.Simgesel; yoğurt veriyor musun;farklı bişyler dene istersen.

büyük ihtimalle diş çıkartıyor oğlun...o yüzden yememiştir...
bir iki haftaya kadar düelir...aynısını bizde yaşadık ve iki hafta kadar sürdü... şimdi bu gün biraz daha iyice...

selam
zhr Maşallah oğluşuna ilk adımlar ne tatlıdır kimbilir
Enes te bir hareket yok şimdilik.
üst iki dişi çıkarma sıkıntıları üstüne viral enfeksiyon eklendi birde kabızlık eklenmesin diye demir ilacını vermiyorum drda onayladı rahatlayana kadar verme dedi
çok ateşli geçirdik enfeksiyondan dolayı vücudu kırmızı kırmızı oldu bugün daha iyiyiz iştahıda gelmeye başladı.

sıkıntılı süreçte Kaşıkla yemeyi reddediyordu neyse birkaç gündür başladı yemeye kahvaltıyı hala yemesede çorba ve yoğurt yiyor
diş rahatlamak için en sık yaptığımız şey ( jel vardı ama kullanmadık) kucaklamak ve çok sık farklı oyunlar oynatmak eğlence yapmak oldu birde sürekli emzirdim ama yinede o sıkıntıyı yaşıyor yaşıyoruz.
İnşallah çabuk patlar gilraendi sanırım.

Bibreon çürüüğünü bilmiyorum bende geceleri sadece emziriyorum

gece hiç bebeği uyanmayanlar özellikle emziren anneler nasıl başardınız bunu beni gece emzşrmeye başlıyorum ve sonrası bırakmıyor Enes beni çoğu zaman uyuyakalıyorum

mama sandalyesinde yemek harici bıraktığım oluyor tv izliyor

annelere ve bebişlerine sağlıklı günler.

maşallah arda ya bende iyiyim mertte tam gaz yaramazlığa devam.bir türlü görüşemedik ne zaman sizi çağırmaya niyetlensem o hafta kar yağıyor ya.en kısa zamanda haber vericem size
canım sağolsun :) biz de zaten karlardan bir türlü gelemedik. çok istiyorum

benim de reglim 3 ay önce başladı. ilk reglimde damla damla geldi. 2.felaketti. 3. şimdilerde oluyorum tam bir faciya. ama olmak gibisi yok çok şükür
dilek, aynı benim oğlanı anlatıyorsun anlattıklarının birebirini yaşıyorum. banyo sorunsalı olmak üzere benim de oğlumda pişik var. artık mantarlaşıp yara oldu. beyaz tenli ondan sudoko krem aldım işe yaramadı. şimdi travacot kortizon kullandım ama geçirmedi. çok üzülüyorum
Bende 2011 mayıs annesiyim aranıza yeni katıldım kızlar

oyyyyyyyyyyyy maşallahhhh benim oğlanda yürümeye başladı ama canı isterse
ben çok ağrısı olunca dentinox kullanıyorum ya da calpol veriyorum:26:
ben de çok memnunum polly den ama tek sorun camın önüne koyunca düşük kalıyor camı izleyemiyor benim ki

kabızlık için yulaf ezmesi vermeni tavsiye ederim. yulaf, bebekler için çok çok faydalı ve tuvalete çıkarması için bire bir. oğlumdan biliyorum
demir eksikliğine baktırdın mı? yüksek demir eksikliği huysuzluk, iştahsızlık yapıyor

diş kesinlikle diş. çıkmadı ise çıkmaya hazırlanıyordur. damakları şişmiştir ve rahatsız ediyordur:26:

zonoxcum bizimkide mantara dönmüş meğer ..Kıpkırmızı baktıkca içim acıyo .şimdi travazol ve hametan krem karışık sürüyorum..Hemen rahatlatır dedi eczacımız..Off yaa yazın sıcaklarda cildi daha hassasken olmadı şimdi oldu bu pişik..Tez zamanda tuvalete alıştırmak lazım yaa..Ben yaz geçsin deniycem bezini bıraktırmayı..

baharnazcım çok geçmiş olsun canım yaaa...

Kızlar biz kızımla tatile gidiyoruzz..Bizi tutabilene aşk olsunn :))))Sezonu açtık:)))1 haftalığına kıbrıstayımm..Hepinizi öpüyoruummmm..Kuzulara iyi bakın...

Deva da almıyor;son iki kontrolünde de aynıydı.Kullanma bence şurubu.Simgesel; yoğurt veriyor musun;farklı bişyler dene istersen.

Farklı tadlar deniyorum canım ama nafile yoğurt hergün kendim mayalıyorum veriyorum fakat 1-2 kaşık anca yiyor. İçine bazen muz armut rendeliyorum ama yok istemiyor yemek. Damaklarında felan hiç şişme felanda yok acaba diş böylemi yapıyor...

Hayırlı yolculuklar dilek İyi tatiller...

günaydın canlar

hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.

cnm iyi tatiller .kuzunla ilk tatilin.Bizde sizi öpüyoruz.

herkese günaydınlarrr..
dilekcim iyi tatillerr..
bende önümüzdeki hafta izinliyim.. kuzumla başbaşa bir hafta geçireceğim çok mutluyummmm
herkesin kadınlar günü kutlu olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…