2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba,
çikolata kisti ile ilgili kullandığınızı yazdığınız bitkisel karışım için bilgi alabilir miyim?Uğur bey diye biri bi karışım satıyomuş sanırım siz de kullandınız.Nasıl kullandınız gerçekten işe yarıyor mu? yardımcı olursanız çok sevinirim..özel msj atamıyorum size sanırım kutu dolmuş şimdiden teşekkürler..

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden esirgesin. Şimdi tedirgin oldum bizim de nisan ayında uçak yolculuğumuz var. şükür oğlumun bir sorunu yok ama korktum yine de. Allah kuzularımızı korusun.
Sağol canım benimm...Ama korkma hasta olmadığı sürece sorun yok..Ben 2 aylıkkende bindim bişey olmadı....Dr.un dediği iniş kalkışlarda emzirmen lazımdı...Azra bazı inişlerde uyuyodu emziremedim..
Sağol canıımmm..
canım yaaaa çok geçmiş olsunnnnn kulak zarı delindi demişsin, bu duymasını yavaşlatacakmıymış???
biz kutay doğduğundan beri en az 10 sefer bindik uçağa gerçekten etkileniyorlar yaa
Sağol canım..Geçici bir duyma yavaşlaması olurmuş..Ama kalıcı bi sorun kalmıyo çok şükürr....
Amin canım çok sağolll...Kulak zarı geçici bir durum..Eğer o zar delinmese Allah korusun iltihabı beynine gidermiş...Vücudun koruma mekanızmasıymış..
çok geçmiş olsun canım...

çok geçmiş olsun canım...çok üzüldüm pıtıcığa...Allah acil şifalar versin

çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınız

dilekçim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin .. gerçekten çabuk hasta oluyorlar ..ama bedenleri çabuk yenileniyor ..inş bir an önce tahli,lleri güzelçıksın meleğinin ...

sağolun kızlar..Şimdi kızım iyi çok şükürrr...

Günaydın Arkadaşlar Yeni bi haftaya başladık hayırlısıyla hafta sonu hiç geçmesin istiyorum oğlumla doya doya vakit geçirmek çok güzel oluyor iyice bilinçlenmeye başladılar artık devamlı oyun oynamak onunla ilgilenmemi istiyor fakat pazartesi işe gelmekde çok zor oluyor

günaydın... öyle canım öğrendiklerini çok güzel sergiliyolar artık her gün farklı bir şey öğrenmiş oluyor.

ah keşke geçmese haftasonu ama yine işteyiz. bizde ananemize gittik haftasonu bizimki kedinin peşinde gezdi durdu şımarma hat safhadaydı çok sıkılmış bizden inanılmaz keyifliydi
haftasonu doktora gittik alerjik rinit dedi doktor yavrum çok rahatsızdı 2. dişle beraber birde hastalık neyseki iyi geldi ilaçlar..

Günaydın sevgili anneler. bebeklerimizle güzel bir hafta geçiririz umarım. Bu arada yavrularımızın ilk doğum günleri yaklaşıyor. şimdiden heyecanlanıyorum:)

Merhaba sevgili anneler
Bebeklerimizin dogumgunleri yaklaşıyor gercekten ve benim icin farklı bir durum var sizlere sormak istedim. Cevaplarsanız fikir verirseniz çok sevinirim.
Kızım babasıyla aynı gün doğdu.:))1 şeklindeki pastasının üzerine "ben 1 babam 31" yazdirmayi düşünüyorum. Ne dersiniz?
Esiminkini kutlamazsak çok bozulacak. Şimdiden benimki artık kutlanmaz gibi seyler demeye başladı. Cocuk gibi ya.
Neyse 2 ayrı pasta da istemiyorum dogrusu. Çünkü o kadar kalabalık da değiliz.
Siz ne dersiniz bu pasta fikrine?

Bence çok güzel fikir. Eşinize de hoş bir sürpriz olur.

Geçmiş olsun canım bizim daha dişimiz çıkmadı zor oldumu diş çıkartması ne gibi belirtiler oldu diş çıkartırken evet bebeklerimiz arada değişikliği seviyorlar Allah korusun bebeklerimizi

Geçmiş olsun canım bizim daha dişimiz çıkmadı zor oldumu diş çıkartması ne gibi belirtiler oldu diş çıkartırken evet bebeklerimiz arada değişikliği seviyorlar Allah korusun bebeklerimizi

sağol canım ishal gibiydi ilk diş çıkarttığında birde hastaydı faranjit olmuştu o ara çıkardı, bu ay da ishal olmadı hastalığın huysuzluğuyla çıkardı gece uykusunda çok iyi dalıp uyumadığında diş çıkardı sonra rahatladı. bu ara yürüme çabasında dün ilk adımını atmış sabahta bana gösterdi

Biyere tutunmadanmı adımını attı ne güzel bi duygu ya Allah özenen isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Tarifsiz bi duygu.....

somebody29 çok güzel düşünmüşsün pastayı istersen kızının giydiği tişörtünün üzerine keçeli kalemle iyiki doğdun baba yaz eşin daha mutlu olur. Bende doğum gününde oğluma ne alacağıma karar veremedim. Maddiyattan çok manevi değeri olsunki ileride büyüdüğü zaman bile kalıcı olsun siz ne almayı düşünüyorsunuz?

Aynen ben de karar veremedim ne alacağıma daha.düşünüyorum. Bence de manevi degeri olmalı. Aklima fikirler gelirse yazarım burda.

günaydın kızlar

Mert'in dilinde ve ağzının kenarlarında beyaz beyaz bişeyler çıktı.sanki pamukçuk gibi ama benim bildiğim pamukçuk bebekken oluyor şimdide olabilir mi acaba?Dünden beri öksürükte tekrar başladı bugün.dr.götürecek eşim.Bir de hala dişimiz yok çok fazla ağzı akıyor ama dişte tık yok.Hala dişi çıkmayan var mı ?

zhr84 bizimde henüz dişimiz çıkmadı. Bende tedirgin oluyorum bi problemmi var diye dr. gittiğinizde sorarmısın canım bu diş çıkmaması normalmi diye??

mrb arkadaşım

fikrin benim çok hoşuma gitti benim eşimin de bugün doğumgünü 31 yaşına giriyor gece senin fikrini söyledim 31 yazdırılmaz ama hoş değil dedi. erkek fikri olsun diye söylemek istedim yanlış anlama sakın

Son düzenleme:
Biyere tutunmadanmı adımını attı ne güzel bi duygu ya Allah özenen isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Tarifsiz bi duygu.....

amin canım dün ilk adımlarını tutunmadan atmış bugün parmak ucumdan tuttu 2-3 adım atıp bana sarıldı kesinlikle tarifsiz bir duygu... allah korusun hepsini

amin canım dün ilk adımlarını tutunmadan atmış bugün parmak ucumdan tuttu 2-3 adım atıp bana sarıldı kesinlikle tarifsiz bir duygu... allah korusun hepsini

Maşallah kızına canım. Benim tembel oğlum ne zaman yürüyecek aceba hala poposunu kaldıramıyor. Allah hepimizin yavrularını korusun.

selam

simgesel cvp iin tşkler.

NEVRAA taşınıyorsunuz demek bu merkeze uzaklık bazen bizede ( eşime daha çok tak ediyor) bizde taşınmayı düşünme aşamasındayız.

Kızlar bebişleriniz ne güzel Maşalah pıtı pıtı yürümeye başlamışlar.

Pingwings Enes te totosunu yerden kaldıramıyor hala emeklerken bile burun üstü düştüğü oluyor bizimkiler tembel olcak.

duncan sende sürekli emziriyorsun yani.

duncan dilek diğer arkadaşlar sevgiler.

çok sık gelemiyorum Enes bugünlerde keyifsiz ve nezle sürekli burnu akıyor geceleride tıkanıyor drada götürmedim.
yazıcaklarımı unuttum kafam dalgın :)
hoşçakalın

geçmiş olsun canım pamukçuk sadece bebebekkken olmuyor karnonatlı suya mendili batırıp ağzını silmenin iyi geldiğini biliyorum annem öyle yaparmış

Maşallah kızına canım. Benim tembel oğlum ne zaman yürüyecek aceba hala poposunu kaldıramıyor. Allah hepimizin yavrularını korusun.

sağol canım kurtlu benim kızım azıcık zamanı gelince o da yürür merak etme annesi

kızlar şurupları rahat içirebiliyormusunuz kızım beni çok zorluyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…