2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar ben dra gittim keseyi ve bebeğimi gördüm nokta daha allahım herkese nasip eder inşallah
birde kızlar bulantım oluyo dra dedim ilaç yazdı bulantın oldukça iç diye içmelimiyim sizcede

Canim..hadi goZun aydin olsun...2 hafta sonra kalp atislarinida duyarsin insallah. Darisi bizim basimiza:)
Doktorunun verdgi ilaci kullanmaktan cekinme...sana zararli olabilicek herhangi bi ilac vermez doktorun. eger bulantilarin dayanamayacak gibiyse ilaci al bence..baktinki biraz hafiflesiyor ara ara..almazsin sende..duruma gore yani.

canım sistemde sorun var dünden beri mesaj atamıyordu kimse bikaç saat önce düzeldi fark etmemişsin galiba canım msj atılamadıgı için kimse ugramamış gibi

YAAA:)))) ne guldum ama simdi...sistemden kaynakliymis demek:))
ya az biraz hamileyimde hosgoruver:))Plülülülülülü:asigim:
Gercekten hic ona yorum yapamadim ben...kimse girmedi sandim..

Bugün gündüz bir ara girdim ama mesaj atamadım, sistemde sorun vardı...

Benim 48 saat arayla yapılmış beta hcg değerlerimde bir gariplik var.. Adet gecikmesinden sonra 4. gün:454 6. gün:1758 yani nerdeyse 4 kat.. ama her yerde 2 gün arayla 2 kat artması gerek diyo.. Bu konuda bir fikri olan var mı kızlar..??? Çok artması mol gebelik diyor ama kanama da olurmuş onda.. bugün epey endişelendim bu sonuçları öğrenince.. 17 eylüle kadar nası dayancam bilmiyorum...

selam kızlar nasılsınız?...
Sİtede sorun vardı girmedim bende yazamayız diye... Bitmiş çok şükür..
Benim elhamd bebekten yana sıkıntım yok,yalnız soguk algınlıgı vurdu beni,ateşim falan çıkıyor sabahtan beri,inşallah geçer,şimdi biraz daha iyiyim....
Rabbim bebişlerimizi korusun.....
:emir_bebek:

kızlar kusmadım ama bugün çok midem bulandı ya gittikçe artarsa kızımda bukadar degildi

Canım migde bulantıları ne zaman baslıyordu normalde?...
Ben şuan sakinim elh ama bazen tansiyonum düşer gibi basım dönüyor kısa sürüp geçiyor...O kadar... Doktora gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum... :emir_bebek:

Evet sorun devam ediyor,yazılarım geride gözüküyor... Umarım düzelir...

kızlar kusmadım ama bugün çok midem bulandı ya gittikçe artarsa kızımda bukadar degildi

kızlar kimse yokmu herkes bayram telaşındamı yoksa burayıda boşlamayın arkadaşlar

Turko canim..gordugun gibi dunden buyana kimsecikler ugramamis topige:)) en son ben bisiyler yazmistim...bugun ara ara baktim kimse olmayinca ugramadim bende birdaha.

bayram telasinda olabilirler evet...hersey yolunda gidiyordur umarim herkezin!

Seninde bulantilarin artmaz insallah Turko..ama gelene katlanicaz mecburen canim.

canım sistemde sorun var dünden beri mesaj atamıyordu kimse bikaç saat önce düzeldi fark etmemişsin galiba canım msj atılamadıgı için kimse ugramamış gibi

haklısın valla gelene katlamak zorundayız ama kucagıma alacagımı düşündükçe güç alıyorum

Canim..hadi goZun aydin olsun...2 hafta sonra kalp atislarinida duyarsin insallah. Darisi bizim basimiza:)
Doktorunun verdgi ilaci kullanmaktan cekinme...sana zararli olabilicek herhangi bi ilac vermez doktorun. eger bulantilarin dayanamayacak gibiyse ilaci al bence..baktinki biraz hafiflesiyor ara ara..almazsin sende..duruma gore yani.

sağol canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benim 48 saat arayla yapılmış beta hcg değerlerimde bir gariplik var.. Adet gecikmesinden sonra 4. gün:454 6. gün:1758 yani nerdeyse 4 kat.. ama her yerde 2 gün arayla 2 kat artması gerek diyo.. Bu konuda bir fikri olan var mı kızlar..??? Çok artması mol gebelik diyor ama kanama da olurmuş onda.. bugün epey endişelendim bu sonuçları öğrenince.. 17 eylüle kadar nası dayancam bilmiyorum...[/QUOTE]

canım ikiz olursada 2 kat artar belkide bebişlerin ikizdir illede molgebelik falan diye düşünme

benim bulantılarım 5+2 de falan başladı..çok mu erken?Ve çok rahatsız edici...Kusmuyorum ama ağzım çok tatsız ve tükürük salgım arttı.Farkedilmeyecek gibi değil.Limon,tuzlu kraker vs... herşeyi deniyorum..Ama sadece yerken geçiyor sonra hoop geri başlıyor..Benim durumuma yakın kimse var mı?

selam kızlar 2 gündür giremiyrdum sitede sorun vardı hatta biryerde şöyle bir msj bile görmüştüm 13 eylüle kadar girilemiycek diye. :KK43: üzülmüştüm neyse girilebiliyor şimdi
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum sevdiklerinizle bebişlerinizle nice bayramlar diliyorum opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür bu aşamayı atlatan herkesi tebrik ediyorumm:KK66: Bu arada çok evhamlı arkadaşlar var pozitif olmaya çalışın arkadaşlarr yoksa 9 ay geçmez olumunekankayizsmile

kızlar siteye girilemiyordu..ama hazır girmişken hepinizin bayramını kutluyorum..
dilerim bir sonraki ramazan bayramına sağlıklı bebişlerimizle birlikte girerizz

tüp bebek yaptıran arkadaşlar doktor bugün clanex igneyi ve estradem bandı bırak sadece elevit ve progesteronu kullan dedi.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz keseyi gördükten sonra?

canım ben keseyi gördüm ama ilaçlarım soyle
progynex iğne , progestan hap , cyclo prognova da östrojen olanlar sadece,
elevit bir de bebe aspirini ecopirin kullandırtıyor bana.
bana kalp atışlarına kadar devam dedi ama bakalım.

sen kaçıncı haftadasın su an. ben daha yeni 6. haftaya girdim

Bugün gündüz bir ara girdim ama mesaj atamadım, sistemde sorun vardı...

Benim 48 saat arayla yapılmış beta hcg değerlerimde bir gariplik var.. Adet gecikmesinden sonra 4. gün:454 6. gün:1758 yani nerdeyse 4 kat.. ama her yerde 2 gün arayla 2 kat artması gerek diyo.. Bu konuda bir fikri olan var mı kızlar..??? Çok artması mol gebelik diyor ama kanama da olurmuş onda.. bugün epey endişelendim bu sonuçları öğrenince.. 17 eylüle kadar nası dayancam bilmiyorum...

canım dur bakalım ya..ikiz heralde..kötü düşünme..doktora sordun mu?

benim bulantılarım 5+2 de falan başladı..çok mu erken?Ve çok rahatsız edici...Kusmuyorum ama ağzım çok tatsız ve tükürük salgım arttı.Farkedilmeyecek gibi değil.Limon,tuzlu kraker vs... herşeyi deniyorum..Ama sadece yerken geçiyor sonra hoop geri başlıyor..Benim durumuma yakın kimse var mı?

benim de hafif hafif var..ama normal bence bazılarında o zamanlarda başlıyor.

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür bu aşamayı atlatan herkesi tebrik ediyorumm:KK66: Bu arada çok evhamlı arkadaşlar var pozitif olmaya çalışın arkadaşlarr yoksa 9 ay geçmez olumunekankayizsmile

seni de tebrik ederim canımm..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..tabii hepimizin

X