Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür bu aşamayı atlatan herkesi tebrik ediyorumm Bu arada çok evhamlı arkadaşlar var pozitif olmaya çalışın arkadaşlarr yoksa 9 ay geçmez olumunekankayizsmile
Tebrikler canim...insallah darisi kalp atislarini duymaya.
Benim radevuma daha 2 hafta var..keseyide kalp atislarinida insallah ozaman gorucez duyucaz..cok heyecaniyim:))Allahim kimsecikleri uzmesin insallah...herkezden guzel haberler duymak umuduyla!
benim bulantılarım 5+2 de falan başladı..çok mu erken?Ve çok rahatsız edici...Kusmuyorum ama ağzım çok tatsız ve tükürük salgım arttı.Farkedilmeyecek gibi değil.Limon,tuzlu kraker vs... herşeyi deniyorum..Ama sadece yerken geçiyor sonra hoop geri başlıyor..Benim durumuma yakın kimse var mı?
[slm canım valla aynen bende öyleyim çok mide bulantılarım var huzursuzum ama kusmuyorum ne yesem arkasından bulanıyor yerken unutuyorum sonradan rahatsız ediyor dr mide bulantısı için hap vermşti onu içtim biraz önce bakalım asıl tesiri olacak
Slm Turkocum...Senin gebelik ne kadarlıktı?Erken mi bu bulantılar bilmiyorum ki...Bana hap falan da vermediler...Çekiyorum böyle..Aç kaldıkça da azıyor benmki...Senin de öyledir sanırım...Yemeden önce iştah sıfır,yerken unutuyorum,yedikten sonra 5 dk geçmeden aynı iğrenç tatsızlık ağzımda...Bana da 16 eylüle gün verdiler...Merakla bekliyorum...Hayırlısı Rabbimden hepimiz için inş..O değil de bu bulantılar 12.haftanın sonuna kadar ,bazen daha fazla devam edebiliyormuş...Bunları yaşayıp gördükten sonra tüm annelere saygım kat kat arttı yawopuyorumnanaktanbayanssulusmileolumunekankayizsmile
Selam kızlar.
Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.
Ne güzel keseyi görenler ve kalp atışı duyanlar olmuş.
Benim henüz doktora gitme imkanım olmadı haftaya inşallah.
Gittiğimde de inşallah bir aksilik yoksa hem keseyi görmem hem de kalp atışı duymam gerekiyor sanırım.
Arkadaşlar bende bulantıdan ziyade mide rahatsızlığı var.
Yemek yediğim halde sürekli midem kazınıyormuş gibi hissediyorum.
Mide bulantısını da boş mideyle değil de daha çok yemek yerken ya da sonrasında hissediyorum.
Benim durumumda olan var mı?
Gastrit vardı bende acaba ondan mı kaynaklanıyordur?
Kızlar benimde ilk defa bugün migdem bulandı,uyanır uyanmaz oldu sabah,fena halde hissettim dedim şiimdi ne varsa gidicek migdemde,iki kez oldu geçti çok şükür çıkartmadım..Böylemi baslıyor acaba?bilmiyorumkismile
Herseyden tiksindim birden o an...Hayırlısı ... Sağ selim su günleri atlatsak rahatlıcam inşallah... Bende bayramdan sonra p.tesiyi bekliyrm,inşallah kalp atısınıda keseyide görürüm... Tahmini 1 aylık oldu miniğim,inş net tarihde verirler bana...
2010 Mayıs annelerinin görünce çok şaşıracakları bir başlık :1shok: zemuszemus
İnşallah bu ay bebek isteyenlerin göbişlerine bebekleri konar ve Mayıs 2011 annesi oluruz :)
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1| turko | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | | kese görüldü |
2| pembepink | 28 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 75 | | |
3| Trimme | 25 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | 56 | |
4| ohcanimadeysin | 25 | 25.TEM | 1.MAY.11 | 64 | | |
5| rezua | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | XX | |
6| cilginkiz | 33 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 62 | | |
7| KMKM | 24 | 8.TEM | XX.MAY.11 | 58 | |
8| ozlemilker | XX | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |
9| Zonnetje | 36 | 31.TEM | 6.MAY.11 | XX | | | 21 Eylül ilk ultrason.
10| SUBARU | 33 | 31.TEM | 7.MAY.11 | 65 | | |
11| felisimfelis | 33 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 55 | | |
12| Gezgin.. | 20 | 6.TEM | XX.MAY.11 | 55 | | |
13| gülüm12 | 26 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 53 | | |
14| ece1982 | 27 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 54 | | |
15| SICAKCUKULATA | 34 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | XX | | |
15| blue_sky | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 47 | | |
Canım gastirit varsa oda yapabilir,birde folik asitte bunları yapıyor,migde yanması vs..Bendede gastirit gibi bişey var daha doktora gidip kesn isim konduramadım ama folik asitten sonra yanmalarım kazınmalarım benimde arttı..Eltim bu ilaç bütün tanıdıklarıma migde yanması yaptı diyor...Ondandır yani....
Kızlar benimde ilk defa bugün migdem bulandı,uyanır uyanmaz oldu sabah,fena halde hissettim dedim şiimdi ne varsa gidicek migdemde,iki kez oldu geçti çok şükür çıkartmadım..Böylemi baslıyor acaba?bilmiyorumkismile
Herseyden tiksindim birden o an...Hayırlısı ... Sağ selim su günleri atlatsak rahatlıcam inşallah... Bende bayramdan sonra p.tesiyi bekliyrm,inşallah kalp atısınıda keseyide görürüm... Tahmini 1 aylık oldu miniğim,inş net tarihde verirler bana...
Selam Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sitede sorun olduğu için listede düzenleme yapamıyorum. Sorun düzeldiğinde mutlaka yeni gelen hamişlerimizi de listeye ekleyeceğimmmm..
sadece 2 kez olduysa şanslısın gezgin..tüm gün sürüyor bende..:umursamaz:senin kaç haftalık bebeğin?
Cevap için teşekkürler canım.
Dediğim gibi doktora gitme imkanım olmadı henüz.
Yani folik asit kullanmaya da başlayamadım.
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece.
Açlık hissini bastırmak için sürekli bir şeyler yiyerek dolaşan bir tip oldum.
Rezua bu tahlil sonucunu drunla paylaşmadınmı canım
selam kızlar Allah izin veririse bende mayıs annesi olucam.son adet tarıhım 3 ağustostu. 2 eylulde test yaptım pozitifti sonra kan tahlılı yaptırdım beta hcg204 çıktı. 7 eylulde doktora ilk kez gittim ama keseyi tam göremedi çok küçük dedi 3mm. bırde 7 eylulde tekrar beta hcg yaptırdım 336 çıktı bana çok düşük geldi daha hızlı yukselmeıydı diye biliyorum.doktor da dış gebelik olabilir henuz bir şey söylemek için erken dedı moralim çok bozuldu kızlar var mı aranızda benım gıbı olan? değerleri sonra yükselen?senağlama
Evet Gezginciğim doktora gitmediğim için kullanmıyorum.
Nazo moralini bozma hemen canım.
Ben daha kan tahlili bile yaptırmadım ama hamileyim diye ortalarda geziyorum.
Olumlu düşün, olumlu olsun.