2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Folik asit kullanmıyorsan bence kullanmalısın, bunun için doktora gimeye gerek yok. çünkü folik asit hamile kalmadan bikaç ay önce başlanıp, 8. hafta dolana kadar devam edilmesi greken bir vitamin.. ama kullanılmaması kötü bişi olcak anlamına gelmiyor tabi..buyrunnnnnnnnn

Haklısın canım, kullanmak lazım.
Netten de araştırdım, zaten besinlerden de alıyoruz ama kullanıcam elbette.
Haftaya daha doğrusu 20-21 eylül gibi doktora gidip her türlü muayenemi olacağım inşallah.
O zaman yazar nasılsa.

kızlar teşekkürler. 13 eylule randevu aldım başka doktora gıdıcem bakalım ınş herşey yolundadır :Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar ya..Dünden beri gribim,bugün agırlastı daha çok,yüzüm nasıl yanıyor anlatamam,ilaç da alamıyorum,doktora da gitmek istemedim,hep yasarız bunu,ama bu sefer hamile olunca farklı oldu ya,mutlaka evde kullanılan vitaminden tut grip için ilaçlarımız vardı içerdik,şimdi kaldım böyle...
Sıcak cay içtim limonlu...Varmı tavsiyeleriniz?... Gücüm hiç kalmadı ya...bilmiyorumkismile

Kızlar ya..Dünden beri gribim,bugün agırlastı daha çok,yüzüm nasıl yanıyor anlatamam,ilaç da alamıyorum,doktora da gitmek istemedim,hep yasarız bunu,ama bu sefer hamile olunca farklı oldu ya,mutlaka evde kullanılan vitaminden tut grip için ilaçlarımız vardı içerdik,şimdi kaldım böyle...
Sıcak cay içtim limonlu...Varmı tavsiyeleriniz?... Gücüm hiç kalmadı ya...bilmiyorumkismile

Cok gecmis olsun canim...insallah biran once duzelirsin...bol bol icmeni tavsiye ederim..ozellikle su...nekadar cok icersen okadar cok cabuk grip vucudunu terkeder! Bunun yanisira bol bol dinlen..terleyebilirsen cok iyi olur..atarsin uzerinden...karabiberli cay ozellikle acayip terletiyor..bebegede bir zarari olucagini sanmiyorum ama buyuklere danisirsan onlarda uygun bisiyler diyebilirler sana. Baktinki uzun suruyor rahatsizligin..aile doktoruna danismandada fayda var..haberi olsa iyi olur en azindan. Hamilelerede verilen uygun ilaclar var neticede..korkma insallah cabucak sifa bulursun.

kizlar..bakiyorum genelde bircogunuzun mide bulantisi var..yada haififten baslamis..bende TIK yok ayol:))) hamile oldugumdan suphelenicem yani nerdeyse...tek derdim cok afedersiniz kabizlik...baskada hicbisiyim yok! Sanslimi saymaliyim kendimi..yoksa endiselenmelimiyim bilemiyorumbilmiyorumkismile

Gerci 6 ci haftadan itibaren basliyorsa genelde bulantilar benim bu cuma 6 hafta oluyor:)) ayy cok minik daha yaaa...ya nezaman buyucek bu gobusler??? Ben cok sabirsizim bazen..yillardir bekliyorum bu ani...simdi verdi Rabim mujdemi...bi sabirsizlandim sormayin...bazen hayal gibi hala hersey.....inanamiyorum yanii...bi belirti olsun istiyorum surekli hissedebilecegim...biliyorum hersey cok erken ama iste napiim:))) bircogunuz gibi 20 lik citirda degilimki...yas ilerledi..haliyle endise daha cok oluyor..umarim bana verilmis bu gec sansi sonuna kadar tasiyabilirim. Allah hepimizin sonunu hayirli etsin...bu bayram hepimiz miniklerimizle...mutlu bi sekilde geciricez insallah...ozellikle benim icin cok muthis birsey..ilk defa buruk bir bayram yasamicam...herzaman surekli bi kanadim kirikti...simdi ise bi mucizem var benimle..inanilir gibi degilopuyorumnanaktan

Selam Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sitede sorun olduğu için listede düzenleme yapamıyorum. Sorun düzeldiğinde mutlaka yeni gelen hamişlerimizi de listeye ekleyeceğimmmm..

Yvonna canimm...hamisler bir hayli cogaldii...listemizi daha kabarik gormek istiyoruz canim..ellerin dert gormesin:))):lepi:

Geçmiş olsun canım.
Vücut direncin düştü demek ki.
Meyve ye bol bol. Zonnetjenin de dediği gibi karabiber iyi gelir.
Ben süt, bal ve karabiberi karıştırıp içerim genellikle.
Zencefil de iyi gelir. Bulantı için de zencefil iyi geliyormuş.
Tekrar geçmiş olsun.
İnşallah bir an önce şifa bulursun.
kizlar..bakiyorum genelde bircogunuzun mide bulantisi var..yada haififten baslamis..bende TIK yok ayol:))) hamile oldugumdan suphelenicem yani nerdeyse...tek derdim cok afedersiniz kabizlik...baskada hicbisiyim yok! Sanslimi saymaliyim kendimi..yoksa endiselenmelimiyim bilemiyorumbilmiyorumkismile

Gerci 6 ci haftadan itibaren basliyorsa genelde bulantilar benim bu cuma 6 hafta oluyor:)) ayy cok minik daha yaaa...ya nezaman buyucek bu gobusler??? Ben cok sabirsizim bazen..yillardir bekliyorum bu ani...simdi verdi Rabim mujdemi...bi sabirsizlandim sormayin...bazen hayal gibi hala hersey.....inanamiyorum yanii...bi belirti olsun istiyorum surekli hissedebilecegim...biliyorum hersey cok erken ama iste napiim:))) bircogunuz gibi 20 lik citirda degilimki...yas ilerledi..haliyle endise daha cok oluyor..umarim bana verilmis bu gec sansi sonuna kadar tasiyabilirim. Allah hepimizin sonunu hayirli etsin...bu bayram hepimiz miniklerimizle...mutlu bi sekilde geciricez insallah...ozellikle benim icin cok muthis birsey..ilk defa buruk bir bayram yasamicam...herzaman surekli bi kanadim kirikti...simdi ise bi mucizem var benimle..inanilir gibi degilopuyorumnanaktan

Merhaba Zonnetje
Hiç meraklanma hep beraber günleri sayıp bitiricez inşallah.
Ben de her türlü belirti var ama ben de zaman zaman şüpheye düşüyorum açıkçası.
Gerçi ben doktora gitmedim ondan muhtemelen ama insan oğlu işte emin olamıyor hiçbir şeyden.
Ne güzel herkese gururla hamile olduğunu söyleyebileceksin bu bayram.
Allahım tamamına erdirsin inşallah. :Saruboceq:
Bu arada benim normalde de koca bir göbeğim var zaten, hamilelik biraz göbeğimi örtmüş olacak sanırım kaydirigubbakcemile3

inşallah canım gelecek ramazan bayramınada kucagında bebeginle gireceksin

kızlarrrrrrrrrr hepinizin bayramını kutluyorumm hepimizde allaha şükürler olsun bu bayrama hamile olarak girdik gelecek seneyede kucagımızda bebeklerimizle girecez inşallahh bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyorummmm

rezua dra gitmen iyi olmuş çok şükür iyi herşey bence canım
bakalım hayırlısı ilk randevularımızda inşallah güzel sonuçlar alırız
Sağlıkla sonunu getiririz inşallah.

Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar.. Biz ailelerden biraz uzak olduğumuz için bayram biraz buruk geçiyor ama yine de bebişimi düşününce mutlu oluyorum..

Gezgin arkadaş, çok geçmiş olsun. Bol sıvı ve istirahat tavsiye ediyorum sana.. ama eğer ki 3-4 güne iyi olmazsan yine debir doktora gitmeni öneririm, sana uygun ilaç verecektir.. Ben de geçen hamileliğimde aynı haftalarda çok ağır grip geçirmiştim, griple beraber aşırı bulantılarım da başlamıştı..atlatmam biraz zor oldu ama yine de sabredip atlattım..

Ailelere de bugün söyledik, müjdeyi verdik, bayram hediyesi olarak:-)

Zonnetje arkadaşım geçmiş olsun.Hamilelik dönemimiz kış aylarına denk geliyo ve bence grip soğukalgınlığı çok dikkat etmemiz gereken konular arasında.Grip aşısı yaptırmayı düşünen varmı bu konuyu tartışalım hamilelikte olabiliyomuş netten baktım şimdi :??

kızlar ben gün geçtikçe daha kötü oluyorum halsiz devamlı uyku hali mide bulantısı falan sizde başlamadımı yaa

merhaba fıstıklar sitedeki sorundan dolayı kaç gündür giremedim :KK43:(
dün dr amcamıza gittik kesemizi gördük:)) bebişimi göremedim karından bakıldı çünkü ben öyle istedim ilkinin sanki hep o yüzden öldüğünü düşünüyorum :KK43:
neyse çok mutluyum 2 hafta sonra tekrar gideceğiz dr amcaya :))))

X