2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

FDilek çok geçmiş olsun canım ya, kıyamam Azra' ya. İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur, artık rahat uyuduğuna göre kurtulmuş sayılır, Ama kulak zarı konusunu bende anlayamadım?

pingvings teşekkürler cvp için canım akşam 8 gibi iyice doyuruyorum aslında ama Enes 11 gibi uyuyor ve gecede en az 2 kalkıyor bu kalkış çoğalıyor uykuyu hiç sevmiyor :KK43:

anne sütü vermyenlermi devam sütü kullanıyor acaba?

Baharnaz ben anne sütü veriyorum ama yeterli gelmiyor onun için devam sütüde veriyorum.

slm kızlar

10 gündür izindeydim oğlumla vakit geçirdim çok güzeldi bir o kadarda yorucuydu.Bugün işe başladım.Umarım herkes iyidir.Bu arada Mert iyice çözdü yürümeyi pıtır pıtır dolanıyor evin içinde neredeyse hiç emeklemiyor.:KK52:

fdilek cnm çok geçmiş olsun inş.şimdi daha iyidir Azramız.
simgesel ben doğduğundan beri aptamil kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadık biz.1 yaşından sonrada aptamil devam sütüne geçmeyi düşünüyorum cnm.

canım selamlar.. Benimki sıralıyor 6 dişimiz var geçenlerde ilk adımlarını attım benim kuzu... Bu arada hala emiyo benim sıpam canım ve gece canıma okuyor sürekli memedeyiz bilen varsa banada anlatsın valla...

çok geçmiş olsun canım...

Selamlarrr...

çokkk geçmiş olsun umarım birdaha olmaz bebekler çiçek gibi narin bakım ilgi özveri istiyor ihmale gelmiyor öp bebişini....:KK1:

kızlar nasılsınızz....
Biz çok zor günler geçirdik azramla:KK43:(Kıbrıstayken grip gibi ateşlendi şuruplar falan idare ettik..Türkiyeye gelir gelmez acile gittik ateşi 40.3 :KK43: hemen müdahale ettiler hastaneye yattık..Kanında enfeksiyon var dediler.. 2 gün yattık kulağından iltihaplar geldiğinden kulak zarı delindi:KK43:(Serumlar falan ne işkenceler çekti yavrum..Sonra baktık hastanede çok çekiyo bazı şeylerden memnun olmadık..Özel kliniği olan bi dr.a götürdük..Özel hastanede tanı koyamamışlardı..Bu dr. böbrek iltihabı dedi..Hatırlayanlar olur belki azranın anne karnındada bu sorunu görülmüştü..Üstüne uçak yolculuk iştahsızlık diş sıkıntısı kızımı mahvetti...Şimdi evimizdeyiz reflü ve iltihap için tedavi görüyoruz..15 gün sonraya kontrolümüz var..Ama merak etmeyin azra şimdi çook iyi..Çocuklar çiçek gibi tez solup çabuk tazeleniyolar...
Size tek tavsiyem minik bi burun akıntısı bile varsa sakın uçağa binmeyin..
Hepinizi öpüyorum...
Birde gece çocuğunuz bi yeri ağırırcasına ağlıyosa kulak idrar tahlillerini falan yaptırın..Diştir diyip geçiştirdi bizi dr.lar..Şimdi kızım geceleri okadar rahat uyuyoki...

çok geçmiş olsun canım...çok üzüldüm pıtıcığa...Allah acil şifalar versin

fdilek geçmiş olsun canım allah bütün bebeklere sağlık sıhhat versin...
uzun zamandır gelemedim iş ev özay derken zaman akıp geçiyo artık ayaklandı yürüyo baya 4 dişimiz çıkmıştı 2 tane daha geliyo onun mızmızlığı var biraz

slm herkese

kızlar nasılsınızz....
Biz çok zor günler geçirdik azramla:KK43:(Kıbrıstayken grip gibi ateşlendi şuruplar falan idare ettik..Türkiyeye gelir gelmez acile gittik ateşi 40.3 :KK43: hemen müdahale ettiler hastaneye yattık..Kanında enfeksiyon var dediler.. 2 gün yattık kulağından iltihaplar geldiğinden kulak zarı delindi:KK43:(Serumlar falan ne işkenceler çekti yavrum..Sonra baktık hastanede çok çekiyo bazı şeylerden memnun olmadık..Özel kliniği olan bi dr.a götürdük..Özel hastanede tanı koyamamışlardı..Bu dr. böbrek iltihabı dedi..Hatırlayanlar olur belki azranın anne karnındada bu sorunu görülmüştü..Üstüne uçak yolculuk iştahsızlık diş sıkıntısı kızımı mahvetti...Şimdi evimizdeyiz reflü ve iltihap için tedavi görüyoruz..15 gün sonraya kontrolümüz var..Ama merak etmeyin azra şimdi çook iyi..Çocuklar çiçek gibi tez solup çabuk tazeleniyolar...
Hepinizi öpüyorum...
Birde gece çocuğunuz bi yeri ağırırcasına ağlıyosa kulak idrar tahlillerini falan yaptırın..Diştir diyip geçiştirdi bizi dr.lar..Şimdi kızım geceleri okadar rahat uyuyoki...

çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınız

Geçmiş olsun Dilek Allah şifasını versin bebeğine...

Arkadaşlar siz bebeğinize devam sütü hangi markayı kullanıyorsunuz memnunmusunuz? Ben oğluma doğduğundan beri Aptamil markayı kullandım şimdide devam sütü aynı markayı veriyorum. Fakat bebeğimin gaz sancıları henüz geçmedi galiba mamadan oluyor....

bende aptamil kullanıyorum sıkıntımız yok. yerlerdeler sürekli özellikle benimki nerde halı yoksa oraya oturuyor ondan sonra gaz rahatsız ediyor belki sizin de öyledir

bende aptamil kullanıyorum canım,
6 aya kadar aptamil conformil kullandık kaka yapamama problemimiz vardı,
6 aydan sonra normal aptamile geçtik....
gaz problemi mamadan olduğunu sanmıyorum canım,benimkinin ayda bir falan çok seyrek yani karnının ağrıdığını hissettiğimde 3-5 kaşık kimyon veriyorum geçiyor...
havalar çok souk ne kadar kollasakta üşüyor yavrular bence.. özellikle benimki geceleri asla üstünü örtmüyor, gündüz ayağında çoraplarını tutmuyor allahtan içinde külotlu çorap var onu çıkaramıyor, en az 15 defa günde çorap giydiriyorum.. hepiniz bölemisiniz kızlarrr

benim kızımda aynı çorap tutmuyor bende külotlu çorap giydiriyorum gece de öyle kalkıp yorganın üstüne yatıyor uyku tulumu giydiyorum hep

arkadaşlar oto koltuğu aldınız mı? alırken hangi özelliklerine dikkat ettiniz... hangi marka ve ne kadara aldığınız yazrmısınız lütfen...
ben geçen hafta baktım biraz...
KRAFT ın var indirimde 500 tl civarı, yatma özelliği varmış.
CONCORD ellerinde yoktu o yüzden fiyatını bilmiyorum ama satıcı pek önermedi; ön kısmındaki kemer gibi bir şey olduğunu ve onun çok sıkı olduğundan yazın terleme yapabileceğini söyledi.
RÖMER in en iyisi olduğunu ve fiyatının 1000 tl üzerinden başladığını söyledi...
bir de (kg. aralığından tam emin değilim ama ) 9-18kgile 9-36kg. arasında güvenlikten dolayı ciddi fark olduğunu; AB ile uyumlu olanın 9-18kg. arası olduğunu söyledi...

arkadaşlar oto koltuğu aldınız mı? alırken hangi özelliklerine dikkat ettiniz... hangi marka ve ne kadara aldığınız yazrmısınız lütfen...
ben geçen hafta baktım biraz...
KRAFT ın var indirimde 500 tl civarı, yatma özelliği varmış.
CONCORD ellerinde yoktu o yüzden fiyatını bilmiyorum ama satıcı pek önermedi; ön kısmındaki kemer gibi bir şey olduğunu ve onun çok sıkı olduğundan yazın terleme yapabileceğini söyledi.
RÖMER in en iyisi olduğunu ve fiyatının 1000 tl üzerinden başladığını söyledi...
bir de (kg. aralığından tam emin değilim ama ) 9-18kgile 9-36kg. arasında güvenlikten dolayı ciddi fark olduğunu; AB ile uyumlu olanın 9-18kg. arası olduğunu söyledi...

slm

evet en iyisi römer geçen yıl araştırırken öğrendim bende ve yurt dışından dayım getirdi 0-13 kg olanından ama kraftın vb markalarınki gibi küçücük değil baya büyük bir şey kızım doğduğundan beri ben hep koltuğuna bağlarım çok da rahat ediyor. 9- 18 alıcam yaza da
alırken isofix bağlantısı olmasına da dikkat edin mutlaka sadece emniyet kemeri yeterli değil

$bsplusshrii_ro2.jpg bizimki bu

Son düzenleme:
selam canım :) nerelerdesin epeydir yoktun

Elhamd iyiyim.
sağ bileğim geçti solunda geçmesini bekliyorum :) demekki Enes yaşına girince sıkıntılar geçicek diyorum
senin süslü napıyor? Dişleri çıktımı? İştahı nasıl? Yürüyormu?
sevgiler
inş . o da geçer .. bendede 35. haftadan sonra hafiften olmuştu sinir sıkışması birkaç ay hafif sürdü geçti sonra .. seninkide geçsin artık inş. ,
daha diş yok teyzesi. tembeliz az.. bizde gece uykuları çok kötü. belki dişiçıksarahat edecek bilemiyorum ki. ayakta dikilebiliyor kendi başına .. yürürteçte hızına ulaşılmıyor .. elikulağında dır yürümeye hevesli. iştahta zorla oyunla yediriyoruz .bunada şükür eskiye göre ...
enesi öpüyorum.. ben başakşehirden taşınıyorun 1aya .. görüşemedik o kadar yakınlığada senle hiç..
Hepinize iyi günler Arkadaşlar Nevra Hoşgeldin En Büyük KK bünü bırakmayın nasılsın? bebeğin nasıl?
iyyim cnm sen nasılsın .. buraya fırsat olmuyor . ama arada girmek lazım .. burası başka öpüyorum kuzunu
kızlar nasılsınızz....
Hepinizi öpüyorum...
dilekçim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin .. gerçekten çabuk hasta oluyorlar ..ama bedenleri çabuk yenileniyor ..inş bir an önce tahli,lleri güzelçıksın meleğinin ...

selam kızlar....
özlem nasılsın .kuzu nasıl ..öptüm
slm kızlar

10 gündür izindeydim oğlumla vakit geçirdim çok güzeldi bir o kadarda yorucuydu.Bugün işe başladım.Umarım herkes iyidir.Bu arada Mert iyice çözdü yürümeyi pıtır pıtır dolanıyor evin içinde neredeyse hiç emeklemiyor.:KK52:
oooo... mert aşmış.. zaten ilk o emeklemişti.. acaleci:)))) evde olunca hemencecik geçmiştir 10 gün ..
günaydın kızlarrrrrrrr :KK39::KK39:

günaydınnnn:KK34:

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar hepinize...

Nevracım bizde aynı durumdayız dişlerimiz çıkmadı henüz uykukarımız düzensiz, yemek yemek istemiyor zorla oyunlarla yedirmeye çalışıyoruz Allah acılarını göstermesin bütün evlatlarımızın bu süreçlerde geçecek inşallah....

Günaydın bütün anne ve bebişleri.
umarım herkes iyidir. Biz oğlumla buruk bir sabah geçiriyoruz. oğlumun anneannesi ve dedesi bir haftadır yanımıdaydılar bu sabah gittiler. o bile farkında yokluklarının sus pus hiç sesi çıkmıyor kuzumun. Gelişleri iyi oluyor da ayrılık çok koyuyor valla.

umarım herkes iyidir. Biz oğlumla buruk bir sabah geçiriyoruz. oğlumun anneannesi ve dedesi bir haftadır yanımıdaydılar bu sabah gittiler. o bile farkında yokluklarının sus pus hiç sesi çıkmıyor kuzumun. Gelişleri iyi oluyor da ayrılık çok koyuyor valla.

katılıyorum sana..:KK43:

Allah tekrar kavuştursun pingwings artık bebeklerimiz herşeyin farkındalar sen daha çok ilgilende çocuk açılssın dışarı çıkıp gezdirebilirsin....

havalar güzelleşti kuzucuklar kendini dışarı attı peki bebişlerinize bisiklet almayı düşünüyormusunuz.hani şu üstü tenteli olanlar var ya onlardan.alan varsA hangi marka hangi model.yada daha erken mi diyorsunuz...

Bisiklet için daha erken değil mi canım. Benim oğlum daha ayakta bile duramıyor doğru düzgün. Önce yürümeyi bir sağlamlaştırsın da.

X