zhr oğlunun adımlarını gördün mü?? nasıl bebiş iyice yürüyor mu??
canım, aynen dediğini ben de yapmayı planlıyorum. tuvalet eğitimine geçicem erkenden. oğlumun poposu mantarlaşmış artık. sürekli temizliyorum ama nafile..zonoxcum bizimkide mantara dönmüş meğer ..Kıpkırmızı baktıkca içim acıyo .şimdi travazol ve hametan krem karışık sürüyorum..Hemen rahatlatır dedi eczacımız..Off yaa yazın sıcaklarda cildi daha hassasken olmadı şimdi oldu bu pişik..Tez zamanda tuvalete alıştırmak lazım yaa..Ben yaz geçsin deniycem bezini bıraktırmayı..
baharnazcım çok geçmiş olsun canım yaaa...
Kızlar biz kızımla tatile gidiyoruzz..Bizi tutabilene aşk olsunn :))))Sezonu açtık:)))1 haftalığına kıbrıstayımm..Hepinizi öpüyoruummmm..Kuzulara iyi bakın...
selam herkese. bikaç gün önce doktora gittiğimizde oğlumun çok hırçın olduğunu söyledim birkaç haftadır demir vermiyordum doktor o yüzden olabileceğini söyledi. ben hiç bilmiyordum bunu. demir eksikliğinde hırçın olabiliyormuş çocuklar.
bir de oğlumun kabız sorununu kabuklu elma ve çorbalarını pütürlü yedirerek çözdük. doktorun önerisiydi ve hemen işe yaradı. blendırdan geçirdiğimde bağırsakları herhalde tembellik yapıyormuş. biraz daha büyük parçalı yediriyorum artık ve kabızımın geçti şükür.
selam herkese. bikaç gün önce doktora gittiğimizde oğlumun çok hırçın olduğunu söyledim birkaç haftadır demir vermiyordum doktor o yüzden olabileceğini söyledi. ben hiç bilmiyordum bunu. demir eksikliğinde hırçın olabiliyormuş çocuklar.
bir de oğlumun kabız sorununu kabuklu elma ve çorbalarını pütürlü yedirerek çözdük. doktorun önerisiydi ve hemen işe yaradı. blendırdan geçirdiğimde bağırsakları herhalde tembellik yapıyormuş. biraz daha büyük parçalı yediriyorum artık ve kabızımın geçti şükür.
Arzuayten;ben kabızlık sorunu yaşadığımız için demir vermiyorum;epeydir.Yalnız benim kızım emmiyor,mama alıyor;mamalarda demir katkısı var;o nedenle mi bilmiyorum;kan testlerinde demir seviyesi normal çıkıyor.tabii annelik vicdanı acaba vermeye başlasam mı yeniden diye düşünüyorum.Doktor bir arkadaşımla konuştum;branşı çocuk değil ama;demir ilacından emilim çok yüksek olmuyor zaten dedi.Yine de emziren annelerin devam etmesi lazım sanırım.Yanlış yönlendirmiş olmayımm.
Arzuayten;ben kabızlık sorunu yaşadığımız için demir vermiyorum;epeydir.Yalnız benim kızım emmiyor,mama alıyor;mamalarda demir katkısı var;o nedenle mi bilmiyorum;kan testlerinde demir seviyesi normal çıkıyor.tabii annelik vicdanı acaba vermeye başlasam mı yeniden diye düşünüyorum.Doktor bir arkadaşımla konuştum;branşı çocuk değil ama;demir ilacından emilim çok yüksek olmuyor zaten dedi.Yine de emziren annelerin devam etmesi lazım sanırım.Yanlış yönlendirmiş olmayımm.
selam
FDilek iyi tatiller sezonu açıyorsunuz demek Maşallah sağlıkla gidin iyi eğlenceler.
demir eksikliğinin n huzursuzluk hırçınlık yaptığını bilmiyordum
Selamlar herkese,arkadaslar yardımlarınızı rica ediyorum.. evdeki bakıcım Mayıs sonunda ayrılacak,bakıcı arıyorum, Filipinli tercihim,hem İngilizce yönünden hemde memnun kalmayanı duymadım,aranızda bu konuda bildigi tanıdığı olan var mı? Şimdiden çok teşekkürler
Herkese merhaba!
Bu aralar yorgunluktan, uykusuzluktan bitap düştüm resmen. Kucukken yeni doğduğu zamanlarda böyle değildim ya. Geceleri uyumuyor çok huysuz oldu. Napicam ben yaaa. Benim gibi olan var mi?